Kesäkurpitsarelissi
Kotona tehtyihin hampurilaisiin sopii kesäkurpitsarelissi. Jos relissiä jää yli, se säilyy hyvin jääkaapissa.
Ainekset
- 500 g kesäkurpitsaa raastettuna
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 dl hienonnettua tilliä
liemi:
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 dl vettä
- 2 rkl suolaa
- 2 dl sokeria
- 0.5 tl valkopippuria rouhittuna
Valmistusohje
Kesäkurpitsarelissi tekee kotihampurilaisesta tai -hodarista täydellisen. Tillin tilalla voit kokeilla rohkeasti myös vaikkapa lehtipersiljaa, basilikaa tai ruohosipulia.
Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kiehauta. Lisää liemeen muut aineet, nosta kattila liedeltä ja anna maustua noin 15 minuuttia. Purkita, sulje kannet tiiviisti ja säilytä viileässä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous