Glitz & Glam

Cactus Blossom – The Body Shopin ihanat kaktukset!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Pirteää viikon alkua! The Body Shopilta on juuri ilmestynyt kausituoksu vartalotuotteisiin. Sain PR-lähetyksen, josta löytyivät nämä uutuudet. Tuoksu oli niin kiva ja pakkauksien värimaailma piristävä, että haluan näistä vinkata kiinnostuneille. Tuossa hiljattain harmillisesti totesin, että meiltä Kouvolasta on kadonnut The Body Shopin myymälä. Harmi! Veikkaan, että Kouvola ei ollut kokoluokastaan huolimatta ainoita paikkakuntia, joista kivijalkamyymälöitä on lopetettu. Nykyään olenkin The Body Shopin verkkokaupan* varassa, ellen sitten poikkea esimerkkiksi Helsingissä kivijalkamyymälään. Tosin, lapsuudessani teini-ikään asti olin Lahden myymälän varassa, kun Lahdessa asuva tätini aina toi minulle ihania The Body Shopin vartalotuotteita. Ollessani 16 tai 17, tuli meille Kouvolaan The Body Shop. Oi, niitä kylpykuulia tuli ostettua sekä tietty suihkugeelejä, vartalovoita ja käsivoidetta.

The Body Shop Cactus Blossom vartalotuotteissa tuoksuu eksoottinen kaktuskukka, joka on hurmaavan kukkais-hedelmäinen tuoksu. Cactus Blossom on limited edition eli myynnissä vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Pirteään värimaailmaan ja koukuttavan suloiseen tuoksuun hurmaantuu. Kaikki tuotteet sisältävät lukemani mukaan kaktuksenkukkauutetta Marokosta. Tuoksu on samaan aikaa kukkaismainen ja hedelmäisen mehukas. Sarja sisältää viisi tuotetta, joista minulla on neljä. Kuvasta puuttuu käsisaippua, joka kyllä olisi ollut kiva! Meillä kun tuota käsisaippuaa kuluu ja ihanalta tuoksuvat käsisaippuat ovat heikkouteni. Esittelen nyt lyhyesti sarjan neljä muuta herkkua!

CACTUS BLOSSOM EXFOLIATING GEL BODY SCRUB

Tässä on syötävän hyvännäköinen vartalonkuorinta! En tiedä miksi, mutta minun tekisi mieli maistaa. Näyttää hedelmähillolta.

Cactus Blossom -sarjan vartalokuorinta* sisältää vadelmansiemeniä. Ne ovat kuorinnan näkyvät kuorivat ainesosat. Ihanassa, hyytelömäisessä koostumuksessa on mukana hienon hienoa raetta. Aivan kuin hienointa hiekkaa, mutta läpikuultavaa ja hienompaa. Kyseessä on piihappo. Tämä happo kuorii vain mekaanisesti, ei kemiallisesti.

Tykkään tästä kuorinnasta. Vaikka se kuorii vartalon ihoa mekaanisesti, se ei tunnu raastavalta. Ihoa ei ärsytä samalla tavalla kuin rouheammalla kuorinnalla. Hyvin hellä kuorinta, jonka tehokkuutta toki jokainen voi itse säädellä hierovan liikkeen ja painamisen mukaan.

CACTUS BLOSSOM SHOWER GEL

Sitten minusta The Body Shopin paras tuoteryhmä, suihkugeeli! Cactus Blossom -sarjan suihkugeeli* on koostumukseltaan perinteistä The Body Shop -laatua. Ei liian liru, joka ehtii valua viemäriin ennen, kun ehtii pestä itseään. Tuoksu on todella ihana, mutta haihtuu kyllä suihkun jälkeen melko nopeasti. Tai sitten oma nenä tottuu tuoksuun, eikä siksi sitä enää haista. En panisi ollenkaan pahakseni, jos tuoksu viipyisi iholla pidempään.

CACTUS BLOSSOM BODY YOGURT

Mutta jos haluaa tuoksua pidempään herkulliselle Cactus Blossomille, voi iholle sivellä tuoksuvan vartalovoiteen. Cactus Blossom Body Yogurt -vartalojoghurtti* on kevyemmän vartalovoiteen ystävien mieleen. Kosteuttaa ja raikastaa ihoa, mutta ei ole riittävän rasvainen ja suojaava todella kuivalle iholle. Erityisen kiva tuote just niinä iltoina, kun käy suihkussa ja pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Ei ole ollenkaan rasvainen iho, vaan kosteutettu ja raikas. Koostumus on geelivoidemainen ja siksi niin nopeasti iholle levittyvä ja imeytyvä. Ei tarvitse pitkään odotella, että voi pukea vaatteet yllensä.

CACTUS BLOSSOM BODY BUTTER

Tietenkin The Body Shop on tehnyt Cactus Blossom -sarjaan vartalovoin*! Tämä on toinen tuoteryhmä, josta olen pitänyt jo vuosia ja vuosia! The Body Shopin vartalovoit ovat todella täyteläisiä ja kiinteitä. Ne kuitenkin levittyvät iholle, kun lämpö notkistaa vartalovoin öljyjä. Ihosta tulee ravitun tuntuinen, tiedättekö sen tunteen? Öljyistä ja rasvoista syntyy sellainen ravittu tuntuma iholle.

The Body Shopin Cactus Blossomin tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan ja niin kauan kuin niitä riittää. Käy tuoksuttelemassa liikkeessä, jos sellainen paikkakuntaltasi löytyy. Jos ei löydy, etkä pääse liikkeisiin, voit tilata tuotteet The Body Shopin verkkokaupasta*.

Tässä suorat linkit tuotteisiin:

Cactus Blossom Exfoliating Gel Body Scrub* 22,50 € / 250 ml
Cactus Blossom Shower Gel* 8,90 € / 250 ml
Cactus Blossom Body Yogurt* 12,90 € / 200 ml (nyt tarjouksessa 10,00 €)
Cactus Blossom Body Butter* 19,90 € / 200 ml

Sekä saavilla myös:

Cactus Blossom Hand Wash* 8,90 € / 250 ml
Cactus Blossom Gift -lahjapakkaus* 19,90 € (sis. suihkugeelin, vartalojogurtin ja pesukukan)

Minuun iski tämä Cactus Blossom. Vanhoista The Body Shopin tuoksuista olen aina tykännyt suklaasta, verigreipistä ja mansikasta. Muistaakseni kookos oli kanssa mieleeni. Kausituoksuista muistan ihastuneeni joulun piparminttuun ja omenaan. Niin ja vaahtokarkki! Mitä suosikkeja sinulla on ja on ollut?

Joko olet ehtinyt käydä nuuhkimassa tai hankkinut Cactus Blossomin?

 

Lue myös

X