
Kana-pinaatti-pastagratiini
Valmista pastakastiketta voi hyödyntää herkullisessa gratiinissa.
Valmista pastakastiketta voi hyödyntää herkullisessa gratiinissa. Parhaat pastareseptit ovatkin yksinkertaisia!
Ainekset
Kana-pinaatti-pastagratiini:
- 250 g pastaa, esim. penneä
- 200 g herkkusieniä
- 200 g valmiita kypsiä broilerin fileeviipaleita
- 1 prk (250 g) pehmeää maustamatonta ruokajuustoa (esim. Koskenlaskija)
- 1 prk (200 g) basilika-pastakastiketta
- 1 ps (80 g) babypinaattia
- 2 dl mozzarellaraastetta
Lisäksi:
- voita tai öljyä vuoan voiteluun
Valmistusohje
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Keitä 250 g pastaa napakaksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Leikkaa broileriviipaleet 2–3 osaan. Sekoita ruokajuusto ja pastakastike keskenään.
2. Valuta pasta ja säästä desi keitinvettä. Lisää keitinvesi tomaatti juustokastikkeen joukkoon. Sekoita pastan joukkoon broilerit, herkkusienet ja pinaatti.
3. Laita pastaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle tomaatti-juustokastike.
4. Paista uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä vielä noin 8 minuuttia, jotta juusto sulaa ja ruskistuu kauniisti.
Kommentit
Mitä valitsisin herkkusienien sijaan?
Kommentit
Mitä valitsisin herkkusienien sijaan?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous