Gluteeniton mustikka-kvinoapuuro
Kokeile gluteenittomassa kvinoapuurossa myös vadelmaa ja herukoita. Toimii! Jäähtyminen ei haittaa, sillä puuro maistuu hyvältä myös kylmänä.
Ainekset
- 2 dl kvinoaa
- 2 dl vettä
- 5 dl mantelimaitoa
- 1 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
- 2 dl mustikoita
- ripaus suolaa
- ripaus vaniljajauhetta
Pinnalle
- mustikoita
- tilkka kylmää mantelimaitoa
Valmistusohje
1. Huuhtele kvinoa ja mittaa se kattilaan veden kanssa. Kiehauta ja hauduta hetki.
2. Lisää mantelimaito, kaurahiutaleet, mustikat, suola ja vaniljajauhe. Sekoita ja hauduta hiljaa kannen alla 15–20 minuuttia.
3. Jaa puuro lautasille ja lisää tilkka kylmää mantelimaitoa sekä muutama mustikka.
Vinkki: Tämä puuro maistuu ihanalle myös kylmänä!
Kokeile myös näitä ravitsevia puuroja:
Kotiliesi.fi: Kvinoapuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous