KAUPALLINEN KAMPANJA

Tyvikasvu ja harmaat piiloon sekunneissa – L’Oréal Magic Retouch

8.4.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mainos / L’Oréal 

Käsi ylös, kuka haluaisi pitkittää hiusten värjäysväliä? Käsi ylös, kuka haluaisi leikitellä eri tyyleillä, mutta ei ole valmis pitkäaikaisiin muutoksiin? Minulla on molemmat kädet pystyssä, onko sinullakin? Vai onko sinulla harmaita, joita haluaisit peitellä?

Olin mainoskuvauksissa. Esittelemme Miten niin liikaa? -blogin Elisan kanssa L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteitä. Katso yllä oleva lyhyt video!

Oletko huomannut L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteet kaupoissa? Nämä turkoosiin pulloon pakatut tyvisävytteet eivät ole sama asia kuin sävyllinen kuivashampoo. Magic Retouch on enemmän. Se on tyviväri, sillä Magic Retouch on pigmenttisempi. Tuote ei ole jauhoinen, kuten kuivashampoot yleensä ovat. Magic Retouch peittää tyvikasvun sekä harmaat hiukset väliaikaisesti, sillä tuote puhdistuu hiuksista shampoopesussa. Näin voit pidentää värjäysväliä tai pelastaa tilanteen, jos sait luottokampaajallesi ajan vasta parin viikon päähän.

Jos et ole kokeillut, voit täältä tilata omasi kokeiluun!

NÄIN KÄYTÄT MAGIC RETOUCH -TYVISÄVYTETTÄ

Ihan ensisijaisen tärkeää on ravistaa pulloa kunnolla. Mikään pari ravistusta ei välttämättä riitä, vaan suosittelen ravistelemaan pulloa kunnolla. Näin pigmentit tulevat ulos tasaisesti. Mikä tärkeintä, pulloa kannattaa säilyttää ylösalaisin, niin pigmentit eivät pakkaannu pohjalle. Selviät aina pienemmällä ravistelulla.

Kohdista tarkka suutin alueelle, jolle sävyä tarvitaan. Suihkauttele noin 10 sentin etäisyydeltä, voi olla hieman lähempänäkin. Tarkan suuttimen vuoksi, väri ei leviä alueille, joille sen ei toivo leviävän. Testaile itsellesi parhainta tapaa suihkutella väri tyveen. Minusta lyhyet suihkaukset ja liike samaan aikaan toimii parhaiten. Voit postauksen lopusta katsoa videolta tekniikkaani.

Näytän nyt esimerkkejä Magic Retouch -tyvisävytteen käytöstä ja toiminnasta. Ennen ja jälkeen -kuvathan ne parhaimpia ovat.

HARMAAT PIILOON HETKESSÄ

Koska minulla ei vielä ole harmaita, pyysin äitiäni malliksi, jolla havainnollistan Magic Retouch -tyvisävytteen kykyä peittää harmaat hiukset. Harmaa hius on siitä haastava, että kestovärikään ei sitä välttämättä peitä kunnolla. Ja jos peittää, niin väri haalistuu vähän nopeammin harmaista hiuksista. Jos et ole vielä valmis olemaan omassa, luonnollisessa värissäsi, voit Magic Retouch -tyvisävytteellä peittää tyvikasvua ja niitä harmaita hiuksia, joista väripigmentit haalistuvat liian nopeasti ennen seuraavaa värjäyskertaa.

TYVIKASVU PIILOON SEKUNNEISSA

Näytän myös, miten tyvikasvu ja ne satunnaiset harmaat, joista kestoväri on haalistunut pois nopeammin, peittyvät. Muutama suihkaus, jossa meni noin 30 sekuntia. Huikea muutos!

Päälaelta tyvikasvu on nopea peittää jakauksen kohdalta. Hiusrajoilta työskentely on vähän tarkempaa. Tarvittaessa voi vähän hieroa sormin väriä tyvessä ja tasoitella, jos hiusrajassa hiukset ovat ohentuneet. Tumma tyvi saa ohuemmat ja hentoisemmat hiukset näyttämään paksummilta ja runsaammilta.

Vinkki: kiiltosuihkeella kiillon palautus!

Jos et pidä mattaisesta lopputuloksesta tyvessä, voit helposti palauttaa kiillon hiukseen suihkauttamalla kevyesti kiiltosuihketta hiuksille. Hiukset näyttävät vastavärjätyiltä, kun tyvi on värjätty ja hiuksissa on kiilto.

Nauroimme äitini kanssa, että hän voikin vielä vähän pidempään venyttää kampaajalle menoa, kun saa tarvittaessa tyven harmaat piiloon.

TYYLEILLÄ LEIKITTELY/LIUKUVÄRI

Minulla ei sillä tavoin ole tarvetta tyven fiksailuun, kun värjäykseni on pitkiä aikoja anteeksiantava, eikä minulla vielä ole harmaita. Oma, luonnollisen värinen tyvi, jota vaalennetaan raidoittamalla. Vuosia sitten kävin läpi pitkän vaalennusprosessin. En halua käydä sitä enää uudestaan, sillä hiukseni eivät kestä useaan kertaan vaalennusta ja värinpoistoa. Mutta myönnän, että välillä katselen vanhoja meikkikuviani ja ihastelen tummaa väriäni. Joskus olisi kiva olla tumma tai kokeilla liukuväriä. Kuitenkin, kun tykkään vaihtelusta.

Tadaa! Magic Retouch -tyvisävytteellä saan tehtyä tummemman tyven, joka lähtee seuraavassa pesussa. Selkeästi tummempi sävy suihkautellaan tyvelle ja väri tuodaan selkeästi alemmas, jopa korvien korkeudelle asti liukuen. Vaikka pituudet olisivatkin vaaleat, tumma päälaki saa yleisilmeen näyttämään tummahiuksiselta. Katse kohdistuu päälaelle ja siinä näkyvä väri määrittelee, miten näemme hiusvärin kokonaisuutena.

Oli kiva lähteä ulos syömään ja viettämään iltaa, kun look oli erilainen. Fiilis oli samanlainen kuin olisin pukeutunut uusiin vaatteisiin – ja sitähän se oli – hiukseni olivat pukeutuneet uuteen tyyliin, jonka ”riisuin” pois ennen nukkumaan menoa. Blondi sai hetken olla tumma. Näytti se tumma hyvältä edelleenkin, mutta en ole siihen palaamassa. Viihdyn vaaleassa, sillä olen identiteetiltäni nykyään vaalea, vaikka 20 vuotta tummissa hiuksissa viihdyin. Nykyään voin näin viettää yhden päivän tummahiuksisena.

Lyhyesti kiteytettynä, L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisuihke peittää juurikasvun eli tyvikasvun sekä peittää harmaat hiukset. Magic Retouch pidentää hiustenvärjäyksen väliä ja sillä saa luotua uusia tyylejä, jotka kestävät seuraavaan pesuun asti.

Sävyvalikoima Magic Retouch -tyvisävytteissä on laajentunut kahdella uudella, vaalealla sävyllä. Nämä kaksi uutta vaaleaa sävyä ovat pigmenttisempiä kuin jo ennestään valikoimassa olleet Blonde ja Dark Blonde. Uutuudet Light Blonde ja Medium to Dark Blonde sävyissä on käytetty uutta teknologiaa, jonka vuoksi ne ovat pigmenttisempiä. Light Blonde on kullanvivahteinen, se soveltuu parhaiten luonnonvaalealle pohjalle. Tummempi vaalea on neutraali sävyltään ja soveltuu keski- ja tummanvaaleille. Näitä ei aikaisemmin ollut, mutta nyt ne ovat ilmestyneet kauppojen hyllyille! Uutuuksien lisäksi, valikoimassa on sävyjä tummille, punaisille sekä vaaleille, jotka tarvitsevat kultapigmenttejä harmaan tyven peittoon. Tummat sävyt peittävät tyvikasvun ja harmaat, vaaleat sävyt häivyttävät tummaa tai harmaata tyvikasvua.

Löydät L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteet tavaratalojen, markettien ja hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen hyllyiltä. Hinnaltaan Magic Retouch -tyvisävytteet ovat 6,98-8,90 €.

Tai voit tilata oman L’Oréal Paris Magic Retouch -tyvisävytteesi täältä!

Oletko jo kokeillut Magic Retouch -tyvisävytettä? Tyvikasvuun? Harmaille? Tyyleillä leikittelyyn?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Sinä selviätkin sitten nopealla toiminnalla, kun voit vain päälaelle jakaukseen suihkauttaa. 😊 Se on muutamassa sekunnissa valmis.

Minulla oli siellä mainoskuvauksissa, kun en päässyt niin lähelle peiliä suihkimaan ja välillä jouduin ilman peiliä suihkimaan, eli aivan sokkona. 😄 Oli pisteitä otsalla, jopa nenällä.
😂 Mutta peilin edessä jos pääsen kunnolla suihkimaan, ei tule sotkua.

Kommentit

Moi!
Olen käyttänyt näitä jo siitä lähtien, kun ne tuli markettien hyllyille eli ainakin vuoden ellei kaks. Hiusten raidoitusten mukaan ainakin 3-4 sävyä. Olen huomannut että kasvojen läheisyydessä väriä saattaa levitä myös kasvoille, joten pyyhin aina otsan ja ohimot värikäsittelyn jälkeen vaikka märällä veteen kastetulla kasvopaperilla. Jos laitan väriä paljon niin mattaisuus harmittaa. Enkä haluaisi hirveän montaa suihketta käyttää, kun tukka likaantuu ja pitkän ja takkuuntuvan tukkani pesukertoja en haluaisi lisätä enempää. Tuote on todella hyvä ja antaa tosiaan mahdollisuuden venyttää tukan värjäämistä ja kampaamokäyntiä useita viikkoja. Suosittelen lämpimästi.

Nämä taisi tulla pari vuotta sitten. Vai jopa kolme? Muistan, että olin harmaahiuksinen silloin ja sitten minulla oli violetit hiukset. Silloin sävyt eivät sopineet minulle. En vaan tajunnut, että olisin tummaa voinnut hyödyntää liukuväriin. 😊

Mitä väriä olet käyttänyt? Tummaa?

Onpas aika kulunut, jos siitä kolme vuotta on, mutta tosiaan heti silloin ostin kun marketin hyllyillä näin ja ennen kuin tämä Eva Longoria alkoi niitä mainostaa tv:ssä. Mulla on tällä hetkellä käytössä Brown, mikä on just hyvä ja hyllystä löytyy myös Blonde, joka on kyllä kamala keltainen sävy. Dark on ollu myös, mutta se on aivan liian tumma mulle tällä hetkellä. Mulla siis raidoitetut hiukset ja harmaannun ohimoilta ja aivan otsan keskeltä nopeasti, joten melkein mitä vaan laitan, jotta harmaus ei näkyisi. Myös w7 cover up puuteria käytän, kun alkaa jo vähän harmaata olemaan. Tuote on loistava. Sit on Tokmannilta ostettu surkea Scwarzkopfin Root Retoucher- tuote, josta tulee voimalla liian tummaa väriä. Sotkee mm. ohimot ja otsan.

Kun minä olisin sitä mieltä, että sain ne ennen kun olin opiskelemassa tai just aloittanut opiskelut. Siitä laskisin, että 2-3 vuotta sitten. Aika kyllä menee nopeasti. Vastahan aloitin opiskelut ja nyt sitten toukokuussa valmistun.

Blonde on kultainen, sillä se on myös harmaiden peittoon. Ei sovellu minulle. Uusissa sävyissä on Light Blonde on kanssa kultapigmenttinen, mutta sitten tummempi vaalea sopii jo paremmin. Sinun kannattaa ehkä kokeilla tuo uusien sävyjen tummavaalea. 🙂 Jos sain oikean käsityksen sinun hiusten väristä.

Olen katsellut näitä, mutta en ole uskaltanut ostaa kokeiluun. Tyveä olen värjännyt
ColorWOW-tyvipuuterilla. Harmikseni se oli Sokokksella loppuun myynnissä ja mun sävy oli jo loppu. Tilasin vastaavan Sokoksen verkkokaupasta Wellwn Insta Revhrge:n, se ei ole yhtä hyvä, väriä ei tahdo tarttua hiukseen. Ja sivellinkään ei ole yhtä hyvä.
Mulla kampaamo käyntien väli on 10 viikkoa ja viimeisen viikon, kahden aikana tyviväri tulee tarpeeseen! Ohimoilla ainakin! Niihin tulee meikkivoidetta ja puuteria ja näyttävät liki valkoisilta. Hiukset on värjätty lähellä omaa väriä olevalla sävyllä, joten tyvikasvu ei ole niin näkyvää.

Minulla on ollut noita tyvipuutereitakin, mutta ne eivät ole tummissa sävyissä ainakaan yhtä nopeasti peittäviä kuin tämä Magic Retouch. Tosiaan riippuu paljon lähtökohdasta ja miten käyttää ja mitä haluaa, että minkä kokee parhaimmaksi. 😊 Kannattaa ehkä tämäkin kokeillaa. Minulla oma sävy tyvessä, niin kasvuraja on anteeksiantava. 😊 Eniten minut yllätti Magic Retouchin kyky peittää harmaita! Ne kun ovat haastavia jopa hapetevärien kanssa. Vaatii todella paljon pigmenttiä ja kultapigmenttejä.

Kiitti! Sinun rohkaisemana aion kokeilla!
Kerran, kun olin laittanut tuota WOW-tyviväriä just ennen kampaajalle menoa, hän joutui pesemään ja kuivaamaan hiukseni ennen värjäystä! En tiennyt että tuon tyvivärin päälle ei voisi tehdä värjäystä.
Sama juttu varmaankin Magic Retouch’in kanssa.
Sokoksen kampaajalle asiasta kerrottuani, (kun olin ostamassa viimeisintä rasiaani) hän oli hämmästynyt ja kertoi, että he kyllä värjäävät. Hämmästely oli molemminpuolista! 🙂

Okei… minä olen kyllä kanssa yhtä hämmentynyt kuin Sokoksen kampaaja. Jos sinulle värjätään suoravärillä tai vaalennetaan, silloin on paras pestä kaikki pois. Suoraväri tarttuu paremmin puhtaaseen hiukseen. Vaalennusaine sitten taas reagoi metallien kanssa voimakkaasti, joten minimoisin riskin. Mutta jos sinulle värjätään kestovärillä, niin sitten en ole ihan varma, että miksi kampaajasi pesi tyvivärin pois.

Kàytòssà on. Kàyn vàrjààmàssà harmaan tyvikasvun kampaajalla neljàn viikon vàlein ja viimeisellà viikolla ennen kampaajaa kàytàn tàtà tyvisuihketta. Laitan sità yleensà vain jakauksen kohdalle, luonnonkiharissa hiuksissa ei muualta này tyvikasvu niin selvàsti kuin suorissa hiuksissa. Mulle kày sama kuin elovenalle, joskus huomaan pisaroita otsassa laiton jàlkeen, eikà ne edes tule heti, saatan huomata jonkin ajan kuluttua vaikka ruokatauolla (tosi kiva :-).
Hyvà vinkki ettà pitàà sàilyttàà ylòsalaisin. Olen kokeillut myòs puuterimaista vàrià, mutta se on hankalaa laittaa ohuisiin hiuksiin, kun iskee pàànahkaan, eikà oikein saa hàivytettyà. Myòs kulmakarvavàrià olen kàyttànyt hàtàtapauksessa.
Suosittelut tàlle Lorealille, sillà varauksella, ettà kannattaa vilkaista jossain vaiheessa peiliin, ettà onko se valahtanut otsalle/ohimoille 🙂

Sinä selviätkin sitten nopealla toiminnalla, kun voit vain päälaelle jakaukseen suihkauttaa. 😊 Se on muutamassa sekunnissa valmis.

Minulla oli siellä mainoskuvauksissa, kun en päässyt niin lähelle peiliä suihkimaan ja välillä jouduin ilman peiliä suihkimaan, eli aivan sokkona. 😄 Oli pisteitä otsalla, jopa nenällä.
😂 Mutta peilin edessä jos pääsen kunnolla suihkimaan, ei tule sotkua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *