Meikit

Esimakua makeasta persikasta

20.3.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mahtavaa maanantaita kaikille! Tähän viikkoon lähdetään persikkaisissa fiiliksissä ja väreissä.

Ei varmasti mitenkään yllättävää, että täällä Glitz & Glamissa täpinöidään persikoista ja ne valtaavat meikkilookit.

Viime viikolla esittelin Tukholman Sephorasta tekemiäni ostoksia. Yksi tärkeimmistä ostoksistani oli tämä Too Facedin Sweet Peach -luomiväripaletti. Näitä persikasta tehtyjä meikkejä tulee näkymään ennen itse paletin tarkempaa analyysia.

Tämä ei ole ensimmäinen meikkini jonka olen paletilla tehnyt, mutta tämä on ensimmäinen, jonka olen kuvannut. Halusin persikkaisien sävyjen mukaan ripauksen vihreääkin. Se tuo meikkiin keväisempää tunnelmaa, sillä minä miellän persikkaiset sävyt enemmän kesään. Lisäksi vihreä tuo meikkiin enemmän väriä – jota tässä jo vähän kaipaillaankin, eikö?

Piti muuten lakata kynnetkin persikkaisiksi. Ihanaa inspiroitumista. Kynsilläni on Essien Peach Side Babe, joka oli kesän 2015 samaa nimeä kantava kausikokoelma. Vanhan postaukseni kokoelmasta löydät täältä.

Poskilla on tietysti myös persikkaa. Too Facedin Papa Don’t Peach -poskipuna on ollut ahkerassa käytössäni. Huulille käytin Lancômen Gloss in Love -huulikiilto, sävy Glitter Mania.

Papa Don’t Peach on myös Sephoran ostoksiani. Aika söötti, eikö?

Näitä Lancômen Gloss in Love -huulikiiltoja tuli joskus haalittua. Glitter Mania on kuvassa toinen oikealta.

Silmissä käytin Sweet Peach -paletin Belliniä liikkuvan luomen keskiosaan. Vihertävää Bless Her Heart sävyä käytin ulkonurkkaan, luomivakoon ja ripaus liikkuvan luomen sisäosaan. Samalla sävyllä meikkasin hieman alaluomeakin. Varjostuksen yläpuolelle, aina kulmakarvojen reunaan asti, käytin mattaista ja vaaleaa Peaches ’n Cream. Silmän sisänurkassa kirkkautta tuomassa valoisa vaalea, lähes valkoinen White Peach. Tein ihan kevyttä rajauksta ripsityveen silmän keskiosasta ulkonurkkaan asti paletin lähes mustalla luomivärillä, joka on nimeltään Tempting.

Tämä meikki ei pitkään ehtinyt kasvoillani olemaan. Seuraavassa Elivo-videossa puhdistan tämän meikin pois. Vaikka tämä ei nyt minulla pitkään päässyt kasvoilla olemaan (muutaman tunnin), niin taidan tehdä tämän tai vastaavan joku päivä arkena. Värimaailma ei ole liian räikeä, eikä meikki ole liian tumma minulle arkeen. Eri asia aina vaan on, että kuinka jaksaa aamulla nousta vähän aikaisemmin? Varsinkaan maanantaisin! En ole maanantai-ihmisiä, vaikka täällä blogissa aina pirteänä maanantaita toivottelen. Johtuu varmasti siitä, että tekstin kirjoitan viikonloppuna.

Persikkaisen pehmeää viikkoa kaikille!

Kommentit (14)

Todella kaunis meikki! Vitsi, että sulla on taito hyppysissä 🙂

Hyvä yhdistelmä persikkaa ja vihreää, ei ollenkaan liian hempeä, vaam just sopiva.
Tuohon vielä ne bloranget hiukset – vai joko olet päättänyt? 🙂
Ihanaa viikkoa sinullekin!

Olen saattanut päättää. 😉 Enpä nyt kerro mitään, kun voihan se olla, että Helin (kampaajani) penkissä päätän viime tingassa jotain muuta. 😀

Niin ja kiitos, ihanaa viikkoa sinullekin! 🙂

Aivan ihana meikki 🙂 (PS: rv 40+6, eikä pikkumiestä näy eikä kuulu, alkaa jo vähän tympäisemään tämä oottelu. Huomenna yliaikaiskontrolli.)

Voi ei! Te vieläkin yhtenä kappaleena. Kyllä hän nyt antaa odotuttaa. 😀 Minulla oli YA-kontrolli 41+5… muistaakseni. Sisään ottivat vasta 42+1 ja neiti syntyi 42+2. Tsemppiä viimeisiin päiviin! <3 Nyt ei mene enää kauaa.

Tiedätkö onko vastaavaa hennosti vihertävää luomiväriä jollain toisella sarjalla? En tykkää isoista paleteista, koska niissä on aina joku sävy, joka jää käyttämättä.

Onko sinulla tietoa olisiko jollain toisella sarjalla vastaavaa hennosti vihertävää sävyä? Näyttää niin ihanalta!
Isoissa paleteissa on aina jokin sävy, joka jää käyttämättä. Siksi ostan pienempiä rasoita tai yhden värin nappeja.

Hmmm…. Minulle tulee mieleen vain Clarinsin kevätkokoelman paletti vuodelta 2015.

Tietoa ei löydy, mutta rakas Google antoi tällaisen vastauksen, että MACin Sumptuous Olive olisi Temptalian mukaan dupe.
http://www.temptalia.com/dupe-comparison/too-faced-bless-her-heart-vs-mac-sumptuous-olive/?inverted=1

Tämän blogin mukaan Inglotin #419 olisi aika samanlainen.
http://myeyeshadowconsultant.com/2016/05/24/too-faced-peach-palette-dupes-substitutions-looks/

Tällaisia vaihtoehtoja löysin yksittäisnappeina Googlen avustuksella. 🙂

Heippa! Voisitko tehdä joskus postauksen meikkipuutereista? Esim. Marketti vs shiseido yms, kehutut kalliit. Itse en käytä meikkivoiteita, kun eivät vaan pysy rasvaisella iholla. Meikkipuuteria korjailen vessassa päivän mittaan imasella rasvat paperiin ja laittamalla lisää. Omaan kuivahkoon(?) ihoosi eivät varmaan ole ideaaleja, mutta kiinnostaisi nähdä meikkipuuterien vertailua etenkin peittävyyden ja pysyvyyden osilta. Ne on vaan niin mun juttu ja ehkä joidenkin muidenkin? Kiitoksia ja hyvää kevättä. 🙂 🙂

Heippa!

Kiitos toiveesta. Oikeastaan ihotyyppini on sekaiho. Talvella se on pintakuiva ja kesällä rasvoittuva. Käytän meikkipuutereitakin. Oikeastaan nimenomaan kesällä arkimeikkailussa. Ovat nopeita ja helppoja meikkipohjia. 🙂 Talvella käytän puuterointiinkin toisinaan ja tulee meikkipuuterilla usein korjailtua meikkipohjaa. Eli käytössä ovat ja siksi voin hyvinkin toteuttaa toiveesi. 🙂

Hyvää kevättä sinullekin! 🙂

Onneksi minullakin on tämä paletti. Oikein päivittäinen ilonaihe. Olen seurannut meikkivinkkejä kiinnostuneena ja miksi silmien sisänurkassa on tummempaa väriä kun yleensä siihen neuvotaan vaaleaa?

Tarkoitatko liikkuvan luomen sisänurkkaa? Ihan silmän sisänurkassa minulla on vaaleaa, joka tuo kirkkautta, joten oletan sinun tarkoittavan liikkuvan luomen sisänurkkaa.

Meikkaustyylejä on monia. Ei ole olemassa ehdottomuuksia, että vain näin voi tehdä jonkun ja näin taas ei. 🙂 Tässä meikissä olen hakenut sellaista halo-meikin tyylistä efektiä. Minulla on näitä tällä tyylillä toteutettuja ennestäänkin, mutta laitan sinulle linkin google-haun tulokseen, niin näet paljon erilaisia variaatioita muiden bloggaajien ja tubettajien tekemistä versioista. 🙂

https://www.google.fi/search?tbm=isch&q=halo+makeup&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiLgYrAn-fSAhWCNpoKHfIEAL8QvwUIFigA&biw=1600&bih=771&dpr=2

Ideahan on luoda vähän dramatiikkaa meikkiin sekä korostaa liikkuvan luomen keskiosaa. Se luo silmäluomelle pyöreämmän, kaarevamman muodon. Huomaatko? Pienillä jutuilla voidaan luoda hyvin erilaisia efektejä ja jopa tunnelmia meikkiin. Ne eivät niinkään ole värien asettelua, vaan enemmänkin valon ja varjon luomia efektejä. 🙂 Jos et ole ennen kokeillut, niin kokeile ihmeessä tällaista tapaa ja katso sopiiko se sinulle tai sinun makuusi. 🙂

Kiitos perusteellisesta vastauksesta. Oma meikkilookkini pyrkii kissan silmiin joten ei taida olla minun juttuni. Oli kyllä mielenkiintoista tietää miksi. Ihanaa kun jaksat vastata kiireiden keskellä ❤️

Todella kaunis meikki! Vitsi, että sulla on taito hyppysissä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *