Mansikkaviinerit
Mansikkaviinerit on helppoakin helpompi tehdä valmiista lehtitaikinalevyistä ja vaniljakreemistä mansikoita säästelemättä. Tupsauta viinereiden pinnalle reilu kerros tomusokeria.
Ainekset
Mansikkaviinerit
- 1 pkt (5 kpl) pakastevoitaikinalevyjä
- 1 kananmuna
- 1 prk (200 g) vaniljakreemiä
- 200 g mansikoita
- tomusokeria
Valmistusohje
Mansikkaviinerit leivotaan helposti näin:
1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan. Puolita sulaneet levyt ja leikkaa niiden reunoihin pohjaan asti ulottuvat viillot terävällä veitsellä. Voitele reunat munalla. Lusikoi kreemi viinereiden keskelle.
2. Paista mansikkaviinerit 225-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia. Anna jäähtyä.
3. Viipaloi mansikat ja lisää ne kreemin päälle. Siivilöi pinnalle reilusti tomusokeria.
Katso myös: Mansikkakakku ja muut uskomattoman ihanat mansikkajälkiruoat – 6 resepti-ideaa
Katso myös Kotiliesi.fi: Mansikkakakku saa kesän kielelle – kokosimme Kotilieden parhaat reseptit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous