Paistettua parsaa osterikastikkeessa (Phad Noomaifarang Naammanhoi)
Paistettu parsa tarjoillaan keitetyn riisin kanssa. Tällä ohjeella voit valmistaa muitakin kasviksia.
Ainekset
- 300 g parsaa viipaleina
- 1 rkl öljyä
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 3 rkl osterikastiketta
- 0.5 dl kuumaa kasvislientä
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
Tuore parsa saa lisämakua valkosipulista ja osterikastikkeesta.
Leikkaa parsoista pois kova tyviosa. Kuumenna kattilassa vettä ja keitä parsoja muutama minuutti. Nosta parsat vedestä keittiöpyyhkeelle.
Kuumenna wokkipannulla öljy ja kypsennä siinä valkosipuli. Nosta sipuli valumaan talouspaperin päälle. Pyöräytä parsat kuumassa öljyssä ja nosta ne tarjoilulautaselle.
Sekoita keskenään osterikastike, kasvisliemi ja sokeri. Valuta kastike parsoille ja koristele valkosipulilla. Tarjoa heti riisin kanssa.
Vinkki! Tähän tapaan voi kypsentää muitakin vihanneksia kuten kaalia, kukka- ja parsakaalia, sieniä tai porkkanaa. Kypsennysaika vaihtelee kasviksesta riippuen.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous