Reseptit

Lohi-piparjuurirullat

Lohirullat toimivat pikkusuolaisena glögijuhlissa. Ne valmistetaan tortillapohjista. Makua rulliin tuovat lohen lisäksi tuorejuusto ja kevätsipuli.

Teksti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Paula Kukkonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Lohi-piparjuurirullat

  • 4 kevätsipulia
  • 8 tortillaa tai ohutleipää
  • 125 g piparjuuren makuista tuorejuustoa
  • 1 ruukku romainesalaattia
  • 250 g kylmäsavustettua lohta

Valmistusohje

Lohi-piparjuurirullat valmistuvat näin helposti:

1. Hienonna kevätsipuli.

2. Levitä tuorejuusto tasaisesti tortillojen pinnalle. Asettele salaatti, kevätsipuli sekä lohi tuorejuuston päälle.

3. Rullaa tortillat napakoiksi kääryleiksi. Leikkaa päätypalat pois ja leikkaa jokainen käärö neljään palaan.

4. Laita cocktailtikku jokaiseen palaan helpottamaan syömistä ja rullan kiinnipysymistä.

5. Tarjoa lohi-piparjuurirullat makusi mukaan vaalean inkivääriglögin tai punaisen glögin kanssa.

Saatat pitää myös wasabi-lohirullista.

Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään juustotäytteiset graavilohirullat

X