Glitz & Glam

Heleä ja valoisa Clarins Instant Glow

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein kivaa alkanutta viikkoa! Aloitetaan viikko valoisasti, sillä katsellaan mitä Clarinsin kevätkokoelma toi tullessaan.

clarinsinstantglow

Tämän kevään kokoelma kantaa nimeä Instant Glow. Nimestäkin voi jo päätellä, että kokoelman on valoisa ja raikas. Clarinsilla nostetaan kokoelmiin vanhoja tuttuja ja tuodaan uusia ihanuuksia. Jotkut uutuudet jäävät valikoimaan ja jotkut ovat vain ns. ”one shot” -tuotteita. Esittelen nyt Clarinsin Instant Glow -kevätkokoelman uutuustuotteet.

clarinsinstantglow3

5-COLOUR EYE PALETTE, sävy Natural Glow 03 (48,00 € / 7,5 g, kausisävy)

Nämä viiden luomivärin paletit ilmeisesti tulivat Clarinsin kausipalettien ulkomuodoksi jäädäkseen. Kevätkokoelman kausipaletissa esiintyy luonnolliset ja harmoniset sävyt. Paletissa on yhdistelty mattaa, kimalteista ja hohtavaa.

clarinsinstantglow4

Olen levittänyt luomivärit puhtaalle kädelle, eli alla ei ole silmämeikinpohjustajaa. Pohjustajan päällä sävyt ovat tietenkin intensiivisemmät.

Hyvät ja käytännölliset sävyt, jotka pääsevät ainakin minulla tavalliseen arkeen mukaan. Vasemman puoleisin vaalea beige on hyvin kimalteinen ja ehkä paletin heikoin lenkki. Toisena vaalea beige mattaisena. On hyödyllistä laittaa vaalea mattasävy palettiin. Eniten siitä on hyötyä vaaleaihoiselle luomivaon yläpuolen varjostuksen häivyttelyssä. Mutta myös tummaihoiset voivat sävyä hyödyntää esimerkiksi vaaleana korostussävynä. Keskimmäinen sävy on perushyvä liikkuvan luomen sävy. Kaunis hohde, hyvä koostumus ja sävy käytännöllinen. Kaksi tummempaa sävyä ovat hohteinen rusehtava ja harmaanruskea. Tummat sävyt eivät ole mattaisia, eikä täysin hohtaviakaan, vaan ne ovat vähän siltä väliltä. Niistä on valon heijastavuutta ja satiinimaista hohdetta.

tiiseri2

OMBRE IRIDESCENTE -luomivärit (24,50 € / 7 g, jäävät valikoimaan)

Ombre Matte -luomivärien rinnalle Clarins tuo nyt helmeilevän hohtavat Ombre Iridescente -luomivärit. Neljä ihanan keväistä ja käytännöllistä sävyä ovat koostumukseltaan kuten Ombre Matte -luomivärit, mutta hohtavia ja valoisampia. Koostumus on yhdistelmä voidemaista ja puuterista luomiväriä. Luomelle levittäessä luomiväri on kuin voidemainen, mutta levittämisen jälkeen koostumus on puuterinen. Todella pigmenttisiä ja luomen ihoa kaunistavia. Hyvä koostumus, jota on helppo työstää.

clarinsinstantglow2

Vasemmalta ylhäältä sävyt ovat: 06 Silver Green ja Silver Plum 07
Vasemmalta alhaalta sävyt ovat: 05 Silver Pink ja 04 Silver Ivory

Kuten näette, niin sävyt ovat hopeana hohtavia. Niissä on mielenkiintoista raikkautta ja upea valon heijastavuus.

tiiseri3

MULTI-BLUSH -voidemainen poskipuna, sävy 05 Rose (28,70 € / 4g, jää valikoimaan)

Ruusuiset posket luodaan voidemaisella poskipunalla. Poskipäistä saa todella kauniin luonnolliset ja sävy Rose on ihanasti ilmettä freesaava. Tällaiset ruusuiset sävyt ovat lähinnä minun sydäntäni. Pieni rasia on kätevä, eikä vie tilaa käsilaukussakaan.

clarinsinstantglow6

Rose on suloisen ruusuinen ja tyttömäinen. Raikas pinkki, joka näyttää vaalealla iholla luonnolliselta punastumiselta. Poskipuna pääsee parhaiten oikeuksiinsa aivan poskipäille sormin levittämällä. Koostumus on voidemainen, mutta kuitenkin muuttuu iholle levittäessä hieman puuteriseksi. Sopii hyvin kuivemmallekin iholle, mutta myös lievästi rasvoittuvalle sekaiholle. Voidemaiset poskipunat näyttävät iholla kaikista luonnollisimmilta ja kestävät paremmin, kuin puuterinen.

clarinsinstantglow7

ROUGE ECLAT -huulipunat (27,30 € / 3g, jäävät valikoimaan)

Kevätkokoelman huulipunat hehkuvat roosan eri sävyissä ja vivahteissa. Valikoimasta löytyy pinkkiä, punertavampaa ja luonnollisempaa, hieman ruskeaan taittavaa roosaa.

clarinsinstantglow8

Sävyt vasemmalta: 23 Hot Rose, 24 Pink Cherry, 25 Pink Blossom ja 26 Rose Praline

Rouge Eclat -huulipunat ovat aavistuksen läpikuultavia, mutta kuitenkin huulille selkeästi väriä antavia. Kosteuttava ja suojaava koostumus tuntuu miellyttävälle ja tasoittaa huulten ihoa. Punissa on Clarinsin huulituotteille tuttu hieman vadelmainen tuoksu.

clarinsinstantglow9

INSTANT LIGHT NATURAL LIP PERFECTOR -huulikiilto (19,15 € / 12 ml, jäävät valikoimaan)

Sävyä antavat huulikiillot ovat mielettömän ihania ja nimensä mukaisesti huulten ihoa kaunistavia. Tiesittekö, että maailmassa joka 36. sekunti myydään yksi Clarins Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiilto? Aika hurja määrä. Kevätkokoelmaan tuli kaksi ihastuttavaa sävyä.

clarinsinstantglow10

Sävyt vasemmalta: 07 Toffee Pink Shimmer ja 08 Plum Shimmer

Hieman geelimäinen koostumus, joka huulilla muistuttaa ohuen koostumuksen omaavaa huulivoidetta. Mitä runsaammin huulille tuotetta annostelee, sen intensiivisempi sävy on. Ohuella annostelulla huulet saavat vain kevyen sävyn, sillä Instant Light Natural Lip Perfector on läpikuultava.

clarinsinstantglow11

Clarins Instant Glow -kevätkokoelma on ihanan viileä ja raikas tuulahdus. Helmeilevän hohtavat luomivärit ja kiiltävät huulimeikit ruusuisilla poskilla ovat aina kevätfiilistä nostattavia. Tästä tekemästäni Instant Glow lookista on tulossa meikkitutoriaali.

clarinsinstantglow1

Tältä näyttää Clarinsin kevät 2016. Mitä pidätte? Minuun iskee todella paljon nämä uudet sinkkuluomivärit. Ihana koostumus, kauniit sävyt ja ah… niin ihanan hohtavia ja helmeileviä. Roosat ja ruusut ovat sävyissä minusta aina niitä kestosuosikkeja, joten todellakin pidän poskipunan sävystä ja Rouge Eclat punien sävyistä. Niin noh, jos nyt mietin, niin luomiväripaletissa on just niitä sävyjä, jotka ovat eniten käytössä ja Instant Light Natural Lip Perfector -huulikiillot ovat ihania, ja niissä nämä uudet sävyt ovat niin tervetulleita. Minulla olikin tosi vaaleita sävyjä, joten hieman pigmenttisemmät vaihtoehdot ovat kiva juttu. Erityisesti Plum sai sydämeni läpättämään. Eli mitä tässä nyt mietin, niin kokoelma on täydellinen, jos pitää minun tavalla ruusuisista ja roosaisista huulimeikeistä, sekä luomiväreissä raikkaista tai luonnollisista sävyistä.

Kokoelma tuli myyntiin tammikuussa, mutta voi vielä mennä hetki, että se nostetaan kaikissa myyntipaikoissa esille. Myyntipaikkoja ovat Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät ja Kicks-liikkeet.

Oikein mukavaa viikon alkua! Näistä sävyistä ja hohteista itse ainakin ilostuin ja toivon, että tämä postaus piristi maanantaitanne kaikilla ruusuisilla ja valoisilla sävyillään.

Clarins Instant Glow -kokoelma saatu.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X