Glitz & Glam

Uutisia: Glitz & Glam muuttaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Taisin jo viime vuoden puolella paljastella, että vuoden alussa minulla olisi sitten kerrottavaa teille. Minulla on teille uutisia! Ei tätä ihan lehteen ole kirjoitettu uutisena, mutta lehteen se liittyy.

anna.fi1

Olen ehkä vähän levoton sielu, tai sitten olen vain sellainen ihminen joka haluaa tarttua tilaisuuksiin ja laittaa rattaita pyörimään. En tiedä. Ehkä olen molempia. Minulle mikään muu ei ole pysyvää, paitsi muutos. Kuitenkin hyvin ristiriitaisesti olen myös joissain asioissa vanhaan takertuva, enkä haluaisi joidenkin asioiden muuttuvan. Ehkä se on meillä kaikilla samanlaista. Erilaisissa suhteissa vain. Joku takertuu vanhaan enemmän, kuin toinen. Joku toinen taas haluaa muutoksia enemmän.

annalehdenbloggaaja

Blogilla on nyt uudet tuulet tiedossa. Glitz & Glam muuttaa 1.2.2017 Anna-lehden sivustolle, eli Anna.fille.

Mielissä saattaa herätä kysymys, että miksi muutto? Miksi blogi muuttaa? Tätä voitaisiin hyvin verrata työpaikkaan. Miksi joku vaihtaa ihan hyvästä duunista toiseen? Miksi jotkut vaihtavat työnantajaa, vaikka töissä oli hyvä työilmapiiri ja oli ihan jees? Suoraan ja rehdisti sanottuna Otavamedia, eli Anna-lehden omistaja tarjoaa minulle paremman sopimuksen ja koen pääseväni uudelle levelille. Siksi kait niitä työpaikkoja vaihdetaan? Lehtitalon bloggaajaksi pääseminen on sellainen villi päiväuni minulle… tai korjaan, on ollut, sillä nythän siitä tulee totta. Vähän epätodelliselta tämä vieläkin tuntuu. Että minä Minna 30+ Kouvolasta, minä ihan tavallinen elämän ongelmien kanssa painiva, levoton sielu. Minä olen pian lehtitalon bloggaaja.

anna.fi

Innolla otan uudet tuulet vastaan. Mutta kyllä minua jännittääkin. Tämä on blogini kolmas muutto. Siitä on lähes kaksi vuotta, kun kerroin blogini muuttavan Purkkimafia nimiseen blogiportaaliin. Se oli tarkalleen 1.2.2015. Hengasin Purkkimafiassa melkein vuoden, kunnes minut suostuteltiin Bellablogit portaaliin, joka oli saman omistajan suurempi blogiportaali. Reilun vuoden minä olen täällä Bellablogeissa viettänyt. Nyt kun mahdollisuus lehtitalon bloggaajan paikasta ilmeni, on siihen tartuttava, vaikka vähän jännittää, pelottaa ja tulee sellaisia ajatuksia, että olenkohan riittävän hyvä?

Tietysti minua myös jännittää, että seuraatteko perässäni? Aina muutoissa lukijoita tipahtaa pois, mutta niin niitä tipahtaa muuttamattakin. Elämässä on erilaisia vaiheita ja intressit vaihtelevat. Olen kyllä ollut positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka moni ensimmäisen vauvansa saanut on pysytellyt lukijana. Tiedän itsekin kuinka silloin elämässä tapahtuu paljon muutakin jännää, kuin blogien lukeminen. Ihanaa huomata tällainenkin asia, että pystyy tarjoamaan vauva-arjessa uuteen elämään totuttelevalle niin kiintoisaa sisältöä, että ehtii ja viitsii tulla Glitz & Glamiin. Mahtavaa! Sama pätee kyllä ihan mihin tahansa muuhunkin. Osaa teitä on kohdannut suru viime aikoina ja joku muukin on aloittanut opiskelut. Ihanaa, että olette lukijoina, vaikka elämässänne on haasteita, iloa ja/tai kiirettä.

annalehti

Tosiaan 1.2. Glitz & Glam avautuu Anna.fissä. Minulla on seinänaapureina hienoja bloggaajia. Xenia’s Day on minulle tuttu jo vuosien takaa. Lisäksi porukasta löytyy Salatuista Elämistäkin tuttu Sara Parikka. Minä tulen joukkoon ainoana kauneusbloggaajana. Annalla ei ole montaa blogia, kuten lehtitaloilla ei yleensäkään ole valtaisia määriä blogeja. Jännää liittyä tällaiseen pienempään yhteisöön.

Käykää kurkkimassa minun tulevaa blogikotiani Anna.fissä. Näyttääkö siltä, että päästätte minut sinne? Ennen muuttoa blogi päivittyy täällä normaaliin tapaan, paitsi sitten viikkoa ennen uuden sivuston avautumista. Hidastan tahtia hieman juuri ennen h-hetkeä, jotta pääsen tässä opiskelujen ja perhe-elämän sivussa laittamaan uuden blogikodin nurkkia kuntoon ja postaan teille joka toinen päivä.

Koska blogini muutto ja 6-vuotissynttärit sattuvat samalle ajankohdalle, niin on tuplasyy juhlia. Glitz & Glamin 6-vuotissynttäreitä ja tupareita vietetään Annassa sitten viikolla 6, eli 6.2.-12.2. Järjestän sille viikolle jotain kivaa teitä ajatellen. 😉

Tulen tästä mainitsemaan vielä moneen, moneen kertaan. Te joka päivä blogiani lukevat, älkää hermostuko. En toitota teille muuttoani. Osa lukijoista käy satunnaisemmin, joten tieto ei tavoita ilman toistelua. Tulen vielä lähtiessäni kertomaan tarkan osoitteen, sekä ohjeistamaan, jotta Glitz & Glam löytyy jatkossakin. Blogille ei tule uudelleenohjausta https://anna.fi/glitz8glam/ -osoitteesta, mutta omistamastani glitz8glam.com -osoitteesta uudelleenohjaus tulee. Heti muutettuani voi olla niin, että Googlekaan ei löydä Glitz & Glamia ja siinä menee hetki ennen, kun Google indeksoi uuden osoitteen. Joten alussa voi olla vähän hankaluuksia löytää, jos ei paina mieleen Anna-lehteä blogikodikseni.

Toivottavasti olette iloisia puolestani, ettekä ole pahoillanne, että uutiseni vaatii aika monelta teiltä toimenpiteitä. Ei tosin paljoa, mutta kuitenkin. Uusi osoite tarvitsee laittaa jemmaan seurantalistallenne.

Puuh, jännittää ihan hirveästi, että mitä tuumaatte tästä uutisesta? Oikein mahtavaa viikkoa teille kaikille!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X