Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: Clarins Garden Escape

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kevät jo kovasti kolkuttelee, sillä ihanat kevätkokoelmat valtaavat kosmetiikkaosastot ja aikaansaavat jo kevään tuntua. Synttäriviikon kunniaksi tehdään pikainen kurkistus Clarinsin kevätkokoelmaan, josta minulla on teille ihania juttuja arvottavana. Tarkempaan esittelyyn tämä Garden Escape tulee sitten myöhemmin. Meinasin minä jotain kivaa kevätmeikkitutoriaaliakin teille kehitellä, mutta niistä sitten myöhemmin, kun Glitz & Glam muuttaa uuteen osoitteeseen, eli Purkkimafia.fi sivustolle. Tuosta portaaliin muutostani voi käydä lukemassa tästä postauksesta.

Tein ensimmäisen kevätmeikkini Clarinsin Garden Escape -kokoelman tuotteilla. Keväällä erityisesti kuulaus, keveys ja nuorekkuus ovat erityisen haettuja ominaisuuksia lookissa. Hyvin kevyet, laineikkaat kiharat hiuksissa lisäävät pehmeyttä kokonaisuuteen.

Tänä keväänä tuntuu olevan trendikkäintä yhdistää vaaleanpunaista ja vihreää, sillä muutaman muunkin brändin kevätkokoelmasta löytyy noiden kahden sävyn yhdistelmää. Vihreä antaa meikkilookiin värikkään ja keväisen säväyksen, kun vaaleanpunainen heleyttää kokonaisuutta ja antaa nuorekkaamman ilmeen.

Clarinsin yksi tämän kevään uutuuksista on Instant Light Lip Balm Perfector. Erittäin kosteuttavan tuntuiset kuultopunat ovat jäämässä vakiovalikoimaan. Käytin tässä meikissä vaaleanpunaista sävyä 01 Rose. Kirkkaampi ja tummempi punainen on sävyltään 05 Red.

Instant Light Lip Balm Perfector on luonnollinen ja miellyttävä. Sävy 01 Rose oli tähän kokonaisuuteen loistava, sillä hennon vaaleanpunainen sävy tuo mukavasti keveyttä ja tyttömäisyyttä kokonaisuuteen.

Clarinsin kausipaletti näyttää tällä kertaa tältä. Ou wau! Kuuden luomivärin paletti on kaunis ja siitä löytyy kuusi keväistä sävyä. Vaalea, kaksi vihreää, korallinen vaaleanpunainen, viileämpi vaaleanpunainen ja neutraali, lähes taupemainen ruskea. Clarinsin luomiväripaletit ovat usein ”wet & dry”, eli niitä voidaan käyttää kuivana, että kosteana. Pigmenttisyys näissä on oikein hyvä kuivanakin, mutta voimakkaamman ja intensiivisemmän sävyn saa kostuttamalla sivellintä.

Ujutin silmämeikkiini kaikki kuusi sävyä. Käytin sävyjä kuivana ja silti pigmenttisyys riittää, kun alla käyttää silmämeikinpohjustajaa. Korostin vaaleimmalla sävyllä kulmaluuta ja sisänurkkiin toin valoa. Liikkuvan luomen sisäosalle levitin vaaleanpunaista ja liikkuvan luomen keskiosaan korallista vaaleanpunaista. Ulkonurkkaan tein hieman graafisemmat varjostukset ruskealla. Alaluomella ripsityvessä rajaus tummanvihreällä, jota hieman pehmensin vaaleammalla vihreällä.

Pidän tämän lookin tyttömäisestä ja raikkaasta tyylistä. Lisäksi köhöm… tykkään tämän meikin nuorentavasta vaikutuksesta. Tällaista +30-vuotiasta ei haittaa, jos vähän näyttäisikin nuoremmalta. On varmasti sanomattakin selvää, että tämä on kiltti vai tuhma -asettelussa se kiltti. Sanoin, että tämän synttäriviikon teema on oikeastaan tuhma vai kiltti? Vielä niitä tuhmuuksia ei ole ollut, mutta lupaan… tulossa on.

Kiinnostaako teitä tietää, että mitä kivaa hattu kourassa pyysin teille Clarinsilta arvottavaksi?

Tällainen setti olisi arvottavana yhdelle.

Clarins -setti sisältää mahtavan Garden Escape 6-Colour -luomiväripaletin (kausituote), Instant Light Lip Comfort Oil -huulikiillon/-öljyn, sävyssä 01 Honey (uutuus, sävy jää vakiovalikoimaan) ja True Radiance -meikkivoide, sävyssä 107 Beige (vakiovalikoiman tuote).

Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyt ovat tosiaan uutuuksia ja tämä arvottavana oleva sävy Honey jää valikoimaan, mutta sävy Raspberry on kausisävy. Minulla on testissä Raspberry ja voin sanoa, että tuote on todella kiva. Erityisesti uskon huulirasva-addiktien innostuvan. Huuliöljyt ovat nyt hittituote.

Garden Escape -kevätkokoelma tulee myyntiin tässä helmikuun aikana. Sen verran jo vinkkaan, että tuo paletti on yllättävän edullinen, sillä odotin kuuden luomivärin paletilta korkeampaa hintaa. Garden Escape 6-colour -luomiväripaletin suositushinta on 48,80 euroa. Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyn suositushinta on 19,90 euroa ja True Radiance -meikkivoiteen 40,90 euroa.

Huikea palkintosetti, eikös vain? Garden Escape -kokoelma ei ollut vielä viime viikolla Helsingin Stockmannilla, mutta varmasti pian löytyy Sokoksilta, Stockmanneilta, Emotioneista ja Kickseistä.

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi postaukseen ajatuksesi Clarinsin kevätkokoelman paletista.

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa on kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitettasi kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.

Tosiaan palaan vielä tähän Clarinsin Garden Escape -kokoelmaan ja meikkitutoriaaliakin kehittelen.

Oletko käynyt osallistumassa kahteen aikaisempaan synttäriarvontaani? Escadan Turquoise Summer EdT -tuoksu ja Glamglow Powermud -mutanaamio ovat myös arvonnassa. Huomisesta postauksesta ja palkinnosta paljastan sen verran, että nyt heittäydytään vähän tuhmuuksiin.

Tuotteet saatu maahantuojalta.

X