Reseptit

Spagettivuoka

Spagettivuoka tehdään tähteeksi jääneestä keitetystä spagetista. Kermainen buffalomozzarella sulaa täyteläisesti paistoksen päälle. Tomaattikastikkeen joukkoon voi lisätä joko grillattua broileria tai vaikkapa valmiita jauhelihapyöryköitä.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Spagettivuoka:

  • 1 l keitettyä spagettia (kuivapainona noin 150 g)
  • 1 prk (400 g) valmista pastakastiketta, esim. Barilla Basilico
  • 300 g kypsää broileria
  • 1 pkt (200 g) buffalomozzarellajuustoa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 3 rkl hienonnettua oreganoa tai timjamia

Valmistusohje

Spagettivuoka tehdään helposti näin:

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Lusikoi pastakastiketta laakeaan uunivuokaan. Pyörittele kypsästä spagetista keriä kastikkeen päälle. Revi päälle broileria ja mozzarellaa. Lisää juustoraastetta, oliiviöljyä ja hienonnettua oreganoa. Kypsennä spagettivuoka uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Katso myös: Kana-pinaatti-pastagratiini

Katso myös Kotiliesi.fi: Vappu Pimiän maistuva spagettivuoka

X