Glitz & Glam

China Glaze Surreal Appeal & Scattered & Tattered

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laittakaa aurinkolasit päähän, sillä nyt on kirkas kynsilakka.

China Glazen Surreal Appeal löytyy talvella ilmestyneestä Cirque du Soleil Worls Away 3D kokoelmasta. Kaunis, kirkas ja lämmin korallinen creme-lakka. Kuvittelin Surreal Appealin neon-lakaksi, mutta kyseessä onkin erittäin kirkas ja koostumukseltaan creme-lakka. Tämän ko. koostumuksensa vuoksi kerroksia tarvitsi kaksi saadaakseen täydellisen peittävyyden. Lakka levitty melko kivuttomasti ja kuivui ihan normaalissa ajassa, eli creme-lakalle tyypillisesti pinta kuivuu nopeammin, mutta kovettumiseen menee hetki kauemmin. Tämä väri on niin ”lääh-lääh”! Ihana kesäsävy!

En ole lämpöisten ja kirkkaiden sävyjen suurin ystävä, mutta tässä Surreal Appealissa on sitä jotain joka vetoaa minuun. Näyttää toimivan ihan mukavasti minun kylmäsävyisellä ihollani.

Päätin kokeilla uudestaan China Glazen Scattered & Tattered -koristelulakkaa. Tämä samainen kynsilakka oli jo kerran aikaisemminkin kynsilläni, mutta halusin kokeilla sitä myös Surreal Appealin päällä.

Toimii minusta hyvin tämä yhdistelmä. Kuvatahan minä en osaa tätä kynsilakkaa mitenkään, mutta luonnossa on hauska.

Minulla on neljä näitä China Glazen Glitz ’N Pieces kokoelman lakkoja, mutta vasta kaksi on tullut kokeiltua, joista tämä yksi on ollut kaksi kertaa kynsilläni.

Iskeekö tuollainen kirkas korallinen kynsilakka, kuin mitä Surreal Appeal on?

Tälle päivälle olin kaavaillut LivBox postausta, mutta ei sitä boxia kuulu. 🙁 Olen kovasti odotellut, sillä paketit ovat kuulemma läheteneet torstaina ja osa perjantaina. Odotin kovasti omaani jo viimeistään eiliselle. Luultavasti saan tänään omani, mutta pääsen avaamaan sen vasta yöllä, kun saavun kotiin. Tänään matkaan Helsinkiin pariin tapahtumaan, joihin sain kutsun. Sattui myös sopivasti, että Stockmannilla alkaa Hullut Päivät, joten onhan se nyt kerran elämässä koettava. Pääsen tuhlaamaan LivBoxin kuukauden bloggaaja -tittelistä saamani lahjan, eli lahjakorttini Stockmannille. 🙂 Urbaania urheilua pääsen harrastamaan Hulluilla Päivillä Teräspallien tapaan. 😀 Lasken sitten illalla saldoni. Kuinka monta mustelmaa sain, kuinka monta kosmetiikkatuotetta ostin ja missä ajassa kaikki tapahtui.

Kiva päivä tänään tiedossa, sillä kaiken uusien kokemuksien ja tapahtumien lisäksi tapaan toisia bloggaajia. Ensimmäisen jo junassa, toisen asemalla ja loput sitten päivän ja illan mittaan. 🙂 Jos näet tutun näköisen pygmin havittelemassa kohti tarjoustuotetta Stokkan ruuhkaisella kemppariosastolla, niin ole kiltti ja tarjoa auttavaa kättäsi ja sano minulle moi. ;D

X