Kesäinen marjajälkiruoka
Kesäinen marjajälkiruoka maistuu parhaiten jäätelön kera.
Ainekset
- 6 munanvalkuaista
- 1 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl kanelia
- 1 l kauden marjoja tai kuorittuja omenoita kuutioina
- 1 dl mantelilastuja
Valmistusohje
Kesäinen marjajälkiruoka maistuu mainiolta jäätelön kanssa.
1. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Makeuta vaahto tomusokerilla, vaniljalla ja kanelilla.
2. Levitä tuoreita marjoja, esimerkiksi vadelmaa ja mustikkaa tai omenoita pieniin annosvuokiin tai laakeaan uunivuokaan. Lusikoi valkuaisvaahto vuokaan. Ripota pinnalle mantelilastuja.
3. Siirrä vuoka tai pelti annosvuokineen 200-asteiseen uuniin ja anna valkuaisvaahdon paahtua kullankeltaiseksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous