Meikit

Bloggaajien meikkitempaus ja Marine Layer -meikki

5.6.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään postaus, joka on meidän bloggaajien yhteistyöpostaus meikkilookkien merkeissä.

Mikä tämä juttu siis on? 

Charlotta Eve -blogin Charlotta heitti meidän kauneusbloggaajien yhteisössä idean, jossa me bloggaajat tekisimme meikin, jossa käyttäisimme samanlaista luomiväripalettia. Innostuimme kovasti ideasta. Kävi sitten niin, että emme löytäneet isolta porukalta luomiväripalettia, joka löytyisi meiltä kaikilta. Emme kuopanneet hauskaa ideaa, sillä Charlotta sai Pretty.fin mukaan tempaukseemme. Meikkitempauksesta kiinnostuneita oli kuitenkin niin monta, että olemme jakautuneet neljään ryhmään. Jokaisella ryhmällä on oma luomiväripalettinsa.

Minä hakeuduin ryhmään, jossa oli NYX Perfect Filter Marine Layer -luomiväripaletti. Tänään 10 kauneusbloggaajaa julkaisee meikin, jossa on käytetty tätä luomiväripalettia.

Homman nimi on – yksi luomiväripaletti, kymmenen bloggaajaa.

NYX Perfect Filter -luomiväripalettien inspiraationa on toiminut kuvafiltterit ja selfiet. Instagram on todellinen selfieiden ihmemaa. Lähdin toteuttamaan omaa Marine Layer -meikkiäni Instagram-meikkien inspiroimana.

En halunnut tehdä ihan perinteisintä Instagram-meikkiä. Halusin tehdä jotain omaa ja poimia vain Instagramin maailmasta muutamia meikkijuttuja. Huulet meikkasin kovassa nosteessa olevalla tavalla – kimallehuulet! Nyt heitin luonnollisuudet syrjään ja annoin palaa. Kuitenkaan en halunnut mitään fantasiameikkiä tai monimutkaisia juttuja, koska ne eivät ole minun juttuni. Halusin tehdä lookin, josta saattaisi löytyä inspiraatiota muillekin.

Marine Layer -palettia käytin seuraavasti:

  1. Vaalea mattasävy – luomivaon yläpuolelta kulmakarvojen reunaan asti. Helpottamassa häivyttelyä.
  2. Hohtava vihreä (chrome) – liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkassa. Pohjasävyltään violettinen, jossa erittäin voimakas vihreä shimmer. Käytetty myös alaluomella.
  3. Antiikkinen kulta – liikkuvan luomen keskiosassa.
  4. Tummanvioletti mattasävy – luomivaon varjostus ja ulkonurkan kissamainen muotoilu.
  5. Vaalea helmiäissävy – liikkuvan luomen keskiosassa, kultaisen luomivärin alueen keskellä lisäämässä halo eye -meikin efektiä. Lisäksi sävyä on käytetty silmän sisänurkassa sekä hieman kulmakarvojen alapuolen korkeimmalla kohdalla. Tein kasvojen korostuksen tällä sävyllä poskipäille, kulmakarvojen alkupään yläpuolelle, nenänpäähän ja amorinkaarelle.

Ideani oli tehdä halo eye -meikki, jossa käytän syviä sävyjä sekä upeaa kromimaista efektiä. Korostin liikkuvan luomen keskiosaa erityisen paljon kerrostamalla vaaleaa helmiäissävyä kultaisella sävyllä pohjustetun luomen kaaren korkeimmalle kohdalle, aivan keskelle. Näin halo -efektistä saa entistä ulotteisemman.

Huomasin Marine Layer -paletin olevan todella pigmenttinen ja sen luomivärien koostumuksen olevan todella kauniita. Siis tämä chromemainen vihreä on huikea!

Tällainen oli minun toteutukseni tässä yksi paletti, kymmenen bloggaaja -tempauksessa. Ehkä vähän ärjympi kuin mitä viime vuosina minulta yleensä nähdään. Päätin ettei tällä kertaa mennä mukavuusalueella, vaan vedän itseni pois sieltä ja haastoin itseni käyttämään todella tummaa ja yhdistämään värejä tähän metalliseen meikkiin.

Tässä linkit 9 muun bloggaajan Marine Layer -meikkiin:

Charlotta Eve
Hannamaria
Eyeshadow and flame
Divine
Maria Glow
Sentenced to Live
Cosmetic Land
Missaria
Laura Salo (Postaus tulee julki myöhemmin tänään.)

Jos ensi viikolla haluat nähdä seuraavat 10 meikkiä yhdellä paletilla toteutettuna, sitä seuraavana seuraavat 10 ja sitä seuraavana viikkona loput 10, niin klikkaa itsesi Kauneusblogit Facebook-sivuston seuraajaksi. Kauneusblogit julkaisee tempauksessa mukana olevien bloggaajien julkaisut.

Pretty.fi tarjoaa kauneusblogeja lukeville kivan tarjouksen, joka on voimassa 9.7.2017 asti. Ostaessa kolme NYX Cosmeticsin tuotetta saa edullisimman puoleen hintaan, kun kassalla syöttää koodin NYXMIUQ2I. Jos tilaa kuusi tuotetta, saa kahdesta tuotteesta -50% jne.

Käykää ihmeessä kurkkimassa mitä upeaa muut bloggaajat saivat tällä Marine Layerilla aikaan! Minä ainakin käyn heti kun aamulla ehdin. Mietinpä vain, että iskeeköhän alemmuuskompleksi? Ja montakohan ahaa-elämystä pääsen kokemaan? Varmasti kollegat ovat keksineet ja toteuttaneet sellaisia juttuja, joita en itse ole edes älynnyt suunnitella tai miettiä tällä paletilla.

Mitä pidätte tästä Charlotan ideasta? Olisiko vastaavia kiva nähdä jatkossakin? Tyyliin kerran vuodessa?

Luomiväripaletti saatu. Postaus on tehty yhteistyössä toisten bloggaajien ja Pretty.fin kanssa. Postaus ei kuitenkaan ole ”kaupallinen yhteistyö”, eikä bloggaajat hyödy taloudellisesti.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Tää on ihan huikea meikki!

Kommentit

Siis aivan huikee meikki! Täytyy kopioida tää ASAP. Kiitos kun olit mukana tässä <3 Itekin kokeilin meikissä tällä kertaa vähän uusia juttuja ja halusin just mennä vähän epämukavuusalueelle, skippasin esimerkiksi tekoripset kokonaan. 🙂

x Charlotta |www.charlottaeve.com/fi

Kiitos Charlotta! 🙂 Kiitos kun sain olla mukana.

Tekoripset olivat vuosia pois, mutta nyt ne ovat tulleet takaisin. Tosin, teen kyllä paljon meikkejä ilmankin. Välillä pitää vaan repiä itseään pois sieltä mukavuuden puolelta ja haastettava tekemään ei niin mukavaa ja helppoa. Muuten sitä urautuu kaikessa.

ihan loistava idea teiltä bloggaajilta! Tällaisten tempausten tuotoksia ihailee mielellään ja samalla saattaa löytää jonkun uudenkin hyvän kosmeblogin, jonka olemassaolosta ei ole aiemmin edes tiennyt 🙂

Kiva kun olet löytänyt uusia blogeja! 🙂

Miten sinulla siellä kotona? Meneekö arki leppoisasti vai onko joskus haasteita?

Kiitos kysymästä, kotona sujuu pienen pojan kanssa arki oikein mukavasti 🙂 Hänellä on jo ikää 2,5kk, mihin tämä aika oikein menee?! En tajua. Kyllähän aina välillä on haastaviakin päiviä, mutta enimmäkseen hän on oikein hyväntuulinen poitsu, nukkuu yöt hyvin ja päivälläkin välillä pitkiäkin päikkäreitä, joten antaa äiskän myös juoda rauhassa kahvia ja lukea kosmeblogeja 😉 Ihanaa on hänen kehitystään kyllä seurailla, eipä ole töihin ollut ikävä ja tuskin hetkeen vielä tuleekaan 🙂

No apua! Onko synnytyksestä jo 2,5 kk? :O Onhan tää aika järkyttävää kun aika juoksee. Kun saa lapsia, niin silloin aika vasta juoksemaan alkaa. Mun nuorimmainen ”vauva” aloittaa vuoden päästä esikoulun. Nyt elokuussa hän menee viiskareihin. Hänen päiväkodissaan viiskarit ovat paljon eskarilaisten kanssa ja he käyvät vieressä olevalla ala-asteella syömässä. Eli mun vaavi joutuu jo oikeasti isojen lasten saappaisiin. Huh! :O Vastahan minä hänet sain.

Kiva kuulla, että teillä menee mukavasti. 🙂 Ainahan niitä haastaviakin päiviä tulee. Niitä tulee vaikka olisi lapsia ennestäänkin. Jokainen on niin oma yksilönsä, että se joka tepsi toiseen, ei autakaan toista jne.

Oikein ihania kesäpäiviä ja vauvantuoksuista arkea teidän perheeseen! <3

Todella kaunis ja erilainen meikki, tää oli kyllä ihan huikea idea!! 🙂

Kiitos Mari! 🙂

Hei huippua! Käytit tota Duochrome vihreetä! 🙂 Tosi upee meikki!
Ihan parasta katsoa muiden tuotoksia, kun voi sitten itsekin niitä toteuttaa kun löytyy sama paletti ^_^

Kiitos! 🙂 Minun piti aluksi tehdä pastellimeikki. Hempeä ja turvallinen minulle. Sitten olinkin tekemässä sinisestä. Lopulta päätin ottaa vihreän ja kullan meikkiin.

Upea meikki ja tämä Charlottan idea oli kerrassaan loistava – näitä voisi tosiaan ideoida jatkossakin 🙂

Kiitos! 🙂

Näitä voisi tosiaan kehitellä jatkossakin. Ideoita varmasti syntyisi. 🙂

No nyt on kyllä ihan erilainen meikki kun mihin normaalisti oon tottunut Glitz & Glamissa! Oi että tykkään tästä meikistä ihan todella paljon, etenkin tuo vihreä chrome tuo ihan uuden vivahteen koko meikkiin!

hanna
http://www.hannamariav.com

Se on hieno sävy! Joo, ei tää ihan ole minun tavallista. Minusta on tullut vähän tylsä ja vain varman päälle petailija. 🙁

Kiva idea bloggaajilta. Todella upea meikki, pitää itsekin kokeilla jotain uutta.

Tää oli tosi hauska idea. Nyt on kiva katsella muiden bloggaajien meikkejä samalla paletilla.

Kiitos Satu! 🙂 Rohkeasti kokeilemaan. Olen tässä viime vuosina ollut huono esimerkki sen asian suhteen. Niin harvoin enää revittelen meikeillä.

BOOOM mikä meikki!! Törkeen upee! Toi vihree sävy on ihana <3

Kiitos Noora! 🙂

Tää sun meikki on UPEA! ? Meillä todella oli vähän samankaltaisia elementtejä 😀 Tää oli kyllä tosi kiva projekti, näitä lisää! ?

Kiitos! 🙂

Ei sinällään yllättävää. Jotenkin jo tehdessä mietin sinua, sillä hei… duochrome-luomiväri ja kimallehuulet. Ilonahan niistä minulle mieleen tulee.

Sun meikistä tuli kyllä aivan uskomattoman upea 😀 !! <3

Kiitos Catarina! 🙂

Vau sun meikistä tuli sairaan hieno! 🙂 Todella taitavaa värien käyttöä! Sait kivasti mukaan myös ton erikoisen viher-ruskean värin. Kiva nähdä, kuinka erilaisia lopputuloksia saatiin aikaan 🙂 Tätä meikkiä voisin itsekin kokeilla!

http://beautyblogdivine.blogspot.fi/

Kiitos! 🙂 En ole vahvimmillani värejä yhdistellessä. Siksi varmaan olen vähän epävarma niiden käytössä. Oli kiva heittää itselleen haaste, jossa yhdistin paletin useampaa sävyä.

On muuten erilaisia. Tässä sen näkee. Paletti voi olla sama, sävyt samoja, mutta silti meikin tekee taiteilija, jolla oma oma näkemys. Kaikista tulee erilaisia. 🙂

No huh huh, mikä meikki 😮 !! Aivan mieletön!!
Nämä vahvat meikit tuo kyllä niin upeasti sun silmät esiin <3.
Nyt vähän harmittaa, etten swatchannut sävyjä ennen kuin aloin tehdä omaa meikkiä, vaan tein päätöksen sävyistä vain palettia katsomalla :D.
Tuo ruskehtavanpunertavanvioletti (käyttämäsi alakeskisävy) on tosi mahtava myös, mä vaan katsoin, että se on hieman tylsän ruskehtava paletissa :D.
Jälleen oppii uutta siis ja kyllähän tästä tempauksesta sai ihan hirveästi inspiraatiota! Kertakaikkisen upeita meikkejä kaikilla <3.
Ja tuo vihertävä chrome on kyllä paras sävy paletissa ^_^. Vaaleanpunertava oli pieni pettymys, kun ei ollutkaan niin pigmenttinen kuin kuvittelin, mutta sopii korostukseen hyvin silti :).

Kiitos Anzu-Anssu! 🙂 Tää on siitä hauska paletti, että monen luomivärin upeus tulee esiin vasta käytettäessä. Huomasin vain meikkiä tehdessä tällaisen seikan.

Niin on ollut upeita tyylejä. Mielettömän hauskaa ollut katsoa niitä. 🙂

Aivan mahtavan meikin oot taas loihtinu!! ? Oot kyllä niin taitava!! Oon tän viikon meikkaillu vähän rohkeammin ja eri väreillä, kiitos edellisen inspiraatiomeikin. ?
Tykkäsin eniten sun ja Ilonan toteutuksista.

Tää on ihan huikea meikki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *