Ananas-retiisisalsa sopii grilliruokien kanssa
Tämä Teresa Välimäen ananas-retiisisalsa on paitsi maukas myös kaunis lisuke grilliruoille.
Ainekset
- 1/2 tuore ananas
- 10 retiisiä
- 3 kevätsipulin vartta
- 1 vihreä chilipalko
- 1 salottisipuli
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
- ripaus sokeria
Valmistusohje
1. Leikkaa ananas pieniksi kuutioiksi. Viipaloi retiisit ja hienonna kevätsipulin varret, chili ja salottisipuli.
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna makujen tasaantua jääkaapissa hetki.
3. Tarkista maku.
4. Tarjoile ananassalsaa grillattujen ruokien lisukkeena tai osana kesäistä salaattia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous