Spagettivuoka
Spagettivuoka tehdään tähteeksi jääneestä keitetystä spagetista. Kermainen buffalomozzarella sulaa täyteläisesti paistoksen päälle. Tomaattikastikkeen joukkoon voi lisätä joko grillattua broileria tai vaikkapa valmiita jauhelihapyöryköitä.
Ainekset
Spagettivuoka:
- 1 l keitettyä spagettia (kuivapainona noin 150 g)
- 1 prk (400 g) valmista pastakastiketta, esim. Barilla Basilico
- 300 g kypsää broileria
- 1 pkt (200 g) buffalomozzarellajuustoa
- 1 dl juustoraastetta
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 3 rkl hienonnettua oreganoa tai timjamia
Valmistusohje
Spagettivuoka tehdään helposti näin:
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Lusikoi pastakastiketta laakeaan uunivuokaan. Pyörittele kypsästä spagetista keriä kastikkeen päälle. Revi päälle broileria ja mozzarellaa. Lisää juustoraastetta, oliiviöljyä ja hienonnettua oreganoa. Kypsennä spagettivuoka uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Katso myös: Kana-pinaatti-pastagratiini
Katso myös Kotiliesi.fi: Vappu Pimiän maistuva spagettivuoka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous