Glitz & Glam

Kultahippuja silmämeikissä - testasin folioluomivärin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Miten teidän juhannus meni? Minulla kivasti. Lämpöisessä saunassa sekä paljussa ei vesisade ja kylmä tuuli haitannut. Järveen ei kyllä huvittanut mennä.

Ehdin juhannusviikonloppuna studiolleni meikkikuvailuihin. Tästä silmämeikistä tulee tutoriaali, mutta tänään kerron mikä inspiroi minua tähän meikkiin.

Kesäkuun Lookfantastic Beauty Boxista tuli kiva silmämeikkituote. Tämä Studio 10 Liquid Foil I-Radiance vaikutti mahtavalta tuotteelta antamaan blingiä silmämeikkiin. Sanoin Lookfantasticin Beauty Boxin sisältöä esittelevässä postauksessa tästä tuotteesta näin:

”Nestemäistä luomiväriä voi hyvin taputella liikkuvalle luomelle viimeistelemään silmämeikin. Eilisessä meikkitutoriaalissa käytin glitteriä. Tämä tuote toimii taatusti tällaiseen käyttötarkoitukseen mahtavasti. Ei tarvitse erillistä glitterliimaa alle, vaan luomivärin päälle taputtelee.”

Oli kokeiltava tämä nestemäinen folioluomiväri. Olin oikeassa tästä tuotteesta. Tämä on huikean hyvä silmämeikin viimeistelyyn, kun haluaa kunnolla kimallusta meikkiinsä. Niin helppokäyttöinen, kun tuote vain taputellaan applikaattorinsa avulla valmiin silmämeikin päälle.

Käytin kimallusta myös alaluomelle.

Silmämeikki on tehty kokonaan Too Facedin Peach -luomiväripaletilla. Viimeistelin silmämeikin foliohippusia sisältävällä Studio 10 Liquid Foil I-Radiance -luomivärillä. Taputtelin foliohippusia liikkuvalle luomelle sekä alaluomelle. Alaluomelle käytin foliohippusia vain keskelle. Tein alaluomelle kimalteilla valuvan muotoilun. Näyttää aika hauskalle.

Studio 10 Liquid Foil I-Radiance on siitä hyvä, että hippuset eivät varise silmäluomilta. Ne pysyvät tiukasti paikoillaan. Neste kuivahtaa täydellisesti, joten silmämeikki ei jää kosteaksi. Hippusien päälle jää suojaava kalvo, joka pitää kimallukset paikoillaan.

Tämä meikki on minun tyyliä viime aikojen kaupunkiriennoista. Nyt kokeilin siihen myös foliohippuja. Totesin ne todella helppokäyttöisiksi ja toimivaksi. Harmi vain ettei tätä Lookfantasticin Beauty Boxista saatua Studio 10 Liquid Foil I-Radiancea löydy oikein mistään. Ilmeisesti eBayssa yksityiset myyvät Beauty Boxista saatuja luomivärejään, mutta muualta en tuotetta löydä. En edes merkin omilta sivuilta. Huomasin Studio 10:n olevan erityisesti ikääntyvien naisten merkki. Tämä olikin sangen kiintoisaa, sillä tuon folioluomivärin vuoksi kuvittelin brändin olevan parikymppisille ja rohkeille meikkailijoille. Mutta kun aloin miettiä, tajusin tuotteen olevan ihanteellinen varttuneemmalle naiselle, joka haluaa blingiä silmiinsä. Kunnon hohtavat ja kimalteiset luomivärit harvoin istuvat tai tarttuvat ikääntyneemmille silmäluomille. Tämä meikissä käyttämäni Studio 10 Liquid Foil I-Radiance ei korosta uurteita, tarttuu hyvin ja kostea koostumus asettuu hyvin silmäluomille. Tämä on perfect!

Oletteko muut Lookfantastic Beauty Boxin tilaajat kokeilleet tätä hauskaa folioluomiväriä? Mitä tykkäsitte?

Oikein mahtavaa alkanutta viikkoa!

X