Edullinen kosmetiikka

Avon True Nutra Effects Miracle Glow – puhdistusöljy edullisesti

18.10.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelen Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyn, jonka sain testiini. Ajoitus tälle postaukselleni on mitä oivallisin, sillä tämä tuote on juuri nyt todella edulliseen kampanjahintaan.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Kuten te vakiolukijat tiedätte, niin suosin ja vannon puhdistusöljyjen nimeen. Toki nyt on muutama merkki lanseerannut puhdistusbalmeja, jotka olen kokenut yhtä loistaviksi. Minun suosiooni pääsevät ne puhdistusöljyt ja ”balmit” (=voidemainen koostumus, toimintaperiaate sama), jotka ovat kuiville kasvoille levitettynä öljyisiä, mutta muuttuvat veden kanssa kosketuksiin joutuessaan maitomaiseksi. Meikki irtoaa mahtavasti, kun öljyllä ensin pyörittelee kasvot, silmäluomet, ripset ja huulet. Sitten kostutetaan sormia vedessä ja pyöritellään uudelleen. Öljy muuttuu valkeaksi ja liukenee vedestä. Minun suosiossani olevat puhdistusöljyt ja balmit eivät jää rasvaksi iholle, vaan puhdistuvat vedellä. Teen kaksoispuhdistuksen, eli puhdistusöljyn huuhtelun jälkeen, pesen kasvoni jollain puhdistusgeelillä, -vaahdolla tai -voiteella.

Puhdistusöljy on ideaali meikkiä käyttäville sekä kuivaihoisille. Puhdistusöljy ei kuivata ihoa, mutta puhdistaa tehokkaasti meikin. Näin talven lähestyessä kannattaa vaihtaa vahvat puhdistusaineet vähän lempeämpiin vaihtoehtoihin. Vesiliukoinen puhdistusöljy on yksi oiva vaihtoehto.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyssä on käytetty viittä eri öljyä, jotka ovat babassu-, passionhedelmä-, marula-, raakakahvi- ja pellavansiemenöljy. Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil on kevyt, mutta tehokas meikin puhdistaja. Koostumus on aika ohut ja vesimäinen, joten paksumpaan puhdistusöljyyn tottuneet saattavat hieman kummeksua. Ohuesta koostumuksestaan huolimatta, öljy puhdistaa mukavasti meikin kasvoilta ja silmistä. Tuoksu on neutraali. Ei mitenkään voimakkaasti hajustettu, mutta ei täysin tuoksutonkaan. Ihan miellyttävä tuoksultaan. Ehkä vähän makeaa mantelisuutta on tuoksussa havaittavissa.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljy on pakattu korkilliseen pulloon. Tämä on kieltämättä vähän hankala systeemi. Pumppu on käytännöllisempi ja käyttäjäystävällisempi. Tästä syystä laitoin Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyni tyhjään MACin puhdistusöljypulloon. Jos hankit tämän kokeiluun ja sinulla on tyhjä pumppumekanismipullo tai tyhjentymässä, kannattaa kipata Avonin puhdistusöljy sellaiseen. Tulee käyttömukavuutta tuotteelle.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Kuten jo alussa sanoin, niin tämä Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil on nyt mukavaan kampanjahintaan. Normaalisti puhdistusöljy on 10,00 € / 125 ml. Nyt puhdistusöljyn saa 4,95 eurolla. Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil -puhdistusöljyn voi tilata suoraan Avon-konsulentilta tai sitten Avonin verkkosivujen kautta konsulentilta.

Olen huomannut, että puhdistusöljyt ovat vähän arvokkaampia. Jos niiden korkeammat hinnat ovat hidastelleet testaamaan tätä tuoteryhmää, niin nyt on kampanjan ajan mahdollisuus kokeilla edullisemmin. Yksi minun puhdistusöljysuosikkini meinaan maksaa lähes 30 euroa. Taitaa tämä Avonin olla normaalihintaisenakin yksi edullisimpia puhdistusöljyjä. L’Oréal Parisilla oli Sublime Glow, mutta se taitaa olla lopetettu, tai ainakaan sitä ei Suomesta enää löydy ihan helpolla. Sillä oli hintaa 7-8 euroa / 150 ml.

Pakko kysäistä, että löytyykö Glitz & Glamin lukijoista joku joka ei ole vielä kokeillut puhdistusöljyä?

Avon True Nutra Effects Miracle Glow saatu Avonilta.

Kommentit (19)

Sisussa on jotenkin kokonaisuudessa maskuliininen kokonaisuus. Ulkonäkö, NIMI ja ehkä vähän tuoksukin. Minusta on aika hauska piristys muuten niin eteerisen ja feminiimisen brändin joukossa. 🙂

Pumppu on kätevämpi. Pari Lumenen hoitovettä minullakin testissä, niin ne korkit ovat vähän haastavia. Itse kun haluaisin sulkea korkin heti, mutta mites sen tekee, kun toisessa kädessä on ohutta nestettä?

Tämä tarjoushinta innosti jopa Avonin sivuja tutkailemaan. Olisin tilannut tämän ja jopa muutaman muunkin jutun. Mutta missään ei kerrottu toimitusmaksuja tai -aikoja…. kunnes sitten löysin, että pitää valita joku oma konsulentti jonka kanssa sitten sopii nämä asiat. Ja monella luki toimitusaika 10pv tai 3 viikkoa – juu, ei ole mun juttu jos jostain innostun, niin se on saatava heti 😀 Vai onko tuohon tilaamiseen joku helpompi ja nopeampi tapa?

Joo, vaikka Avonia voi tilata netistä, ne tulevat kuitenkin konsulentin kautta. Eli voi tilata suoraan konsulentilta tai verkkokaupasta, joka sekin kulkee konsulentin kautta. Minun ehkä olisi pitänyt sanoa tuo vielä selvemmin. Olen muuten löytänyt tuttuja Avonin konsulenteista, kun olen katsonut minulle tarjottuja ehdokkaita. Naapurustostakin löytyy.

Voit tilata Avonia myös omalla asiakasnumerolla, jonka saat tiiminvetäjältä. Mene http://www.avon.fi, klikkaa vasemmalta ylhäältä Hanki asiakasnumero ja odota tiiminvetäjän yhteydenottoa, jonka pitäisi tulla parin arkipäivän kuluessa. Tuotteita pääset tilailemaan omalla asiakasnumerolla juuri silloin kun haluat ja saat pakettisi lähipostiin ilman välikäsiä jopa 3:n arkipäivän sisällä 🙂
Tilaus onnistuu siis konsultin kautta tai omilla tunnuksilla. Tunnukset eivät velvoita mihinkään, vaan voit tilata niillä tuotteita vain omaan käyttöösi.

Aaa… tuota en tiennyt! Kiitos sivistyksestä. Itse olen aina tilannut Avonit konsulentin kautta. Nyt siis tajusin mitä Avonin sivuilla on lukenut siitä asiakasnumerolla tilaamisesta. 😀

Kiitos paljon ohjeista, heti tilausta tekemään 🙂

Lumenen Sisu-sarjaan on nyt tullut puhdistusöljy. Ei tosin ole pumppua siinäkään ja hinta on tätä avonia korkeampi, mutta löytyy sentään aika monesta paikasta.

Sitä myös testailen ja siitä on tulossa juttua. 🙂

Sisu puhdistusöljy arviot kiinnostaa. Tosin en ole itse oikein tykännyt Sisu linjan metsäisistä (lue: miehekkäistä) tuoksuista. Tilasin juuri Nuxen puhdistusöljyn + micellarin + aurinkosuojasuihkeen kun LF:ssä oli ota3maksa2 -tarjous. Ärsyttäviä tosiaan nämä tavalliset kierrekorkit tällaisissa tuotteissa! Nyt uusimpana Lumene Valo hoitovesi – pumppu olisi niin paljon kätevämpi!

Sisussa on jotenkin kokonaisuudessa maskuliininen kokonaisuus. Ulkonäkö, NIMI ja ehkä vähän tuoksukin. Minusta on aika hauska piristys muuten niin eteerisen ja feminiimisen brändin joukossa. 🙂

Pumppu on kätevämpi. Pari Lumenen hoitovettä minullakin testissä, niin ne korkit ovat vähän haastavia. Itse kun haluaisin sulkea korkin heti, mutta mites sen tekee, kun toisessa kädessä on ohutta nestettä?

No on kyllä edullinen! Tätä voisi joskus kokeillakin 🙂 Itse olen aivan ihastunut puhdistusöljyihin nyt, kun olen ottanut Supermoodin Beauty Sleep -öljyputsarin käyttöön. Kasvoista tulee puhtaat ja pehmoiset ♥

Joo, tämä on todella edullinen. Nuo öljyputsarit tuppaa olee aika hinnoissaan. Tietysti aina on edullinen elintarvikeöljy, mutta itse en pidä siitä rasvasta, joka pitää puhdistaa tehokkaalla ja rasvaa poistavalla putsarilla. Siksi rakastan näitä vesiliukoisia öljyputsareita. 🙂

Tämä on ensimmäinen puhdistusöljy, mitä olen kokeillut. Olen jotenkin arkaillut öljyjen kanssa, mutta tämä on ihana. Olen aivan ihastunut öljyputsariin ja siihen kuinka helposti ja hellästi sillä lähtee meikit kasvoilta. Itse viimeistelen puhdistuksen tousella lempituotteellani eli misellivedellä.

Joo, misellivesi on välillä minullakin. 🙂 Sekin on tosi hyvä öljyputsarin jälkeen.

Minäkin aikani arkailin, kun en tajunnut, että nämä tällaiset puhdistusöljyt ovat toinen juttu. Nämä liukenevat veteen, eivätkä siksi ole työläitä käyttää.

Moikka! Haluaisin tarkentaa, että kaikki tilaukset Avonilla menee konsulttien kautta, myös netistä tehdyt.

”Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil -puhdistusöljyn voi tilata suoraan Avon-konsulentilta tai sitten Avonin verkkosivujen kautta.”

Sanon sen kyllä, mutta en riittävän selvästi. Muokkaan siihen vielä jatkoksi, että Avonin verkkosivujen kautta konsulentilta.

Puhdistusöljy on ollut pelastus omalle kuivalle, kohta nelikymppisen iholleni. Olen saanut kiusakseni myös ruusufinnin, joka pysyy kurissa jos käytän hrellävaraisia tuotteita ja kohtelen ihoa muutenkin kevyin ottein. Tykkään niin siitä todella puhtaasta lopputuloksesta jonka öljyllä saa, ilman kiristävää ihoa! Kokeilin aikanaan sinun suosituksestasi Lorkun Sublime Glow:ta ja se jäi heti käyttöön. En saanut siitä ikinä mitään oireita vaikka ihoni on helposti ärtyvä ja rosacea puskee läpi heti jos sitä vähänkin ärsyttää. Pettymys oli suuri kun se lopetettiin 🙁
Sen jälkeen ostin Elisabeth Ardenin öljyputsarin joka kyllä on ihan kiva, mutta omaan ”makuun” hieman paksua (ihoni on ruusufinnin takia kosketuksesta ärtyvä) ja hintakin on korkeampi. Tosin Ellun puhdistusöljy on todella riittoisaa.

Mitä mieltä olet, olisiko tässä Lorkun Sublime glown seuraaja?

Joo, Elizabeth Arden on täyteläisempää. Jos sellaiseen on mieltynyt, nämä vähän ohuemmat voivat tuntua lirulta.

Minusta tämä Avonin on lähimpänä L’Oréal Parisin Sublime Glow -öljyputsaria. Hyvin ohut öljy, joka levittyy iholle hyvin pienellä kosketuksella. Voin suositella kokeilemaan! 🙂

Olen myös puhdistusöljyjen suuri ystävä, nimenomaan kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena! Suosikkini on L’Occitanen Shea-sarjan öljy, mutta testaan mielelläni halvempia kilpailijoita. Tilasin pitkästä aikaa Yves Rocherilta muutamia juttuja (tykkäsin asioida liikkeessä, mutta valitettavasti ne lopetettiin) ja mukaan pääsi tämä Pure Calmille -sarjan öljy. Aika mukava! Ohut tämäkin, mutta tehokas, lisäksi pumppupullo ja miellyttävä tuoksu 🙂

http://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/misellikasvovedet/puhdistusoljy/?cmSrc=Category

L’Occitanen öljy on minunkin yksi lemppareitani. 🙂 Monta pulloa olen sitäkin ehtinyt kuluttaa.

Kiitti vinkistä! Harmi tosiaan, kun myymälöitä ei enää ole. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *