Meikit

False Lash Superstar X Fiber – kaksivaiheinen maskara

7.3.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Postauksen tuote saatu lehdistönäyte

Mietittekö kaksivaiheisten maskaroiden toimivuutta? Minua ne aina mietityttävät. Silloin reipas 10 vuotta sitten tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa. Siihen aikaan ne eivät oikein toimineet minulla. Ilmeisesti tuotekehitys on mennyt eteenpäin, sillä olen kokeillut useampaakin hyvin toimivaa kaksivaiheista maskaraa. Tänään esittelen yhden uutuuden L’Oréal Parisilta.

L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber on uusi kaksivaiheinen maskara, jossa ripsille levitetään kahta erilaista maskaramassaa. Maskaran hylsyn toisessa päässä on ensimmäisen vaiheen maskara sekä toisen vaiheen maskara. Ensin levitetään perinteinen massa, sen jälkeen viimeinen huipennus luodaan kuitumaskaran avulla.

Ilman maskaraa ripseni ovat todella näkymättömät. Vaikka niiden väri onkin aika tumma, ei ripsissäni ole pituutta nimeksikään ilman maskaraa.

Ensimmäisen vaiheen maskaraharja on tiimalasin muotoinen. Oletteko tottuneet, että kaksivaiheisessa maskarassa ensimmäisen vaiheen maskaran massa on valkoista? Olen monesti ihmetellyt, että miksi se on valkoista? Olisi paljon helpompaa, jos ensimmäisenkin vaiheen maskara olisi väriltään mustaa.

Ensimmäinen kerros luo volyymia. Ihan uutena käytin kaksi kerrosta ensimmäisen vaiheen maskaraa. Nyt vähän aikaa käyttäneenä olen huomannut, että yksikin kerros riittää. Tässä kuvassa on yksi kerros ensimmäisen vaiheen maskaraa. Maskaraa voisi kerrostaa vaikka kuinka paljon, mutta se on turhaa, sillä toinen vaihe tuo oman lisänsä silmäripsiin.

Harja on hieman iso, mutta sitä pystyy hallitsemaan minun lyhyehköjä ripsiä harjatessa. Ensimmäinen vaihe luo todella kivat erotellut ja näyttävät ripset.

Ensimmäisen vaiheen maskaran massa on geelimäisen ja voidemaisen välimaastosta. Se ei tunnu voimakkaasti vahamaiselta, vaikka onkin varmasti vahapohjainen.

Eikö tämä vielä riittänyt? Halutaan lisää ja enemmän. Seuraavaksi ripsiin harjataan kuitumaskara, joka antaa ripsille lisää tuuheutta ja mahdollisesti pituutta.

Harja on kaareva. Maskaran massasta erottaa kuidut.

Toisen vaiheen maskara tarttuu oikein hyvin ripsiin. Ripsiin ei synny paakkuja. Se on ollut todella positiivinen huomio aamuisin maskaraa ripsiin harjatessa.

Kuitumaskaraa voisi kerrosta niin paljon kuin haluaa, mutta omaan makuuni yksikin kerros riittää. Kuvassa minulla yksi kerrosta ensimmäisen vaiheen maskaraa ja yksi kerros toisen vaiheen maskaraa.

Toisen vaiheen maskaran kuidut tuovat lisää tuuheutta ja pörröisemmän efektin ripsiin. Lisäpituutta ensimmäiseen vaiheeseen verrattuna, ei minun kohdallani synny mitenkään dramaattisen paljon, vaikka muuta dramaattisuutta ripsiin kyllä syntyykin. Ripsissä on sitä jotain ekstraa.

Toisen vaiheen maskara on koostumukseltaan erilaista. Maskaramassa on jännästi venyvämpää. Ilmeisesti, en mene vannomaan, mutta oletan toisen vaiheen maskaran olevan lateksipohjainen – tai jonkun muun vastaavan tyylinen.

L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber on aika kivasti kestävä. Joskus kevyttä tuhriintumista saattaa syntyä alaluomelle, jos en ole meikannut alaluomea kunnolla tai puuteroinut silmäluomea alaripsiin asti.

Kuidut kestävät aika kivasti ripsillä. Ne eivät ole kulkeutuneet silmiini kertaakaan. Joskus jos hieron vähän silmäluomea, niin saattaa kuituja vähän varista poskille, mutta ei mitenkään selkeästi.

L’Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber -maskara on aika arvokas. Hinnaltaan se on lähes 20 euroa. Tuotetta maskarassa on yhteensä 13 ml.

Minä pidän tästä maskarasta todella paljon. Olin vähän skeptinen ja ennakkoluuloinen, mutta tässäkin kaksivaihemaskarassa on hyviä ominaisuuksia. Toimii minun ripsilleni.

Mitä olette tykänneet kaksivaiheisista maskaroista? Joko olette ehtineet kokeilemaan tätä False Lash Superstar X Fiber -maskaraa?

Postauksen maskara saatu lehdistönäyte.

Lue myös

Suosittelemme