Glitz & Glam

Psst... pieni paljastus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jee! Vihdoin pääsen puhumaan edes jotain tästä asiasta. Tänään postailen ”tiising-postauksen”, joka liittyy LivBoxiin… Pian saamme huhtikuun boximme, mutta minä hyppään puhumaan toukokuusta.

10950549_781811075238585_694208095_n

Tiedättekin varmaan, että olen kohta vuoden päivät ollut LivBoxin yksi yhteistyöbloggaajista. Olen tilannut LivBoxia tammikuusta 2013 asti, enkä pystyisi lopettamaan tilaamista. No nythän saan boxin yhteistyön kautta, mutta vaikka en saisi, niin tilaisin sitä edelleen. Minulle se on sama, kuin toisille aamu- tai aikakausilehti. Olin helmikuussa 2013 LivBoxin kuukauden bloggaaja ja se oli suuri kunnia. Yhteistyöbloggaajana olen nyt ollut elokuusta 2014 lähtien. Suuri kunnia myös olla heidän yhteistyöbloggaajansa. LivBox-tiimin tytöt ovat ihan mahtavia ja niin sydämellisiä. Kivoja tyyppejä ja olenkin heille kiitollinen tästä saadusta kunniasta.

Mutta niin se paljastus…

kuvatus3 copy

Toukokuun LivBoxista löytyy yksi minun lempparituote! Tämä se vasta suuri kunnia minulle onkin. Wau! Muistan, kun tammikuussa 2013, ensimmäisestä boxistani paljastui Mariela Sarkiman valitsemia tuotteita. Olin silloin ihan, että vähänkö olisi hienoa, jos minäkin pääsisin. Pelkkää haaveilua siis, jossa ei ollut ajatustakaan, että niin voisi joskus vielä käydäkin. Haaveilu ei siis olekaan turhaa. Toki on minun tarvinnut tehdä paljon blogini eteen, että minut on huomattu. Siksi tämä tuntuu niin erityisen hienolta. Harmittaa vain, että en voi teille mitään vielä kertoa. Oikein mitään en tästä vielä voi vihjaillakaan, mutta sen sanon, että tosi kiva tuote. Yksi vihje, jonka annan: sillä voi freesata ilmettä hyvin helposti arkeen, että juhlaan. Aika ympäripyöreää, eikös? Mutta kyllä tuosta varmasti jonkun vihjeen saa. Kyseessä ei varmaankaan olisi jalkavoide tai suihkusaippua, sillä puhun vihjeessä ilmeestä. 😉

Minulla on teille lisää kivaa kerrottavaa. Minulla ei ole arvontaa teille, mutta muutamalla Purkkimafian bloggaajalla on. Seuratkaa Purkkimafian etusivua, sillä sieltä löydätte joka päivä blogin, jolla on arvottavana LivBoxeja. Vinkkaan jo, että tänään löydätte Nonnulasta arvontapostauksen ja muut tämän viikon blogit ovat: Nutturapää, Dixi, Mizz Annie ja Kissis.

Onneksi äidilleni synttärilahjaksi tilattuun 3 kk:n tilausjaksoon mahtui vielä tämä tuleva toukokuu. Täytyyhän äitini saada boxi, jossa on tyttärensä valitsema tuote. Eikö vaan? Olisin kyllä tilannut tuon boxin äidilleni, vaikka se ei olisikaan mahtunut 3 kk:n tilausjaksoon. Toukokuun boxit ovat parhaillaan myynnissä, joten jos haluatte saada yhden minun suosikkituotteeni, niin LivBoxin sivuilta pääsee tilaamaan.

Äääk, kun minua jännittää! Osaatteko arvata mikä tuote olisi kyseessä? Mikä minun suosikkituote löytyy toukokuun LivBoxista?

Mainitsen tähän loppuun vielä, että en saa rahaa siitä, että LivBoxissa on yksi ”minun” tuotteeni, enkä tästä postauksesta, enkä mahdollisista boxien myynneistä. 🙂

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X