Minttusuklaapäärynät
Minttusuklaapäärynät on helppo ja herkullinen jälkiruoka. Makeiksi paahtuneet päärynät maistuvat taivaallisilta kardemummalla maustetun kermavaahdon kera.
Ainekset
Minttusuklaapäärynät
- 3 päärynää
- 12 palaa After Eight -suklaata
- 1 dl vispikermaa
- 1 dl turkkilaista paksua jogurttia
- 2 rkl tomusokeria
- 1/2 tl kardemummaa
Valmistusohje
Minttusuklaapäärynät tehdään helposti näin:
1. Leikkaa päärynät lohkoiksi ja asettele ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
2. Kuumenna päärynöitä 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Ota ne sitten hetkeksi uunista ja asettele niiden päälle After Eight -suklaapalat. Laita päärynät takaisin uuniin vielä minuutiksi. Anna jäähtyä.
3. Vaahdota sillä aikaa kerma ja jogurtti ja mausta vaahto tomusokerilla ja kardemummalla.
4. Nostele minttusuklaapäärynät vadille tai pienille jälkiruokalautasille, ja lusikoi niille jogurttivaahtoa.
Katso myös: Roquefortpäärynät
Katso myös Kotiliesi.fi: Vaaleat glögipäärynät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous