Glitz & Glam

Miss Manga -maskara aikuisella

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

L’Oréal toi syksyllä markkinoille nuoremmille naisille suunnatun Miss Manga -maskaran. Mukavaa, että L’Oréal ei harrasta ikärasismia, sillä lähettivät tälläiselle 30-vuotiaalle bloggaajalle kokeiltavaksi maskaran.

Mega Volume Miss Manga -maskaran ulkonäkö ja nimi jo hieman viittaa nuoriin naisiin ja naisenalkuihin. Olen sen verran vanhempaa sukupolvea, että omassa nuoruudessa ei tunnettu trendiä manga. Japanilainen animaatio ja sen ympärillä oleva kulttuuri on noussut nykynuorten suosioon myös täällä Suomessakin. Miss Manga -maskara lupaa animaatiohahmojen tyyliin suuret silmät ja tuuheat ripset.

Jokainenhan ymmärtää, että ei maskara silmiä kasvata, mutta silmien ympärille kauniisti levittyvät tuuheat ripset aikaansaavat illuusion suuremmista silmistä.

Maskaran harja on kartion muotoinen ja harjaksen siksakiin meneviä ja eri mittaisia.

Maskaraharjassa on myös taivutettava varsi, joka on hyödyksi, kun haluaa eri kulmissa levittää maskaraa.

Toisaaltaan taas taipuva varsi voi olla haitaksi, jos ripsien nostatukseen haluaa saada voimaa. Varsi joustaa maskaraa levittäessä, jonka vuoksi levitykseen ei saa voimaa, jolla nostattaa ripsiä. Tästä syystä harja ei ehkä ole toimivin niille, joilla on kovin itsepäiset silmäripset. Tälläisille ripsille, kuin minulla, sillä ei ole merkitystä. Omat ripset taipuvat itsekseen, ilman taivutuksia. Kunhan vain maskaran massan koostumus on oikeanlainen ja tässä Miss Mangassa on.

Kuvasin ripsikuvat kultaisen silmämeikin ja kevyen glitterisen rajauksen kanssa.

Ei minun tynkäripsistä mielettömiä Manga-räpsyttimiä saa, mutta realistinen arvioni on, että ripseni ovat hyvät tällä maskaralla. Ei mikään maskara paljon tämän parempaan minulla pysty.

Miss Manga ei varissut ja on kestänyt monet pitkät työpäivät siistinä tuhriintumatta alaluomille.

 Minulla on kuvissa kolme kerrosta. Miss Manga -maskaraa voi kerrosta runsaasti ja mitä enemmän kerrostetaan, niin sitä massiivisemmat ripset saa. Itse en ole mieltynyt ihan sellaisiin ripsiin, kuin Miss Mangan mainoksessa esiintyvällä mallilla on. TÄÄLTÄ voi käydä katsomassa hauskan sarjakuvamaisen tutorialin Miss Manga -maskarasta. Näettekin sarjakuvasta, että kuvissa on käytetty lisänä tekoripsiä. Jumalaisen kauniilla Barbara Palvinilla on omasta takaa kyllä pitkät ripset.

Oma kokemukseni on, että Miss Manga on hyvä maskara ja omassa hintakategoriassaan loistava. Maskaran suositushinta on 16,90 euroa, mutta paljon olen nähnyt 15,90 euroa ja Sokoksella oli 13,90 euroa. Hinnastakin voi päätellä, että Miss Mangan kohderyhmä on nuoriso. Pakkaus on ehkä hieman kömpelö ja onkin oikeastaan samanlainen, kuin keväällä myyntiin tulleessa False Lash Wings -maskarassa, josta postasin silloin. Linkistä pääsette tekemään vertailua False Lash Wings ja Miss Mangan välillä.

Eräs työporukastani kyseli suositustani jostakin halvasta, mutta hyvästä maskarasta, jonka ostaminen olisi helppoa. Kestoa maskaralta toivottiin myös, mutta ei vedenkestävä kuitenkaan. Hän halusi kokeilla jotain edullista selektiivisien maskaroiden rinnalla. Vastasin hänelle, että Miss Manga on ollut minusta aika hyvä noilla kriteereillä. Tämä työtoverini osti Miss Manga -maskaran ja hän oli ihastunut. Tämä ko. työkaveri ei ole ihan nuori, vaan jo aikuinen nainen (+40). Tulen lopputulokseen, että Miss Manga toimii iästä riippumatta, mutta ne omat ripset, levitystapa ja odotukset määrittelevät mitä mieltä maskarasta on ja miten se toimii.

Miss Manga on jakanut mielipiteitä. Toiset tykkäävät ja toiset eivät. Onko tullut kokeiltua? Tykkäsitkö vai inhositko?

Miss Manga on saatu L’Oréalilta.

X