Kuninkaalliset

Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa! Kuninkaallinen vihkiminen sisälsi yllättävän käänteen

Meghan Markle, 36, ja Englannin prinssi Harry, 33, sanoivat toisilleen tahdon Pyhän Yrjön kappelissa Windsorissa.
19.5.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Meghan Markle, 36, ja prinssi Harry, 33, ovat vihdoin saaneet toisensa!

Pari vihittiin Pyhän Yrjön kappelissa. Poikkeuksellista oli se, että vihkitilaisuudessa kuultiin myös yhdysvaltalaisen piispan Michael Curryn varsin värikäs puhe hääparille, joka herätti yllättyneitä reaktioita juhlavieraiden keskuudessa.

Ennen alttarille astelemista Meghan Marklen ja prinssi Harryn hääonnea ovat varjostaneet Meghanin perheenjäsenten aiheuttamat lukuisat kohut.

Viimeisin liittyi Meghanin isään Thomas Markleen, joka yritti rikastua tyttärensä kustannuksella myymällä medioille ympäri maailmaa lavastettuja paparazzikuvia. Thomasin oli määrä saattaa Meghan alttarille, mutta kaksi päivää ennen häitä morsian tiedottikin, että Thomas-isä ei pääse osallistumaan kuninkaallisiin häihin. Syyksi kerrottiin kuitenkin Meghanin isän heikko terveydentila, ei viimepäivien tapahtumat.

Vain päivää ennen häitä Kensingtonin palatsin virallisella Twitter-sivulla kerrottiin, että Meghanin isän Thomas Marklen sijaan morsiamen saattaa alttarille Harryn isä, prinssi Charles.

Meghan Marklen häälook puhututti jo etukäteen

Meghanin yllä nähtiin hyvin yksinkertainen pitkähihainen hääpuku, jonka on suunnitellut brittiläinen Clare Waight Keller. Katso kuvat Meghanin puvusta täältä.

Meghan paljasti jo ennen häitä, että erityisesti klassiset ja yksinkertaiset sekä herkän romanttiset puvut ovat hänen mieleensä.

Bileprinssi rakastui Hollywood-tähteen

Avioon astellut pariskunta ei ole aikaillut suhteessaan. Pari alkoi tapailla vuoden 2016 toukokuussa. Meghan ja bileprinssinä tunnettu Harry tapasivat ensimmäisen kerran keväisellä Kanadan-matkalla. Torontossa kuvataan lakidraama Suitsia, jossa Los Angelesista kotoisin olevalla Meghanilla on iso rooli.

Pariskunnan suhdetta alettiin epäillä kuitenkin vasta marraskuun alussa, kun Meghanin Instagram-kuvissa näkyivät samanlaiset siniset rannerenkaat, jollaiset on nähty usein prinssi Harryn ranteessa. Lisäksi Instagram-seuraajat olivat panneet merkille, että näyttelijä on vieraillut tiuhaan tahtiin Lontoossa.

Brittihovi vahvisti pariskunnan suhteen virallisella tiedotteella marraskuun 8. päivä 2016, kun suhteesta oltiin kuhistu noin viikon verran. Tiedotteessa kerrotaan prinssi Harryn itse toivoneen julkista lausuntoa, jotta huhumylly saataisiin lopetettua ja lisävahingoilta vältyttäisiin. Tiedote on ainutlaatuinen, sillä aiemmin hovi ei ole vastannut kuninkaallisten seurusteluhuhuihin virallisilla lausunnoilla.

Syyskuussa 2017 alettiin povata, että prinssi Harry aikoo pian kosia Meghania. 27. marraskuuta 2017 odotettu kihlaus julkistettiin. Asiasta tiedotti prinssi Charles.