Glitz & Glam

Avon True Nutra Effects Miracle Glow – puhdistusöljy edullisesti

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelen Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyn, jonka sain testiini. Ajoitus tälle postaukselleni on mitä oivallisin, sillä tämä tuote on juuri nyt todella edulliseen kampanjahintaan.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Kuten te vakiolukijat tiedätte, niin suosin ja vannon puhdistusöljyjen nimeen. Toki nyt on muutama merkki lanseerannut puhdistusbalmeja, jotka olen kokenut yhtä loistaviksi. Minun suosiooni pääsevät ne puhdistusöljyt ja ”balmit” (=voidemainen koostumus, toimintaperiaate sama), jotka ovat kuiville kasvoille levitettynä öljyisiä, mutta muuttuvat veden kanssa kosketuksiin joutuessaan maitomaiseksi. Meikki irtoaa mahtavasti, kun öljyllä ensin pyörittelee kasvot, silmäluomet, ripset ja huulet. Sitten kostutetaan sormia vedessä ja pyöritellään uudelleen. Öljy muuttuu valkeaksi ja liukenee vedestä. Minun suosiossani olevat puhdistusöljyt ja balmit eivät jää rasvaksi iholle, vaan puhdistuvat vedellä. Teen kaksoispuhdistuksen, eli puhdistusöljyn huuhtelun jälkeen, pesen kasvoni jollain puhdistusgeelillä, -vaahdolla tai -voiteella.

Puhdistusöljy on ideaali meikkiä käyttäville sekä kuivaihoisille. Puhdistusöljy ei kuivata ihoa, mutta puhdistaa tehokkaasti meikin. Näin talven lähestyessä kannattaa vaihtaa vahvat puhdistusaineet vähän lempeämpiin vaihtoehtoihin. Vesiliukoinen puhdistusöljy on yksi oiva vaihtoehto.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyssä on käytetty viittä eri öljyä, jotka ovat babassu-, passionhedelmä-, marula-, raakakahvi- ja pellavansiemenöljy. Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil on kevyt, mutta tehokas meikin puhdistaja. Koostumus on aika ohut ja vesimäinen, joten paksumpaan puhdistusöljyyn tottuneet saattavat hieman kummeksua. Ohuesta koostumuksestaan huolimatta, öljy puhdistaa mukavasti meikin kasvoilta ja silmistä. Tuoksu on neutraali. Ei mitenkään voimakkaasti hajustettu, mutta ei täysin tuoksutonkaan. Ihan miellyttävä tuoksultaan. Ehkä vähän makeaa mantelisuutta on tuoksussa havaittavissa.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljy on pakattu korkilliseen pulloon. Tämä on kieltämättä vähän hankala systeemi. Pumppu on käytännöllisempi ja käyttäjäystävällisempi. Tästä syystä laitoin Avon True Nutra Effects Miracle Glow -puhdistusöljyni tyhjään MACin puhdistusöljypulloon. Jos hankit tämän kokeiluun ja sinulla on tyhjä pumppumekanismipullo tai tyhjentymässä, kannattaa kipata Avonin puhdistusöljy sellaiseen. Tulee käyttömukavuutta tuotteelle.

Avon True Nutra Effects Miracle Glow

Kuten jo alussa sanoin, niin tämä Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil on nyt mukavaan kampanjahintaan. Normaalisti puhdistusöljy on 10,00 € / 125 ml. Nyt puhdistusöljyn saa 4,95 eurolla. Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil -puhdistusöljyn voi tilata suoraan Avon-konsulentilta tai sitten Avonin verkkosivujen kautta konsulentilta.

Olen huomannut, että puhdistusöljyt ovat vähän arvokkaampia. Jos niiden korkeammat hinnat ovat hidastelleet testaamaan tätä tuoteryhmää, niin nyt on kampanjan ajan mahdollisuus kokeilla edullisemmin. Yksi minun puhdistusöljysuosikkini meinaan maksaa lähes 30 euroa. Taitaa tämä Avonin olla normaalihintaisenakin yksi edullisimpia puhdistusöljyjä. L’Oréal Parisilla oli Sublime Glow, mutta se taitaa olla lopetettu, tai ainakaan sitä ei Suomesta enää löydy ihan helpolla. Sillä oli hintaa 7-8 euroa / 150 ml.

Pakko kysäistä, että löytyykö Glitz & Glamin lukijoista joku joka ei ole vielä kokeillut puhdistusöljyä?

Avon True Nutra Effects Miracle Glow saatu Avonilta.

Lue myös

X