Paahtopaistisalaattia ja hernepestoa
Paahtopaistisalaatissa hehkuvat herkulliset värit. Marinoitu punasipuli muuttuu aniliiniksi ja vihreä pesto komppaa kauniisti.
Ainekset
- 2 isoa punasipulia
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 0,5 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- yhteensä 200 g babypinaattia, punamangoldia ja rucolaa
- 400 g paahtopaistia ohuina viipaleina
Hernepesto
- 200 g pakasteherneitä
- 1 ruukku basilikaa
- 1 ruukku minttua
- 1 valkosipulinkynsi
- 40 g pinjansiemeniä
- oliiviöljyä
- ripaukset suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Valmista ensin pesto. Mittaa ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi. Lisää öljyä niin, että saat notkean kastikkeen.
2. Kuori ja viipaloi punasipulit. Sekoita joukkoon etikka, oliiviöljy, suola ja sokeri. Anna marinoitua.
3. Levitä pinaatinlehdet, punamangoldi ja rucola vadille. Asettele päälle paahtopaistiviipaleet ja lisää marinoitu punasipuli.
4. Valuta pinnalle pestoa ja tarjoile loput salaatin rinnalla.
Lisää herkullisia tarjottavia juhlapöytään:
Kotiliesi.fi: Marinoitu paahtopaisti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous