Glitz & Glam

Enteitä kevään tulosta -meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Onkohan tässä jo kevättä rinnassa, kun oli päästävä kokeilemaan Diorin Peacock -palettia?

Lupasin uuden näköisiä meikkikuvia ja tässä tulee ensimmäisen kuvauskokeiluni tuloksia. Käytössäni on uusi kamerani, Canonin EOS 700D, 40 mm:n kiinteän polttovälin putki, kamerajalusta ja Canonin itselaukaisin/kaukolaukaisin.

Innostuin vihreästä ja turkoosista, kun löysin kaapistani jo unohtamani neuleen. Muistin myös, että alesta ostamani Diorin Peacock -paletti oli vielä testaamatta.

Hieman kevät alkaa jo kolkuttelemaan, sillä en muuten vielä intoutuisi tälläisiin väreihin silmämeikissä. Halusin silmämeikissä kokeilla paletin kaikkia viittä sävyä, olematta kuitenkaan aivan riikinkukon näköinen. Silmämeikistä täytyi tehdä sen näköinen, että se olisi myös käyttökelpoinen. Tarkoitan tällä sitä, että voisin liikkua ihmisten ilmoille.

Peacock oli Bird of Paradise -kokoelmassa, joka oli viime kesän kokoelma Diorilta.

Paletti sisältää viisi keväisen kesäistä sävyä.

Kulmaluulle käytin paletin vaaleaa sävyä, joka on minusta hieman kehno koostumukseltaan jauhoisuutensa vuoksi. Menettelee, mutta ei huippu hyvä. Aivan sisänurkkaan valitsin paletin vaaleanturkoosin, joka oli aika kiva, mutta pigmenttisyys katosi jo ennen kuvaamista. Suosittelen käyttämään valkoista tai turkoosia pohjustajaa alla, jotta luomivärin intensiivisyys säilyisi pidempään, kuin puoli tuntia. Liikkuvan luomen sisäosaan käytin paletin harmaanvihreää, joka on todella hyvä koostumukseltaan. Satiininen, pigmenttinen ja helposti levittyvä. Liikkuvan luomen keskiosaan ja luomivaon yläpuolelle käytin paletin kullanhohtoista vihreää. Koostumus hyvä ja pigmenttiä riittää. Luomivakoon, ulkonurkkaan ja alaluomelle käytin paletin siniturkoosia sävyä. Koostumus on hyvin samanlainen, kuin paletin vihreässäkin sävyssä.

Ihan kiva paletti, mutta ei täydellinen. Kuitenkin -70% alennuksella olen tyytyväinen. Pienillä vippaskonsteilla heikommatkin sävyt saa toimimaan, mutta toisaaltaan alkuperäishinnaltaan 67 euron paletin toivoisi olevan tasalaatuinen joka sävyssä.

Poskille valitsin kuulaan sävyn, jotta ei vielä mentäisi liian kesäiseen meikkiin.

Poskipunana Diorin Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush 001 Petal. Aivan täydellinen minulla! Poskipunan juju on siinä, että se tuo jokaiselle luonnollisen hehkun, eli muuntautuu jokaisen ihon sävyyn sopivaksi.

Huulipunaksi valitsin toisen aleista löydetyn yksilön.

Guerlain Rouge Automatique 660 Illusion. Maksoi Sokoksella 29,90 euroa. Hintava edelleen!

660 Illusion näyttää violettisemmalta, kuin mitä sitten huulilla. Ehkä vähän petyin, että sävy ei ollutkaan aivan niin syvä, kuin kädelle swatchaillessa olin kuvitellut.

Guerlain Rouge Automatique 660 Illusion on kuultopuna, joka tuntuu miellyttävälle huulilla. Sävy 660 Illusion on kylmä fuksia, sinisellä shimmerillä. Vaikka aluksi hieman tunsin pettymystä sävystä, niin totesin tämän sävyn ehkä käytännöllisemmäksi minulle. Tässä on ihanaa raikkautta ja pirteyttä.

Vaikka ei nyt ehkä just niin minua tämä silmämeikki, mutta huulipuna pelastaa kyllä paljon! Jotenkin aika kiva kontrasti punertavan ruskeiden hiuksieni kanssa vihreä silmämeikki. Tässä muuten huomataan, että kannattaa rohkeasti yhdistää lämpöisiä ja kylmiä sävyjä. Minulla on lämmin sävy hiuksissa ja silmämeikissäkin on lämpöisyyttä. Huulimeikki ja poskipuna taas on vaalealla ihollani hyvin kylmän näköisiä. Kontrastit ja vastavärit voivat olla myös sulassa sovussa ja näyttää lähes harmooniselta.

Onko teille kenellekään tullut mitään kevään merkkejä? Vai olenko minä taas vähän etuajassa?

X