Makeat broilerinuijat
Tarjoa broilerinuijien lisukkeena öljyllä sipaistua ja valmiilla grillimausteella maustettuja kesäkurpitsatankoja. Kesäkurpitsa kypsyy sopivan napakaksi muutamassa minuutissa.
Ainekset
- 8–10 broilerin koipinuijaa
- vettä
- suolaa
marinadi:
- 1 1/2 dl valmista balsamicosiirappia
- 3 rkl soijaa
- 1 tl chilirouhetta
- 1 sitruunan mehu
- 1 rkl fariinisokeria
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
1. Esikypsennä broilerinkoipia suolatussa vedessä keittämällä noin 15 minuuttia. Jäähdytä koivet ja pane muovipusseihin.
2. Sekoita balsamicosiirappiin sitruunamehu, fariinisokeri, soija ja chilirouhe.
3. Kaada mausteliemi broilereiden päälle. Grillaa broilerit kuumiksi ja rapeiksi mausteliemellä valellen.
4. Grillaa koipia ahkerasti käännellen noin 30 minuuttia välillä marinadilla voidellen. Ripottele seesaminsiemenet valmiiden koipien päälle. Kiehauta loput marinadista ja kaada broilerinkoiville.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous