Passiohedelmämousse kruunaa juhla-aterian
Ainekset
- 20 dl passiohedelmää
- 4 dl kevytvispikermaa
- 1.5 dl tomusokeria
- 200 g mascarponea
- sitruunamehua
Valmistusohje
Passiohedelmämousse valmistetaan vispikermasta ja mascarpone juustosta. Koristele passiohedelmämousse syötävillä orvokeilla ja kookoslastun puolikkailla. Huomaathan, että tällä reseptillä syntyy 10 passiohedelmämousse-annosta.
1. Puserra passiohedelmistä mehu sitruspusertimella kattilaan. Keitä, kunnes jäljellä on vajaa desi. Anna jäähtyä.
2. Vatkaa tomusokeri ja mascarpone keskenään. Vaahdota kerma. Yhdistä aineet toisiinsa ja tarkista makeus. Mausta passiomousse tilkalla sitruunamehua.
3. Jaa passiomousseseos pieniin laseihin ja koristele syötävillä kukilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous