Glitz & Glam

Kesäkuun Lookfantastic Beauty Box

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin Tuote saatu Lookfantasticilta

Toinen boxipostaus tälle viikolle. Kesäkuun Lookfantastic yllätti minut. Luulin ettei minulle enää ole tulossa bloggaajanäytteenä Lookfantastic Beauty Boxia. Olin tilaamassa boxia itselleni, mutta neuvoitte, että minun kannattaa odottaa kesäkuun puolelle, jotta en saa sitä samaa toukokuun Beauty Boxia. Onneksi olen ollut niin kiireinen, että en heti alkukuusta ehtinyt edes vilkaisemaan Lookfantasticin sivuja, vaikka ajatuksissa oli moneen kertaan.

Sain viime viikon perjantaina tekstiviestin, jossa samalla sukunimellä oleva naishenkilö kertoi laittaneensa minulle Facebookin Messengerin kautta viestiä. Hän kertoi epäilevänsä saaneen minun Lookfantasticin paketin. Menin Messengeriin, ja kappas! Siellä oli kuva paketista, jossa luki minun nimeni sekä osoitteeni, mutta katuosoite puuttui. Minun se oli! Haluan antaa kiitosta vielä tätä kautta rehellisestä ja vaivaa näkevästä henkilöstä. Posti oli jättänyt pakettini hänen työpaikkansa postilaatikkoon. Kampaaja oli sitten etsinyt minua Facebookista nimelläni. Kuulemma ensimmäinen Facebookin ehdotus näytti just sellaiselta jolle olisi tulossa paketti Lookfantasticilta. Hih, naurahdin! 😀 Profiilikuvani varmasti aika hyvin kertoo kiinnostukseni kohteesta.

Kiitän vielä kerran Liinaharjan Pauliinaa! Olen niin otettu, että joku viitsi nähdä vaivaa etsiessä paketin oikean omistajan. Tekisin itsekin samoin, mutta jokainen varmasti tietää, että kaikki eivät tekisi. Veikkaan postipaketteja katoavan siitä syystä. Niitä jaetaan väärille henkilöille, eikä kaikki ole rehellisiä. Lähdin seuraavana päivänä Savonlinnaan työmatkalle, joten mieheni kilttinä kävi noutamassa tämän Lookfantasticin paketin Liinaharjalta. Jos Pauliina ei olisi etsinyt minua, en olisi osannut edes kaivata pakettia. En meinaan tiennyt, että Lookfantastic lähettää minulle kesäkuun Beauty Boxin.

Kesäkuun Lookfantastic Beauty Box oli merihenkinen. Kaunis sininen laatikko, jonka teema jatkui kannessa olevalla ajatuslauseella sekä tuotevihkosen värimaailmalla.

Katsotaan lähemmin mitä kaikkea kesäkuun Lookfantastic Beauty Box piti sisällään…

MÁDARA SOS HYDRA MOISTURE + RADIANCE MASK

Rakastan Madaran SOS -tuotesarjan tuotteita. Madara on mielestäni yksi parhaimpia luonnonkosmetiikkamerkkejä. Kosteuttava kasvonaamio levitetään puhtaille kasvoille, annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen naamio pyyhitään pois.

Tällaiset kosteuttavat, poispyyhittävät, kasvonaamiot soveltuvat erinomaisesti yönaamioksi. Erityisesti talviaikana tykkään suosia tällaisia kasvonaamioita yönaamiona. Mielenkiinnolla testaan tätä kasvonaamiota, mutta taidan säästellä syksyyn. Nyt iho selviää keveämmillä tuotteilla.

ELEMIS SUPERFOOD FACIAL WASH

Oi, Elemis! Ihastuin Elemikseen elevenin joulukalenterin kautta, josta sain ihanan savipohjaisen laventelinaamion. Tämä kasvojen puhdistaja sisältää superfoodina tunnettuja vehnäruohoa, lehtikaalia ja nokkosta.

Elemiksen kasvojen puhdistaja kuulostaa hyvälle, sillä Lookfantasticin tuotelehtisessä vinkataan kokeilemaan Superfood Facial Washia meikin puhdistukseen.

CHRISTOPHE ROBIN CLEANSING VOLUMISING PASTE WITH PURE RASSOUL CLAY AND ROSE EXTRACTS

Jännä tuote hiuspohjan hoitoon! Ihanasti ruusulta tuoksuva savikuorinta kuorii hiuspohjasta kuollutta ihosolukkoa ja hilsettä. Tuote lupaa syväpuhdistavuutta ja hoitoa hiuksille.

Pakko kokeilla heti! Tällaista tuotetta en ole aikaisemmin käyttänytkään. Tuoksu on todella ruusuinen, joten ruusufaneille ehdoton.

STUDIO 10 LIQUID FOIL I-RADIANCE

Tätä ihmettelin hetken, että mitä tämä on? Asia selvisi varmuudella vasta lukiessani tuotelehtisestä. Kyseessä on foliomaista hohdetta antava luomiväri. Nestemäinen koostumus kuivuu nopeasti ja on kestävä! En vielä silmiin ole ehtinyt kokeilemaan, mutta kämmenelle foliomainen efekti ”junttasi” tiukasti.

Nestemäistä luomiväriä voi hyvin taputella liikkuvalle luomelle viimeistelemään silmämeikin. Eilisessä meikkitutoriaalissa käytin glitteriä. Tämä tuote toimii taatusti tällaiseen käyttötarkoitukseen mahtavasti. Ei tarvitse erillistä glitterliimaa alle, vaan luomivärin päälle taputtelee.

VITA LIBERATA FABULOUS SELF TANNING TINTED LOTION

Tämän tuotteen kohdalla sain tehdä pientä salapoliisin työtä. Itseruskettavat ovat minulle tuntematonta aluetta. Tuotelehtisessä on kuva eri tuotteesta kuin jonka sain Beauty Boxista. Hyvin lähellä samaa nimeä, mutta ei sitten kuitenkaan. Minulle boxista tullut itseruskettava on asteittain ihoa päivettävä, koostumukseltaan väritön. Loistava tuote tällaiselle, joka pelkää itseruskettavamokaa! Ei tuoksu juuri millekään, ei sotke ja tuntuu muutenkin miellyttävälle iholla. Muuta en vielä osaa kertoa, mutta meinaan ottaa selvää rusketustehosta. Tuote sopii kasvoille ja vartalolle.

RITUALS THE RITUAL OF DAO BODY CREAM

Rituals on yksi suosikkibrändejäni vartalonhoitotuotteissa. Tummanvihreästä the Ritual of Daosta minulla ei ole aikaisempaa kokemusta. Tuubista tuoksuttelemalla, vartalovoide tuoksuu aika hyvälle. Hieman metsäinen vivahde, mutta hyvä.

REAL CHEMISTRY ENVIRONMENTAL RESCUE ESSENTIAL DAY CREAM

Tätä tuotetta ei löytynyt tuotelehtisestä. Aivan uusi brändi minulle tämä Real Chemistry. En ole ennen kuullutkaan. Kyseessä on kevyt, kosteuttava kasvovoide. Voide lupaa 12 tunnin kosteutuksen ja soveltuvuutta meikin alle käytettäväksi.

Aika hauska näytepussi. Todella iso itse asiassa. Harvoin kasvovoiteiden näytepusseja on 10 ml:n kokoisina.

Tällainen oli merihenkinen kesäkuun Lookfantastic Beauty Box. Kokonaisuudessaan boxi sisälsi 7 tuotetta, joista 4 myynti-/matkakokoisia, 2 näytekokoa ja yksi suuri näytepussi. En löytänyt tuolle hauskalle meikkituotteelle hintaa. Laskin kesäkuun Lookfantastic boxin arvoksi hieman alle 40 euroa + Studio 10 folioluomiväri. Kurkkasin Lookfantasticin sivuilta, että kesäkuun boxin arvo on noin 60 euroa.

Tällä kertaa Beauty Box oli enemmän mieleeni kuin toukokuussa. Eniten sytyin Elemiksen kasvoputsarille, Vita Liberatan asteittain päivettävälle voitelle (en voi uskoa sanovani näin! 😀 ) sekä nestemäiselle luomivärille. Myös hiuspohjaa kuoriva tuote innosti suuresti. Ei tässä tällä kertaa ollut mitään njääh-tuotetta. Kaikki kiinnostavia.

Kesäkuun Lookfantastic Beauty Box on edelleen myynnissä. Arvoltaan 60 euroa, mutta hinnaltaan 20 euroa. Tilaamalla useamman kuukauden määräaikaisen tilauksen, säästää joitakin euroja kuukaudessa.

Täältä pääset tilaamaan omasi*!

Minun täytyy ottaa yhteyttä Lookfantasticiin ja tiedustella, että onko näitä PR-boxeja tulossa vielä? Ja jos he niitä haluavat minulle lähettää, niin lisäävät minun katuosoitteen, niin löytää boxit varmasti perille. Ongelma on vaan siinä, että en tiedä yhteyshenkilöä sinne. Aikaisempi yhteyshenkilö on siirtynyt muihin tehtäviin.

Tällä viikolla oli kaksi kauneusboxia syynissä. Kummasta pidit enemmän, Bette Boxista vai tästä Lookfantastic Beauty Boxista?

Ihanaa loppuviikkoa ja aurinkoa päiviinne!

 

X