Glitz & Glam

Sininen smoky -meikki by Boho (tutoriaali)

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen kerroin, että tästä viikosta tulikin Boho -viikko. Eli tämä viikko vietetään ranskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin parissa. Tätä viikkoa ei ole ns. huolellisesti ja pitkään valmisteltu. Sunnuntaina päätin, että teen Bohosta koko viikon mittaisen teemaviikon. Kuvamateriaalia ja asiaa on sen verran teille, että tehdään tämä nyt perusteellisesti. Itsekin olen tässä hieman inspiroitunut aiheesta. Koska tämä ajatus on syntynyt vasta sunnuntaina, niin eilen sitten otin maahantuojaan yhteyttä ja pyysin teillekin jotain kivaa. Teemaviikot on kiva päättää arvontoihin, joten sellainen on luvassa. Enpäs vielä kerro mitä pyysin arvottavaksi. Se on sitten yllätys!

sininensmoky19

Mutta tämä alkuviikko mennään meikkikuvien ja -tutoriaalien parissa. Tänään sininen smoky-meikki. Olen sen tuhat ja yksi kertaa täällä maininnut, että pelkään käyttää sinistä, mutta aina vaan totean lopulta, että sininen sopii minulle. Mistä saisin rohkeutta käyttää sinistä luomiväriä useammin? Olkaa te rohkeampia, kuin minä.

boho3

Tässä meikissä käytän Bohon yksittäisiä luomivärinappeja. Toki tässä meikissä tuon sinisen olisi voinut korvata ruskeallakin, mutta halusin nyt tehdä sinisen smokyn.

boho19

Vierailin ihanalla Gypsy -paletilla vain sen verran, että käytin korostuksiin paletin vaaleaa sävyä.

sininensmoky

Olen tehnyt meikkipohjan valmiiksi ja ehostanut kulmat. Meikkipohjana Bohon meikkivoide, eli Fluid & Green. Ei puuterointia. Kulmat ehostin Gypsy -paletin mattaisella tummanruskealla.

sininensmoky1

Boholta ei löydy silmämeikinpohjustajaa, joten valitsin jonkun muun.

Aloitetaan nude-sävyllä.

sininensmoky2

Levitä vaalea, mattainen nude-sävy luomivaolle ja sen ylä- ja alapuolelle. Tämä helpottaa häivyttelyä myöhemmin. Voit halutessasi levittää vaalean mattaluomivärin koko luomellekin.

sininensmoky3

Seuraavaksi jatketaan sinisellä.

sininensmoky4

Levitä sininen luomiväri silmänympärille, niin, että se on sisänurkasta ohuempi ja leveämpi ulkonurkasta. Tämä tuo meikkiin kissamaista ja aistikkaampaa muotoa.

sininensmoky5

Aloita häivyttely ja luomivärin liikuttaminen ylöspäin.

sininensmoky6

Tummenna silmän ympäri kulkevaa aluetta.

sininensmoky8

Rajaa ylä- ja alaluomi sinisellä kajalilla.

sininensmoky9

Pehmennä jälkeä siveltimellä tai vaikka sormella. Sinisen tulisi olla tummimmillaan ripsityvessä ja siitä liukuvasti vaalentua luomivaolle tultaessa.

sininensmoky10

Jos haluat, niin voit korostaa kulmaluuta ja sisänurkkaa vaalealla nude-sävyllä tai hohtavalla, vaalealla sävyllä.

sininensmoky11

Levitä maskara ripsille.

sininensmoky12

Tee alaluomen sisärajaus, niin silmäsi hieman kirkastuvat ja katseesi saa ripauksen seksikkyyttä.

sininensmoky13

Voit myös lisätä tekoripset tai ripsitupsuja. Minä lisään tähän lookiin vain lisävolyymiä ulkonurkkiin. Ne näyttävät luonnollisilta, ovat helpot laittaa, pysyvät paremmin ja tuovat katseeseen kissamaista nostetta.

sininensmoky14

Silmämeikki on valmis!

sininensmoky18

Meikki viimeistellään kevyillä varjostuksilla, poskille hyvin kevyesti raikasta poskipunaa ja huulille roosainen huulipuna.

sininensmoky16

Tässä sinisessä smokyssä en nostanut luomiväriä korkealle, sillä halusin pitää silmämeikin rauhallisena ja mahdollisimman hillittynä. Minulla on suuri pinta-ala liikkuvalla luomella, joten muuttuisin paljon meikatumman näköiseksi, jos nostaisin häivytystä luomivaon yläpuolelle. Jos sinulla on raskaat luomet tai liikkuvan luomen ja luomivaon väli on lyhyt, niin nosta häivytys korkeammalle, kuin mitä minä olen tässä tehnyt. Niin saat ”huijattua” silmiäsi suuremmaksi ja häivyteltyä raskasta silmäluomea.

sininensmoky17

Lookista voi tehdä vähän ”räyhemmän” kampauksen avulla. Tästä kampauksesta tulee tutoriaali myöhemmin.

sininensmoky20

Meikissä käyttämäni Bohon tuotteet:

Kasvot
Compact Foundation, sävy 04 Beige Hale (peiteaineena)
Fluid & Green, sävy 02 Beige Clair (meikkipohja)
Terra Cotta, sävy 04 Terre De Provence
Blush, sävy 04 Rose

Silmät
Organic Matte Eyeshadow, sävy 113 Rose
Organic Shimmery Eyeshadow, 213 Nuit
Gypsy Palette, vaalea helmiäissävy
Organic Eye Pencil, sävy 02 Bleu
Organic Mascara, sävy 01 Noir

Huulet
Organic Lip Liner Pencil, sävy 04 Bois De Rose Nacré
Organic Lipstick Sheer Matte, sävy 304 Capucine

sininensmoky15

Tällainen hillitympi sininen smoky ei ole ollenkaan hullumpi, vai mitä? Näistä käyttämistäni Bohon tuotteista tulee tarkempaa esittelyä myöhemmin tällä viikolla.

Huomenna jatkuu Boho Green Revolution -viikko.

Bohon tuotteet saatuja.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X