Vanilja-hilloviinerit
Vanilja-hilloviinereistä ei enää leipominen voi helpottua. Ja mikä maku!
Ainekset
- 1 pkt/ 6 kpl pieniä pakastelehtitaikinalevyjä
- 1 kananmuna
pinnalle:
- 200 g vaniljalla maustettua tuorejuustoa
- 1 kananmuna
- 3 rkl sokeria
- 2 dl paistonkestävää hilloa
kuorrute:
- 2 dl tomusokeria
- tilkka sitruunamehua tai vettä
Valmistusohje
1. Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperilla peitetylle uunipellille sulamaan. Riko kananmunan rakennehaarukalla ja voitele sulaneet taikinalevyt kananmunalla.
2. Sekoita tuorejuuston joukkoon kananmuna ja sokeri. Levitä taikinalevyjen keskelle pituussuunnassa raita paistonkestävää hilloa ja toinen raita tuorejuustoseosta.
3. Paista viinereitä 200-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita tomusokerin joukkoon tilkka sitruunamehua siten, että saat sopivan paksuisen sokerikuorrutteen. Valuta kuorrutetta viinereille ja tarjoile hyvän kahvin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous