Oopperakellarin silakat
Tarjoa silakat hyvän perunamuusin, tillin ja sitruunalohkojen kanssa.
Ainekset
- 600 g silakkafileitä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- valkopippuria myllystä
Leivitykseen
- ruisjauhoja
Paistamiseen
- voita
Valmistusohje
1. Vatkaa kulhossa sekaisin kananmunat, kerma ja mausteet. Lisää valutetut silakkafileet muna-kermaseokseen. Anna silakoiden maustua vähintään tunti. Kääntele fileitä välillä, jotta ne maustuvat tasaisesti.
2. Valuta silakkafileet huolellisesti. Kääntele ne ruisjauhoissa. Ravistele varovasti liiat jauhot pois. Paista fileet voissa kullanruskeiksi molemmin puolin.
3. Tarjoa hyvän perunamuusin, tillin ja sitruunalohkojen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous