Reseptit

Mansikkasalsa

4.6.2013 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

200 g mansikoita
2 vartta kevät- tai kesäsipulia
puolikas vihreä chili
1 dl hienonnettua sitruunamelissaa
1 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja sokeria
mustapippuria

Valmistusohje

Tarjoile mansikkasalsa grilliruokien ja salaattien kastikkeena.

1. Puhdista mansikat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja vihreä chili.

2. Sekoita kulhossa mansikat, sipuli, chili, sitruunamelissa, öljy ja limetin kuori sekä mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

3. Anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.