Sekahedelmäkeitto
Sekahedelmäkeitto täydentää jouluisen puurolounaan. Tällä reseptillä valmistat lapsuudesta tutun sekametelisopan näppärästi itse.
Ainekset
Sekahedelmäkeitto
- 250 g kuivattuja sekahedelmiä
- 1 l valmista glögijuomaa
- 1 kanelitanko
- 0.5 dl sokeria
- 2 rkl perunajauhoja
- 1 dl Kylmää vettä
Valmistusohje
Sekahedelmäkeitto valmistuu näin.
- Pane sekahedelmät, glögijuoma sekä kanelitanko kattilaan ja anna seistä yön yli. Lisää sokeri, kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
- Sekoita perunajauhot veteen ja lisää suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kattilaan. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja ota kattila pois liedeltä.
- Poista kanelitanko ja anna keiton jäähtyä.Tarjoa sekahedelmäkeitto joulupuuron kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Luumu-rusinakeitto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous