Naudanlihaa currykastikkeessa (Gaeng Pa Nung Nue)
Naudanliha saa täyteläisyyttä currykastikkeesta, jonka valmistukseen käytetään kookoskermaa, currytahnaa ja punaista chiliä.
Ainekset
- 2 dl kookoskermaa
- 4 rkl punaista currytahnaa
- 400 g naudanlihaa ohuina viipaleina
- 2 dl lihalientä
- 2 rkl kalakastiketta
- 4 tl palmusokeria
- 2 tuoretta punaista chiliä viipaleina
- 2 dl lihalientä
- 2 rkl tuoreita kafferilimetin lehtiä suikaloituna
- 4 tl thai-basilikaa
Valmistusohje
Kuumenna 1 dl kookoskermaa ja currytahna wokissa ja keitä koko ajan sekoitellen viisi minuuttia, kunnes öljy erottuu currystä ja seos tuoksuu voimakkaasti.
Lisää naudanliha, lihaliemi ja 1 dl kookoskermaa ja keitä, kunnes liha on pehmeää. Lisää kalakastike, palmusokeri, chilit ja puolet limetinlehdistä. Sekoita ja sirottele päälle loput limetinlehdet sekä basilikanlehtiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous