Paistettua broilerinmaksaa ja kasvishöystöä
Miedon makuinen broilerinmaksa maistuu vahvaa maksan makua vieroksuvillekin, ja se on hyvä A-vitamiinin lähde.
Ainekset
- 1 pieni munakoiso
- 2 paprikaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 4 tomaattia
- 1 rkl öljyä
- 2 tl Provencen yrttisekoitusta
- 1/2 tl chilihiutaleita
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 sitruunan mehu
- basilikaa
- 300 g broilerinmaksaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl öljyä
- tilkka soijaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa munakoiso, paprikat ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista tomaateista kannat ja hienonna tomaatit. Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista sipulisilppuja, munakoisoa, paprikaa ja kesäkurpitsaa sekoitellen jonkin aikaa. Lisää mausteet ja tomaattihakkelus. Hauduta 10 minuuttia. Mausta sitruunamehulla ja silppua pinnalle basilikaa.
2. Sulata broilerinmaksat.Poista maksoista jänteet. Kuumenna paistinpannulla valkosipulimurskalla maustettu öljy. Paista maksat kohtuullisella lämmöllä juuri ja juuri kypsiksi. Mausta soijalla ja pippurilla.
3. Tarjoa kasvishöystön kanssa.
Lisää maukkaita maksaruokia:
Paistetut maksapihvit kaprissalsan ja kasvisten kera
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous