Mansikkasalsa

Mansikkasalsa 

4 annosta
alle 30 min
Helppo

Ainekset

200 g mansikoita
2 vartta kevät- tai kesäsipulia
puolikas vihreä chili
1 dl hienonnettua sitruunamelissaa
1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja sokeria
mustapippuria

Valmistusohje

Tarjoile mansikkasalsa grilliruokien ja salaattien kastikkeena.

1. Puhdista mansikat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja vihreä chili.

2. Sekoita kulhossa mansikat, sipuli, chili, sitruunamelissa, öljy ja limetin kuori sekä mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

3. Anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.

Tunnisteet

Sesongit ja teemat:
Ateriatyyppi:

Avainsanat