Mainos Glitz & Glam

Tyvikasvu ja harmaat piiloon sekunneissa - L'Oréal Magic Retouch

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / L’Oréal 

Käsi ylös, kuka haluaisi pitkittää hiusten värjäysväliä? Käsi ylös, kuka haluaisi leikitellä eri tyyleillä, mutta ei ole valmis pitkäaikaisiin muutoksiin? Minulla on molemmat kädet pystyssä, onko sinullakin? Vai onko sinulla harmaita, joita haluaisit peitellä?

Olin mainoskuvauksissa. Esittelemme Miten niin liikaa? -blogin Elisan kanssa L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteitä. Katso yllä oleva lyhyt video!

Oletko huomannut L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteet kaupoissa? Nämä turkoosiin pulloon pakatut tyvisävytteet eivät ole sama asia kuin sävyllinen kuivashampoo. Magic Retouch on enemmän. Se on tyviväri, sillä Magic Retouch on pigmenttisempi. Tuote ei ole jauhoinen, kuten kuivashampoot yleensä ovat. Magic Retouch peittää tyvikasvun sekä harmaat hiukset väliaikaisesti, sillä tuote puhdistuu hiuksista shampoopesussa. Näin voit pidentää värjäysväliä tai pelastaa tilanteen, jos sait luottokampaajallesi ajan vasta parin viikon päähän.

Jos et ole kokeillut, voit täältä tilata omasi kokeiluun!

NÄIN KÄYTÄT MAGIC RETOUCH -TYVISÄVYTETTÄ

Ihan ensisijaisen tärkeää on ravistaa pulloa kunnolla. Mikään pari ravistusta ei välttämättä riitä, vaan suosittelen ravistelemaan pulloa kunnolla. Näin pigmentit tulevat ulos tasaisesti. Mikä tärkeintä, pulloa kannattaa säilyttää ylösalaisin, niin pigmentit eivät pakkaannu pohjalle. Selviät aina pienemmällä ravistelulla.

Kohdista tarkka suutin alueelle, jolle sävyä tarvitaan. Suihkauttele noin 10 sentin etäisyydeltä, voi olla hieman lähempänäkin. Tarkan suuttimen vuoksi, väri ei leviä alueille, joille sen ei toivo leviävän. Testaile itsellesi parhainta tapaa suihkutella väri tyveen. Minusta lyhyet suihkaukset ja liike samaan aikaan toimii parhaiten. Voit postauksen lopusta katsoa videolta tekniikkaani.

Näytän nyt esimerkkejä Magic Retouch -tyvisävytteen käytöstä ja toiminnasta. Ennen ja jälkeen -kuvathan ne parhaimpia ovat.

HARMAAT PIILOON HETKESSÄ

Koska minulla ei vielä ole harmaita, pyysin äitiäni malliksi, jolla havainnollistan Magic Retouch -tyvisävytteen kykyä peittää harmaat hiukset. Harmaa hius on siitä haastava, että kestovärikään ei sitä välttämättä peitä kunnolla. Ja jos peittää, niin väri haalistuu vähän nopeammin harmaista hiuksista. Jos et ole vielä valmis olemaan omassa, luonnollisessa värissäsi, voit Magic Retouch -tyvisävytteellä peittää tyvikasvua ja niitä harmaita hiuksia, joista väripigmentit haalistuvat liian nopeasti ennen seuraavaa värjäyskertaa.

TYVIKASVU PIILOON SEKUNNEISSA

Näytän myös, miten tyvikasvu ja ne satunnaiset harmaat, joista kestoväri on haalistunut pois nopeammin, peittyvät. Muutama suihkaus, jossa meni noin 30 sekuntia. Huikea muutos!

Päälaelta tyvikasvu on nopea peittää jakauksen kohdalta. Hiusrajoilta työskentely on vähän tarkempaa. Tarvittaessa voi vähän hieroa sormin väriä tyvessä ja tasoitella, jos hiusrajassa hiukset ovat ohentuneet. Tumma tyvi saa ohuemmat ja hentoisemmat hiukset näyttämään paksummilta ja runsaammilta.

Vinkki: kiiltosuihkeella kiillon palautus!

Jos et pidä mattaisesta lopputuloksesta tyvessä, voit helposti palauttaa kiillon hiukseen suihkauttamalla kevyesti kiiltosuihketta hiuksille. Hiukset näyttävät vastavärjätyiltä, kun tyvi on värjätty ja hiuksissa on kiilto.

Nauroimme äitini kanssa, että hän voikin vielä vähän pidempään venyttää kampaajalle menoa, kun saa tarvittaessa tyven harmaat piiloon.

TYYLEILLÄ LEIKITTELY/LIUKUVÄRI

Minulla ei sillä tavoin ole tarvetta tyven fiksailuun, kun värjäykseni on pitkiä aikoja anteeksiantava, eikä minulla vielä ole harmaita. Oma, luonnollisen värinen tyvi, jota vaalennetaan raidoittamalla. Vuosia sitten kävin läpi pitkän vaalennusprosessin. En halua käydä sitä enää uudestaan, sillä hiukseni eivät kestä useaan kertaan vaalennusta ja värinpoistoa. Mutta myönnän, että välillä katselen vanhoja meikkikuviani ja ihastelen tummaa väriäni. Joskus olisi kiva olla tumma tai kokeilla liukuväriä. Kuitenkin, kun tykkään vaihtelusta.

Tadaa! Magic Retouch -tyvisävytteellä saan tehtyä tummemman tyven, joka lähtee seuraavassa pesussa. Selkeästi tummempi sävy suihkautellaan tyvelle ja väri tuodaan selkeästi alemmas, jopa korvien korkeudelle asti liukuen. Vaikka pituudet olisivatkin vaaleat, tumma päälaki saa yleisilmeen näyttämään tummahiuksiselta. Katse kohdistuu päälaelle ja siinä näkyvä väri määrittelee, miten näemme hiusvärin kokonaisuutena.

Oli kiva lähteä ulos syömään ja viettämään iltaa, kun look oli erilainen. Fiilis oli samanlainen kuin olisin pukeutunut uusiin vaatteisiin – ja sitähän se oli – hiukseni olivat pukeutuneet uuteen tyyliin, jonka ”riisuin” pois ennen nukkumaan menoa. Blondi sai hetken olla tumma. Näytti se tumma hyvältä edelleenkin, mutta en ole siihen palaamassa. Viihdyn vaaleassa, sillä olen identiteetiltäni nykyään vaalea, vaikka 20 vuotta tummissa hiuksissa viihdyin. Nykyään voin näin viettää yhden päivän tummahiuksisena.

Lyhyesti kiteytettynä, L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisuihke peittää juurikasvun eli tyvikasvun sekä peittää harmaat hiukset. Magic Retouch pidentää hiustenvärjäyksen väliä ja sillä saa luotua uusia tyylejä, jotka kestävät seuraavaan pesuun asti.

Sävyvalikoima Magic Retouch -tyvisävytteissä on laajentunut kahdella uudella, vaalealla sävyllä. Nämä kaksi uutta vaaleaa sävyä ovat pigmenttisempiä kuin jo ennestään valikoimassa olleet Blonde ja Dark Blonde. Uutuudet Light Blonde ja Medium to Dark Blonde sävyissä on käytetty uutta teknologiaa, jonka vuoksi ne ovat pigmenttisempiä. Light Blonde on kullanvivahteinen, se soveltuu parhaiten luonnonvaalealle pohjalle. Tummempi vaalea on neutraali sävyltään ja soveltuu keski- ja tummanvaaleille. Näitä ei aikaisemmin ollut, mutta nyt ne ovat ilmestyneet kauppojen hyllyille! Uutuuksien lisäksi, valikoimassa on sävyjä tummille, punaisille sekä vaaleille, jotka tarvitsevat kultapigmenttejä harmaan tyven peittoon. Tummat sävyt peittävät tyvikasvun ja harmaat, vaaleat sävyt häivyttävät tummaa tai harmaata tyvikasvua.

Löydät L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteet tavaratalojen, markettien ja hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen hyllyiltä. Hinnaltaan Magic Retouch -tyvisävytteet ovat 6,98-8,90 €.

Tai voit tilata oman L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteesi täältä!

Oletko jo kokeillut Magic Retouch -tyvisävytettä? Tyvikasvuun? Harmaille? Tyyleillä leikittelyyn?

X