Glitz & Glam

Miss Dior Le Parfum

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään haluan esitellä tarkemmin tämän risteilyltä ostamani tuoksun.

Olen niitä naisia, joiden mielestä hajuvesiä ei koskaan voi olla liikaa. Ei vain voi! On niin monenlaisia tilaisuuksia, on eri vuodenaikoja, erilaisia fiiliksiä ja ihan vaatetus tai päivän look määrittelee minkälaiseen tuoksuun haluan kietoutua. On oltava tuoksu arkeen, että juhlaan. Lisäksi on tilanteita, joista haluan tuoksumuiston. Käytän jossakin elämänvaiheessa tiettyä tuoksua tai se voi olla jokin juhla, johon haluan liittää tuoksumuiston. Aistiessani ko. päivänä/ajankohtana käyttämäni tuoksun, menen muistoissani siihen hetkeen. Valitettavasti tämä toimii myös negatiivisiin muistoihin ja siksi olen joitakin tuoksuja joutunut antamaan pois, koska ne vievät niin ikäviin muistoihin, joita en ehdoin tahdoin halua enää tuntea.

Minulla oli pakkomielle, että tahdon Diorin tuoksun. Lisäksi tahdoin tuoksun, joka olisi ei niin tyypillinen valintani. Yleensä valitsen sen makean, mutta ei liian, hieman kukkaismainen, vähän raikaskin saa olla ja ehkä tyttömäinen, mutta ei aivan nuorien tyttöjen tuoksu. Mieluiten ei kovin mausteinen.

Nyt toiveissa oli täyteläinen, lämmin, mausteinen ja syvä tuoksu.

Myyjä taisi ensimmäisenä esitellä tämän syksyllä 2012 lanseeratun Miss Dior Le Parfum -tuoksun. Ihastuin heti, mutta minua arvelutti, että käyttäisinkö sittenkään tämän tyyppistä tuoksua? Tulin lopputulokseen, että kyllä! Kun alkoholi haihtuu ja tuoksu saa ihosta lämpöä, niin tuoksun huumaavuus oli mieletön ja juuri sitä mitä etsin. Pullo myös on äärettömän sievä, mutta epäkäytännöllinen. En kuitenkaan anna sen häiritä, sillä hajuvedet saavat olla epäkäytännöllisissä pulloissa. Niiden kuuluu näyttää upeilta.

Ensituoksu: mandariini
Sydäntuoksu: turkkilaiset ja bulgarialaiset ruusut
Pohjatuoksu: patsuli, vanilja ja meripihka

Miss Dior Le Parfum on hyvin elegantti ja naisellinen tuoksu. Hienostuneella tavalla tuoksu on hyvin seksikäs ja viettelevän aistillinen. Siinä on jonkinlaista mysteerisyyttä joka saa tuoksuun mielenkiintoisuutta. Patsuli antaa tuoksussa selkeästi voimaa ja syvyyttä. Parhaimmillaan Miss Dior Le Parfum on iltatuoksuna ja ehkä pimeämpänä vuodenaikana, kuten loppusyksy ja alkutalvi. Olen kuitenkin uskaltanut käyttää päivätuoksunakin, mutta olen hyvin kevyesti suihkauttanut tuoksua itseeni. Nyt kuitenkin alkaa olla kevät niin pitkällä, että joudun luopumaan päiväkäytöstä ja jätettävä Miss Dior Le Parfum vain iltakäyttööni.

Suosittelen tuoksua niille, jotka pitävät vahvoista ja mausteisen lämpimistä tuoksuista. Tai sitten sellaisille, kuin minä, eli avoimille ja vaihtelunhaluisille naisille.

Miss Dior Le Parfum (EdP) maksaa Siljan laivoilla 89,50 euroa / 75 ml. Meidän Kouvolan Sokokselta en valitettavasti löytänyt Miss Dior Le Parfum -tuoksua, mutta löytyi Miss Dior EdP, joka maksoi 108,90 euroa / 50 ml. Laivalla tuo EdP maksaa 67,90 euroa / 50 ml, joten oletan tällä kaavalla Miss Dior Le Parfumin maksavan maissa pitkälti toista sataa euroa.

Korkean hintansa vuoksi kannattaa tuoksutella huolella, jotta ei jää harmittamaan, jos ei pidäkään tuoksusta kuukauden päästä.

Iskeekö syvät ja mausteiset tuoksut? Vai oletko enemmänkin kukkaismaisen ja kevyen tuoksun ystävä?

X