Glitz & Glam

Bloggaajien meikkitempaus ja Marine Layer -meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään postaus, joka on meidän bloggaajien yhteistyöpostaus meikkilookkien merkeissä.

Mikä tämä juttu siis on? 

Charlotta Eve -blogin Charlotta heitti meidän kauneusbloggaajien yhteisössä idean, jossa me bloggaajat tekisimme meikin, jossa käyttäisimme samanlaista luomiväripalettia. Innostuimme kovasti ideasta. Kävi sitten niin, että emme löytäneet isolta porukalta luomiväripalettia, joka löytyisi meiltä kaikilta. Emme kuopanneet hauskaa ideaa, sillä Charlotta sai Pretty.fin mukaan tempaukseemme. Meikkitempauksesta kiinnostuneita oli kuitenkin niin monta, että olemme jakautuneet neljään ryhmään. Jokaisella ryhmällä on oma luomiväripalettinsa.

Minä hakeuduin ryhmään, jossa oli NYX Perfect Filter Marine Layer -luomiväripaletti. Tänään 10 kauneusbloggaajaa julkaisee meikin, jossa on käytetty tätä luomiväripalettia.

Homman nimi on – yksi luomiväripaletti, kymmenen bloggaajaa.

NYX Perfect Filter -luomiväripalettien inspiraationa on toiminut kuvafiltterit ja selfiet. Instagram on todellinen selfieiden ihmemaa. Lähdin toteuttamaan omaa Marine Layer -meikkiäni Instagram-meikkien inspiroimana.

En halunnut tehdä ihan perinteisintä Instagram-meikkiä. Halusin tehdä jotain omaa ja poimia vain Instagramin maailmasta muutamia meikkijuttuja. Huulet meikkasin kovassa nosteessa olevalla tavalla – kimallehuulet! Nyt heitin luonnollisuudet syrjään ja annoin palaa. Kuitenkaan en halunnut mitään fantasiameikkiä tai monimutkaisia juttuja, koska ne eivät ole minun juttuni. Halusin tehdä lookin, josta saattaisi löytyä inspiraatiota muillekin.

Marine Layer -palettia käytin seuraavasti:

  1. Vaalea mattasävy – luomivaon yläpuolelta kulmakarvojen reunaan asti. Helpottamassa häivyttelyä.
  2. Hohtava vihreä (chrome) – liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkassa. Pohjasävyltään violettinen, jossa erittäin voimakas vihreä shimmer. Käytetty myös alaluomella.
  3. Antiikkinen kulta – liikkuvan luomen keskiosassa.
  4. Tummanvioletti mattasävy – luomivaon varjostus ja ulkonurkan kissamainen muotoilu.
  5. Vaalea helmiäissävy – liikkuvan luomen keskiosassa, kultaisen luomivärin alueen keskellä lisäämässä halo eye -meikin efektiä. Lisäksi sävyä on käytetty silmän sisänurkassa sekä hieman kulmakarvojen alapuolen korkeimmalla kohdalla. Tein kasvojen korostuksen tällä sävyllä poskipäille, kulmakarvojen alkupään yläpuolelle, nenänpäähän ja amorinkaarelle.

Ideani oli tehdä halo eye -meikki, jossa käytän syviä sävyjä sekä upeaa kromimaista efektiä. Korostin liikkuvan luomen keskiosaa erityisen paljon kerrostamalla vaaleaa helmiäissävyä kultaisella sävyllä pohjustetun luomen kaaren korkeimmalle kohdalle, aivan keskelle. Näin halo -efektistä saa entistä ulotteisemman.

Huomasin Marine Layer -paletin olevan todella pigmenttinen ja sen luomivärien koostumuksen olevan todella kauniita. Siis tämä chromemainen vihreä on huikea!

Tällainen oli minun toteutukseni tässä yksi paletti, kymmenen bloggaaja -tempauksessa. Ehkä vähän ärjympi kuin mitä viime vuosina minulta yleensä nähdään. Päätin ettei tällä kertaa mennä mukavuusalueella, vaan vedän itseni pois sieltä ja haastoin itseni käyttämään todella tummaa ja yhdistämään värejä tähän metalliseen meikkiin.

Tässä linkit 9 muun bloggaajan Marine Layer -meikkiin:

Charlotta Eve
Hannamaria
Eyeshadow and flame
Divine
Maria Glow
Sentenced to Live
Cosmetic Land
Missaria
Laura Salo (Postaus tulee julki myöhemmin tänään.)

Jos ensi viikolla haluat nähdä seuraavat 10 meikkiä yhdellä paletilla toteutettuna, sitä seuraavana seuraavat 10 ja sitä seuraavana viikkona loput 10, niin klikkaa itsesi Kauneusblogit Facebook-sivuston seuraajaksi. Kauneusblogit julkaisee tempauksessa mukana olevien bloggaajien julkaisut.

Pretty.fi tarjoaa kauneusblogeja lukeville kivan tarjouksen, joka on voimassa 9.7.2017 asti. Ostaessa kolme NYX Cosmeticsin tuotetta saa edullisimman puoleen hintaan, kun kassalla syöttää koodin NYXMIUQ2I. Jos tilaa kuusi tuotetta, saa kahdesta tuotteesta -50% jne.

Käykää ihmeessä kurkkimassa mitä upeaa muut bloggaajat saivat tällä Marine Layerilla aikaan! Minä ainakin käyn heti kun aamulla ehdin. Mietinpä vain, että iskeeköhän alemmuuskompleksi? Ja montakohan ahaa-elämystä pääsen kokemaan? Varmasti kollegat ovat keksineet ja toteuttaneet sellaisia juttuja, joita en itse ole edes älynnyt suunnitella tai miettiä tällä paletilla.

Mitä pidätte tästä Charlotan ideasta? Olisiko vastaavia kiva nähdä jatkossakin? Tyyliin kerran vuodessa?

Luomiväripaletti saatu. Postaus on tehty yhteistyössä toisten bloggaajien ja Pretty.fin kanssa. Postaus ei kuitenkaan ole ”kaupallinen yhteistyö”, eikä bloggaajat hyödy taloudellisesti.

Lue myös

X