Glitz & Glam

5 parasta markettien helmeä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein kivaa ja munarikasta pääsiäissunnuntaita. Havahduin tässä taannoin, että voisin listata 5 parasta -postaukseeni markettien helmiä. Olen lukuisia kertoja sanonut, että markettien kosmetiikkamerkit ovat ottaneet huimia harppauksia kehityksessä. Markettimerkit eivät välttämättä ole ne edullisimmat, mutta itse ainakin koen, että markettimerkkien hinnat eivät ole kohtuuttomat. Markettimerkki on sanana ollut kosmetiikkablogeissa menneinä vuosina vähän negatiivinen. Sillä on negatiivinen kaiku, vaikka itse pidän kyllä markettimerkkien moniakin tuotteita ihan huippuina. Varsinkin nykyään, kun kehitystä on tapahtunut ja merkit ovat onnistuneet brändäämään itsensä uudelleen. Kun vielä jokunen vuosi sitten olisi ollut noloa kosmetiikkaan perehtyneenä käyttää markettikosmetiikkaa, niin tänä päivänä se on vaan hienoa, jos sieltä löydetään huippuja tuotteita.

markettienparhaat

Kaikki tämän postauksen tuotteet ovat sellaisia, että niitä löytyy aika yleisesti marketeista ja ruokakaupoista. Jokaisella kaupalla on omat valikoimansa, joten en voi tietää löytyykö juuri sinun lähimmästä marketista tai ruokakaupasta, mutta aika yleisesti ja laajasti nämä kuitenkin löytyvät. Laittamani hinnat ovat suuntaa-antavia, sillä kaupoissa hinnat vaihtelevat ja lisäksi markettimerkkien tuotteita löytää hyvin usein tarjouksesta ja niillä on erilaisia kampanjahintoja.

panostataipihista2

L’Oréal Paris Sublime Glow’s Sensational Cleansing Oil 

Toitotan varmaan kyllästymiseen asti kaksoispuhdistuksen tärkeydestä, mutta eikös se ole niin, että tärkeistä asioista saakin toitottaa? Kaksoispuhdistus ei ole kallista, sillä se säästää sitten sen toisen vaiheen puhdistustuotteen käytössä. Puhdistusöljyjä on erilaisia ja erilaisilla hintatasoilla. Tässäkin voi pihistää, mutta vaihtoehtoja pihistämiselle ei ole markettimerkeiltä tarjolla. Valitettavasti marketeista en ole löytänyt, kuin tämän yhden ainoan puhdistusöljyn. Kuitenkin L’Oréal Parisin puhdistusöljy on toimiva, vaikkakaan ei ehkä se kaikista paras, mitä markkinoilta löytyy. Silti olen sitä mieltä, että tämä on markettien helmiä sen edullisen hinnan ja meikin tehokkaamman puhdistuksen vuoksi.

Hinta: n. 7-8 euroa / 150 ml

Panosta tai pihistä -postaukseni tästä puhdistusöljystä löydät täältä.
Jos puhdistusöljyn idea ei ole ennestään tuttu, niin lukaise tämä postaukseni. Kerron siinä tarkemmin siitä, miksi öljy on hyvä puhdistaja meikeille.

lumenehyaluronitiiviste

Lumene Bright Now Vitamin V Hyaluronic Essence -hyaluronitiiviste

Tämä Lumenen uutuus on varmasti kaikkien tiedossa, eikä varmasti yllätä, että nostan sen markettien helmiin. Todella hyvin ihoa kosteuttava tuote. Tuote ei ole seerumi, vaan lähinnä kosteusbuustaaja, eli tuo iholle kosteutta ja sitoo sen sinne. Hyaluroni on todella vesihakuinen humektantti ja tällaisena tiivisteenä sen ominaisuudet tulevat hyvin esiin, jos iho meinaa kärsiä kosteusköyhyydestä. Varsinkin näinä aikoina, kun huoneilma on kuivaa. Itse olen käyttänyt jopa seerumin sijaan, mutta eihän tämä seerumin tuomia ominaisuuksia korvaa. Tiiviste taputellaan kasvoille seerumin ja kasvovoiteen alle, eli ensimmäisenä, jonka päälle sitten muut käytettävät tuotteet. Voin suositella kaikenikäisille, sillä täysin rasvaton ja silikoniton koostumus on kuin vesikaste iholle. Kosteustasapaino säilyy parempana ja sen myötä minulla iho kirkkaampana, silosampana ja meikkivoidekin asettuu paremmin, sekä kestää iholla kauniimpana. Tarkoitan tällä sitä, että kosteus säilyy ihossa, eikä meikkivoide pääse sen vuoksi kuivahtamaan vanhentavaksi. Riittoisa, sillä yhdellä pipetillisellä saa kosteutta kasvoille ja kaulalle. Tuote imeytyy ihon pintaan nopeasti, eikä jätä liukasta tai rasvaista tunnetta. Siksi oiva myös rasvoittuvalle iholle, joka tarvitsee kosteutta.

En enää osaa olla ilman tätä, joten oli pakko ostaa uusi PR-näytteen loputtua. Tätä minä taputtelen kymmenien, jopa kolmenumeroisien seerumien ja voiteiden alle. Mutta ihan yhtälailla parin kympin voiteidenkin. Toimii kaikkien kanssa yhdessä.

Hinta: 19-21 € / 30 ml

En ole esitellyt tätä yksinään, mutta tuote esiintyy 5 parasta -postauksessa, jossa vinkkejä kuinka palauttaa kosteustasapaino iholle. Postauksen löydät täältä.

lumenelongwearblur1

Lumene Longwear Blur Foundation -meikkivoide

Ihan huippumeikkivoiteita ja aika monelle sopiva. Ikinä ei sellaista tuotetta tule olemaan, joka kaikille ja kaikkien toiveisiin vastaisi, mutta Longwear Blur on aika monelle sopiva. Minulle taas yksi parhaimpia meikkivoiteita. On monia muitakin, mutta Longwear Blur on ehdottomasti viiden parhaimman meikkivoiteen porukassa.

Ehdottomasti parhaimmillaan Beautyblenderillä levitettynä, sillä silloin saan meikkivoiteella primerimaisen tasoituksen ja meikkivoiteen peittävyyden yhdellä kertaa. Koostumus on hieman pohjustajamainen, eli silikoninen ja siksi ihollani tasoittava. Kestävyys on ihan loistava myös, sillä jopa 24 tunnin jälkeen on meikkipohjani ollut siedettävä. Se on suuri saavutus minun ihollani. Toki huoltoa tuon 24 tunnin aikana se on vaatinut, mutta toisien meikkivoiteiden kanssa huoltamisen kanssakaan ei kestä 10 tuntia pidempään. Stressihiki on minun meikkipohjien pahin tuhoaja. Stressihiessä on ilmeisesti kaikkea sellaista, joka liuottaa meikkipohjaa tehokkaimmin. Stressaavista ja jännittävistä tilanteista huolimatta (kuten BellaPLAYn videokuvaukset Helsingissä) Lumene Longwear Blur on osoittanut luotettavuutensa.

Hinta: 14-16 euroa / 30 ml

Tarkempi esittelyni meikkivoiteesta löydät täältä.

colorrichelevernisalhuile7

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakat

Esittelinkin vasta hiljattain kuvien kera tämän Lorkun uutuuskynsilakan kestävyyttä minulla. Olen nyt huomioinut, että kaksi viikkoa on se, jonka Color Riche Le Vernis à l´huile -kynsilakat saattavat jopa kestää. Olen kolme sävy testannut, joista kahta pidin kaksi viikkoa ja yhtä pidin viikon. Näissä on aika paljon samaa Essien kynsilakkojen kanssa. Levittyvät hyvin, pullot ovat nättejä ja käytännöllisiä ja se kestävyys! En lupaa, että kaikilla kestää kahta viikkoa, en edes viikkoa lupaa, mutta minulla tähän mennessä kaikista kestävin tavallinen kynsilakka. Ehdottomasti markettien helmiä. Edullinen, tyylikäs ja kestävä kynsilakka.

Hinta: 8,90 € / 13,5 ml

Olen esitellyt kynsilakan täältä löytyvässä postauksessa, ja toisen sävyn löydät täältä.

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel -kasvovoide

Ei ehkä vielä ajankohtainen kaikille, ei minullekaan, mutta kun kyseessä on markettien helmet, niin pakkohan tämä on postaukseen nostaa. Lumenen Arctic Aqua -tuotesarjan kosteuttavat kasvovoiteet ovat olleet alkukesäni pelastuksia. Siinä toukokuun alkupuolella ihoni aina tekee oikeastaan yhdessä yössä suuren muutoksen. Hieman kuivahko iho muuttuu rasvoittuvaksi. Vuosi toisensa jälkeen on Arctic Aqua -voide tasapainottanut ihoani. Vaikutuksen huomaan 1-2 päivää käytön aloituksen jälkeen. Viime keväänä kokeilin tätä Lumenen uutta Arctic Aquan voidegeeliä rasvoittuvalle ja sekaiholle. Toimii yhtä hyvin, kuin se Arctic Aquan tasapainottava kosteusvoide, jota ei ilmeisesti enää valmisteta tämän uuden voidegeelin tultua markkinoille.

Hinta: 10-13 € / 50 ml

Tarkemman esittelyni tästä ihoa tasapainottavasta ja rasvoittuvalle iholle sopivasta kosteusvoiteesta löydät täältä. Sieltä löytyy pari muutakin Lumenen voidetta.

markettienparhaat1

Olenko vähän tylsä? Huomasin, että minun markettien helmet ovat aika pitkälti Lumenelta ja pari Lorkulta. Nämä viisi ovat kerta kaikkiaan niin helmiä minulle, että olen ostanut saatujen PR-näytteiden jälkeen uuden. Kynsilakkoja en toki ole ostanut, enkä koe tarvetta ihan vähään aikaan, mutta ostaisin, jos minulla ei olisi kynsilakkoja näin paljon, kuin on. Monta huippua jäi listan ulkopuolelle, mutta näissä valinnoissani ohjasi se, että en tiedä markettimerkiltä muuta yhtä hyvää ja yhtä hyvin toimivaa vastaavassa kategoriassa. Siispä en juuri näillä viidellä koe olevan varteenotettavia kilpailijoita markettien hyllyillä. Meikkivoiteissa ja kynsilakoissa vielä löytyykin hyviä kilpailijoita, mutta ei näissä ihonhoitotuotteissa.

Hei, olisi huippua kuulla teidän helmiä markettien hyllyiltä? Mikä on ylitse muiden siinä omassa kategoriassaan?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X