mansikkasalsa
Reseptit

Mansikkasalsa

Tarjoile mansikkasalsa grilliruokien ja salaattien kastikkeena.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g mansikoita
  • 2 vartta kevät- tai kesäsipulia
  • puolikas vihreä chili
  • 1 dl hienonnettua sitruunamelissaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • mustapippuria

Valmistusohje

 

1. Puhdista mansikat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja vihreä chili.

2. Sekoita kulhossa mansikat, sipuli, chili, sitruunamelissa, öljy ja limetin kuori sekä mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

3. Anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.

X