Täysjyväpasta ja kuuma tomaattisalsa
Salsakastike maistuu myös kuumana. Täysjyväpastan kanssa siitä syntyy kevyt, mutta täyttävä ruoka. Tarjoa pasta halutessasi parmesaaniraasteen kera.
Ainekset
- 400 g täysjyväpastaa
Salsakastike
- 500 g tomaatteja
- 1 chilipalko
- 0,5 dl hienonnettua korianteria
- 0,5 dl hienonnettua minttua
- 0,5 dl hienonnettua basilikaa
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 0,5 dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 2 tl sitruunan raastettua kuorta
- 1 prk kapriksia
Valmistusohje
1. Valmista salsakastike. Kuutioi tomaatit ja hienonna chili. Sekoita kulhossa ne ja hienonnetut yrtit sekä sokeri, suola, mustapippuri, oliiviöljy, sitruunamehu ja raastettu kuori. Kääntele lopuksi joukkoon kaprikset.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi. Valuta pasta lävikössä.
3. Kuumenna iso korkeareunainen paistinpannu liedellä, ja lämmitä salsakastiketta hieman. Lisää joukkoon valutettu kuuma pasta ja kääntele maut sekaisin.
4. Tarjoa pasta halutessasi parmesaaniraasteen kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous