Glitz & Glam

Mon Guerlain

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pitkästä, pitkästä aikaa vastasin myöntävästi bloggaajille suunnattuun lanseeraustilaisuuteen. Pyörähdin eilen Helsingissä. Ajattelin vähän kertoa uutuudesta, johon kävin tutustumassa.

Tiedän olevani vähän huono bloggaaja, kun niin harvoin käyn tällaisissa tilaisuuksissa. Tälläkään kertaa minulla ei oikeasti olisi ollut aikaa, mutta lähdin nyt kuitenkin, kun oli niin kiinnostavasta jutusta kyse ja oma mies vähän jopa patisti. Onneksi lähdin! Junassa vastailin rauhassa teidän kommentteihin, tapasin bloggaajaystäviäni ja nautin hetkestä Stockmannin shampanjabaarissa.

En koskaan kieltäydy aidosta shampanjasta. Mikä muukaan juoma sopisi tilaisuuteen, jonka teemana on pala ranskalaista tuoksumaailmaa? Mikä olisikaan yhtä naisellista, perinteikästä ja hienostunutta, kuin Guerlain ja shampanja? Vitsit, että rakastan kaikkea ranskalaista. Olen varmasti ollut edellisessä elämässä ranskatar.

Guerlainin tuoksumaailman uusin lanseeraus on julistus naisille.

Mon Guerlainin kasvoina toimii maailman yksi upeimmista naisista. Angelina Jolien veressä virtaa ranskalaisverta hänen äidin puoleltaan. Koska Guerlain on perinteikäs ja jakaa Angelinan kanssa samanlaisia arvoja, lähti hän mukaan tämän tuoksun lähettilääksi. Kuulin tilaisuudessa, että Mon Guerlain tuoksun mainosvideo on kuvattu Angelina Jolien äidin kotitilalla Ranskassa.

Tuoksun meille esitteli Guerlainin kansainvälinen kouluttaja, jonka nimen kirjoitusmuotoa en tiedä. Charmantti ja hyvin vahvasti ranskalainen herrasmies syvensi meidän Mon Guerlainin taustoihin.

Tuoksun luoja Thierry Wasser on halunnut luoda tuoksussa tarinan. Tuoksun tämän vuosituhannen naiselle.

Tilaisuudessa oli kauniisti esillä Guerlainin klassikoita. Vaikka ihan jokainen Guerlainin tuoksu ei osu omaan tyyliin, niin rakastan sitä Guerlainin hienostuneisuutta, joka tuoksuihin kätkeytyy.

Tiesittekö, että Guerlain täyttää 190 vuotta? Ihan huikeaa! Guerlainilla on pitkä tuoksuhistoria. Ei siis ihme, että Guerlainin tuoksuissa tuntuu tietty perinteikkyys ja sielukkuus. Jokin signeeraus niissä aina on, vaikka tuoksujen luojat vaihtelevat.

Luonnollisestikin sain tilaisuudesta mukaani tämän uuden upean Mon Guerlain -tuoksun. Palataan tähän paremmalla hetkellä. Jotenkin näin sielukas tuoksu vaatii rauhassa tutustumista. Mon Guerlain vain tuntuu paranevan, mitä enemmän siihen tutustuu. Kyseessä ei ole mikään keväisen kepeä tuoksu. Mon Guerlain on täyteläinen, vaniljainen, puuteria ja hieman kukkaismaisuuttakin. Pohjalla tuoksuu tonkapavut, jotka antavat vivahteita kahviin. Hieno, äärimmäisen hieno ja naisellinen tuoksu.

Jos huomaat Mon Guerlainin, älä kulje ohi ilman nuuhkaisua. Suosittelen suihkauttamaan tuoksun iholle ja antaa sen rauhassa kehittyä. Tutustu rauhassa, nauti sen upeista sävyistä ja vivahteista.

Tämän upean tuoksun voit tilata edullisemmin täältä*.

Upeaa päivää kaikille!

Tuoksu saatu maahantuoja lanseeraustilaisuudesta.

Lue myös

X