Karibialaiset jättikatkaravunpyrstöt
Mojiton kera tarjottavat karibialaiset jättikatkaravunpyrstöt ovat oiva vinkki alkupalaksi. Soijakastikkeen, murskatun chilin ja tuoreen inkiväärin yhdistelmä antaa pyrstöille aromikasta potkua.
Ainekset
- 500 g jättikatkaravunpyrstöjä
- 2 limetin mehu
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- 2 rkl tuoretta inkivääriä
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 tl sokeria
- 0.5 tl murskattua chiliä
- 1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Karibialaiset marinoidut jättikatkaravunpyrstöt sopivat ruokahalun herättäjäksi tai alkupalaksi. Kyytipojaksi sopii vaikkapa mojito.
1. Sekoita isossa kulhossa kaikki muut aineet paitsi ravut.
2. Tarkista marinadin maku ja kääntele sitten joukkoon jättikatkaravunpyrstöt.
3. Peitä kulho kelmulla ja anna tekeytyä noin 30 minuuttia jääkaapissa.
4. Tarjoile cocktailtikuilla napsittavina alkupaloina.
Katso myös:
Karibialaisessa keittiössä yhdistyvät monet maut
Karibialaiset katkaravut
Kotiliesi.fi: Karbialainen luumupiirakka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous