Glitz & Glam

Arvontojen voittajia

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein mahtavaa alkanutta vuotta kaikille! Kun eilen postasin vuoden 2015 parhaimmista ja tein todella pitkän postauksen, niin aloitetaan tänään vuosi kevyesti ja lyhyesti. Mennään vielä hieman viime vuoden asioihin.

Joulukuussa postailin tuotteista, jotka olivat Glitz & Glamin joulukalenterissa. Kalenterihan oli marraskuussa arvonnassa ja sen voitti lukija nimeltään -klaudia. Oli todella kiva, että -klaudia kertoi postauksissa omia ajatuksiaan tuotteista, joita hän kalenterista availi. Suuren suuret kiitokset hänelle siitä!

Järjestin muutaman arvonnan myös tuotteiden kohdalla. Mutta ennen voittajien julkistamista, minä sanon pari sanaa. Kysyin jouluaaton arvonnassa teidän mieleenpainuneinta postausta ja mielipiteitä toteutuksesta. Enemmistö oli sitä mieltä, että toteutustapa oli hyvä. Kiva, että piditte. Oli muunkinlaisia ehdotuksia. Minä mietin pitkään ja hartaasti koko syksyn, että miten kalenterin toteutan tällä kertaa? Päädyin lopulta tähän tapaan, jonka tein. Arvelin jo etukäteen, että niin moni muu blogi pitää arvontakalenteria, että jokainen päivä on arvottavana lukijoille. Halusin olla erilainen. En muista, että kukaan olisi (ainakaan kosmetiikkablogeissa) tehnyt fyysistä joulukalenteria arvottavaksi ennen minua. Tämähän ei ollut ensimmäinen vuosi, vaan tein sellaisen viime vuonnakin. Tälle vuodelle halusin kasvattaa ideaani, ja lopulta päädyin tapaan, jonka toteutinkin. Halusin, että postaukset tuotteista sitten olisivat kunnollisia esittelyjä. Halusin tosiaan kertoa, että olin pyöritellyt mielessäni erilaisia variaatioita toteutuksesta, mutta päädyin eniten itseni näköiseen tapaan. Muutamat arvonnat kuukauden aikana olivat sitten sellainen kiva mahdollisuus muillekin. Kiitän kaikkia muistakin ehdotuksista ja mielipiteistä, sillä kaikki tuollainen on tärkeää tietoa minulle ja voin niiden perusteella pohtia tulevia juttuja.

En tiedä miten ensi vuonna kalenterin toteutan. Minulla on tapana, että kasvatan ja kehitän asioita. Aivan samalla ei voi mennä, sillä eteenpäin pyrkivänä ja kehittävänä ihmisenä minulla on pakottava tarve saada asioista parempia, kuin edellisellä kerralla. Onhan tässä vielä vuosi aikaa suunnitella ja kehitellä. Mutta nyt vielä heitän aivot narikkaan sen asian suhteen ja alan ehkä kesällä ensimmäisiä ajatuksiani sille uhraamaan.

Mutta niitä palkintoja ja voittajia joulukuulta.

anastasia29

Muutin heti joulukuun alussa Purkkimafiasta tänne Bellablogeihin ja heti 5.12. olin mukana Bellablogien joulukalenterissa. Tämä ei siis ollut minun oma joulukalenterini. Esittelin Anastasian tuotteita ja tein meikkitutoriaalin, jossa ehostettiin kulmia ja varjostettiin, että korostettiin kasvojen eri alueita Anastasian Contour Kit -paletilla. Sain arvontaan myös tuon samaisen paletin. Tutoriaaliin pääset tästä linkistä.

Anastasian Contour Kit -paletin voitti itselleen SatuH.

supermood9

Itsenäisyyspäivänä esittelyssä ja arvonnassa oli suomalaisen Supermoodin Youth Glo Luxury Peel -happokuorinta ja Babyface Mask -kasvonaamio. Tuotteiden esittely löytyy täältä.

Tuotteet voitti itselleen Nella / Neiti Minttukihara.

loccitaneamande1

L’Occitanelta esittelin ihanan mantelisen Amande tuotelinjan tuotteita. Arvonnassa minulla oli iki-ihana suihkuöljy. Näistä ihanista L’Occitanen tuotteista kerron täällä.

Amande Shower Oil -suihkuöljyn voitti itselleen Elisa.

beautyblender26

Koska syksyllä hurahdin Beautyblenderiin, oli sekin saatava mukaan kalenteriin. Esittelin Beautyblenderin tuotteita ihan käytössä tutoriaalin muodossa täältä löytyvässä postauksessa.

Arvontaan laitoin minulle kertyneitä tuplia ja raaskin niukin naukin luopua yhdestä Beautyblenderistä. 😀 Tämän kuvassa olevan setin voitti itselleen Tiltu.

lumene

Lumene teki melkoisen yllätyksen, kun lanseerasi heille aivan erilaisen maskaran, kun olemme tottuneet. Tyylikäs pakkaus pahvikoteloineen ja kauniit ripset taikova maskara. Kuten täältä löytyvässä postauksessakin kerron, niin en ole ollut tyytyväinen aikaisempiin Lumenen maskaroihin, mutta nyt olen! True Mystic Volume on loistava!

Tämän Lumenen uutuuden voitti itselleen Riitta A.

decadence4

Jouluaaton luukusta paljastui henkeä salpaavan tyylikäs Marc Jacobsin Decadence -tuoksu. Vahva ja metsäinen tuoksu ei ole kukkaismaisen keveiden tuoksujen ystäville, mutta kaikille mausteisten ja aistikkaiden tuoksujen ystäville suosittelen.

Tämän upeuden ja tyylikkään tuoksun voitti itselleen Lullah.

Oikein paljon onnea kaikille arvonnassa voittaneille! Kiitokset myös kaikille arvontoihin osallistuneille, ja tietysti kaikille joulukalenteria seuranneille! Katsellaan mitä tulen keksimään tämän vuoden joululle. 😉

Nyt minä toivotan vielä kerran mahtavaa vuotta 2016! Oliko eilen riehakasta ja tänään tukan juuria särkee? Tänään on kansainvälinen krapulapäivä, joten ei huolta, tänään saa krapuloida hyvällä omalla tunnolla. Toivottavasti olet vapaalla, ettet töihin joudu lähtemään. Sillä sitten se on soo-soo! ;D

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X