Kynnet

Reissukynnet

23.3.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oli tällä viikolla sen verran kiirettä, että en ehtinyt ennen risteilyä tehdä kunnon postausta tälle sunnuntaille. Halusin kuitenkin jotain ajastaa, joten päätin laittaa Tukholman risteilyllä olleet kynsikuvat.

Päätin kokeilla uutta vasta saamaani Odyssey Nail Systemin kynsilakkaa sävyssä Fandango. Näistä ko. merkin kynsilakoista tarkemman esittelyn, kun ehdin tutustua niihin enemmän.

Aika kivan pirteä ja sähäkkä sävy. Tykkään. Koristeeksi laitoin water decal -tarkkoja ja kristalleja.

Eräs ihana Glitz & Glamin lukija lähetti minulle yllätykseksi postia. Paketti oli lähetetty työpaikalleni.  En hänen nimeään kerro, mutta kyse on Glitz & Glamin arvonnassa voittaneesta henkilöstä. Flunssani vuoksi en ole liikkunut kotoa moneen päivään, mutta torstaina olin jo kunnossa ja kävin työpaikallani Lehtimäen Hius- ja Kauneuspisteellä hakemassa pakettini ja leikkauttamassa vähän hiuksia työkaverillani. Avasin pakettini ja olin todella liikuttunut. Tämä ihana henkilö oli kirjoittanut käsin minulle kortin, josta tulin todella hyvälle mielelle. Lisäksi oli pari kynsilakkaa ja suklaata. Voi kiitos sinulle M! Niin henkilökohtaista. Miten ihanaa saada tuntemattomalta ihmiseltä huomionosoitus. Miten koskettavaa, että joku on nähnyt vaivaa vuokseni. En vain osaa pukea sanoiksi tätä lämmittävää tunnetta, joka minulle tuli.

Mukavaa sunnuntaita!

Lue myös

Suosittelemme