Ruusukaalisalaatti
Ruusukaalisalaatti saa jujua omenasta ja rouskuvista pekaanipähkinöistä. Lämmin salaatti on loistava lisä talviseen ruokapöytään.
Ainekset
Ruusukaalisalaatti
- 300 g ruusukaaleja
- 2 hapanta omenaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl rouhittua mustapippuria
- 1 dl pekaani-tai saksanpähkinöitä
Valmistusohje
Ruusukaalisalaatti tehdään helposti näin:
1. Huuhtele ruusukaalit. Leikkaa kaaleista kannat ja leikkaa viipaleiksi. Lohko omenat kuorineen ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Paista ruusukaalit pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes ne kypsyvät. Lisää valkosipuli ja omenalohkot. Paista vielä hetki, kunnes omenat lämpiävät. Mausta ruusukaalisalaatti suolalla ja pippurilla.
Katso myös: Ruusukaali kolmella tavalla – valitse suosikkisi!
Katso myös Kotiliesi.fi: Ruusukaali on loistava lisuke
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous