Mustikkamarmeladi
Tähän hilloon tulee puolet mustikoita ja puolet omenoita.
Ainekset
- 500 g mustikoita
- 500 g omenaa
- 1 sitruuna
- 500 g hillosokeria
- 0.5 dl vettä
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko omenat pieniksi kuutioksi ja kaada mustikoiden kanssa kattilaan. Pese sitruuna ja raasta sen kuori kattilaan. Poista terävällä veitsellä hedelmän valkoinen osa, leikkaa sitruuna viipaleiksi, lisää viipaleet kattilaan ja kaada päälle hillosokeri ja loraus vettä.
2. Kuumenna seosta samalla sekoitellen, kunnes sokeri on täysin sulanut. Keitä seosta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes omenat ovat pehmenneet ja hajonneet. Purkita marmeladi puhtaisiin kuumiin lasipurkkeihin.
400 kJ (100 kcal)1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous