Maailman paras kaakao
Kuinka valmistaa maailman parasta kaakaota? Tällä Hanna Gullichsenin reseptillä onnistut!
Ainekset
- 100 g tummaa suklaata paloina
- 1 rkl sokeria
- 1 pituussuunnassa halkaistu vaniljatanko
- 3 dl maitoa
- 1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
Valmistusohje
Maailman paras kaakao valmistuu Hanna Gullichsenin reseptillä. Kuuma kaakao ja voileipä vie vilun ja nälän.
Laita suklaapalat, sokeri, vaniljatanko ja maito paksupohjaiseen kattilaan. Lämmitä hitaasti ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa. Kuumenna ja vispaa kaakaota, kunnes se on vaahtoavaa. Ota vaniljatanko pois. Kaada kaakao mukeihin, nostele päälle kevyesti vispattua kermaa ja raasta koristeeksi suklaata.
Tutustu myös tämän kaakaoreseptin tekijän, Hannan, Safkaa-blogiin.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous