Lohi-piparjuurirullat
Lohirullat toimivat pikkusuolaisena glögijuhlissa. Ne valmistetaan tortillapohjista. Makua rulliin tuovat lohen lisäksi tuorejuusto ja kevätsipuli.
Ainekset
Lohi-piparjuurirullat
- 4 kevätsipulia
- 8 tortillaa tai ohutleipää
- 125 g piparjuuren makuista tuorejuustoa
- 1 ruukku romainesalaattia
- 250 g kylmäsavustettua lohta
Valmistusohje
Lohi-piparjuurirullat valmistuvat näin helposti:
1. Hienonna kevätsipuli.
2. Levitä tuorejuusto tasaisesti tortillojen pinnalle. Asettele salaatti, kevätsipuli sekä lohi tuorejuuston päälle.
3. Rullaa tortillat napakoiksi kääryleiksi. Leikkaa päätypalat pois ja leikkaa jokainen käärö neljään palaan.
4. Laita cocktailtikku jokaiseen palaan helpottamaan syömistä ja rullan kiinnipysymistä.
5. Tarjoa lohi-piparjuurirullat makusi mukaan vaalean inkivääriglögin tai punaisen glögin kanssa.
Saatat pitää myös wasabi-lohirullista.
Katso myös Kotiliesi.fi: Näin tehdään juustotäytteiset graavilohirullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous