Yleinen

Biotiinilla buustia silmäripsiin ja kulmakarvoihin + arvonta

23.4.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mainos / Biotiini Strong Hair & Nail 

Olet varmaan joskus kuullut, että biotiini auttaa kynsien ja hiusten kasvuun. Tästä puhutaan paljon, sillä moni on saanut apuja heikkokuntoisille kynsille tai oheneville hiuksille.

Minulla on hyväkuntoiset kynnet ja hiuksiakin on paljon, mutta vaalennusprosessin jättämät vauriot katkovat niitä herkemmin. Kulmakarvoihin ja silmäripsiin olen kaivannut pientä buustia, vaikka nekin ovat ihan hyvät minulla. Ripseni ovat lyhyet ja kulmakarvanikin vähän harvat, sillä joihinkin kohtiin karvat eivät meinaa kasvaa kunnolla. Hyvää tässä on ollut se, ettei kulmia ole tarvinnut siistiä tiuhaan tahtiin, koska ne eivät kasva.

Testasin yhteistyön kautta kotimaisen Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisää. Biotiinin lisäksi tässä biotiinivalmisteessa on sinkkiä sekä rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa. Hiukset ja kynnet ovat keratiinia, kuten olen monta kertaa aikaisemmissa postauksissa maininnut. Hiusten ja kynsien näkyvä osa on kuollutta ainesta, jossa ei ole verenkiertoa tmv. Tuottaakseen keratiinia, keho käyttää biotiinia sen muodostukseen.

Rikkipitoinen aminohappo vahvistaa hiusten ja kynsien keratiinia. Olet saattanut kuulla rikkisilloista, kun puhutaan hiusten erilaisista kemiallisista käsittelyistä. Esimerkiksi permanentissa rikkisillat katkotaan, hius muotoillaan haluttuun muotoon, jonka jälkeen rikkisillat tavallaan ”yhdistetään” uudelleen, ja näin hius pitää uuden muotonsa pitkään.

Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail on avuksi heikoille kynsille ja hiuksille, mutta itse lähdin miettimään, että voisiko siitä olla apua myös kulmakarvoille ja silmäripsille?

Minulla oli jo valmiiksi aika hyväkuntoiset kynnet. Siksi en voi arvioida Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisän tehokkuutta kynsien kuntoon. Sen kuitenkin olen huomannut, että pitkään aikaan ei ole ollut liuskottumia, eikä kynsien reunoissa rispaantumisia tai halkeamia. Eli ovat ne saattaneet tehdä vaikutusta kynsiinkin, mutta kun lähtökohta oli jo valmiiksi hyvä, niin vaikutuksia on vaikeampi havaita.

Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisä vahvistaa myös hiuksia. Minun pari kuukautta kestänyt testausjakso ei vielä tietenkään voi näyttää suuria muutoksia. Hius kasvaa hiuspohjasta, eli päänahasta, ja hius on kuollutta ainesta. Hiusten pituuksien kuntoon ei voi vaikuttaa sisäisesti käytetyillä ravintolisillä, mutta uusi hius kasvaa vahvempana, nopeammin tai sitä kasvaa enemmän. Lyhyissä hiuksissa muutokset huomaa yleensä nopeammin kuin pitkissä hiuksissa. Tyvikasvu tuleekin nopeammin ja tyvessä saattaa näkyä paljon pientä ja lyhyttä hiusta. Hius tosiaan kasvaa sen 0,5-1,5 senttiä kuukaudessa, joten kahden kuukauden testailulla ei vielä pitkähiuksisena näe tai tunne suuria muutoksia.

Mutta minkälaisia vaikutuksia Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail teki kulmakarvoille ja silmäripsilleni?

Kuvattu helmikuussa

Minulla on ihan hyvät kulmakarvat. Meikkaamalla niistä saa näkyvämmät. Mutta silti olen toivonut vähän tuuheampia. Ripseni ovat lyhyehköt, mutta maskaralla niistäkin saa näkyvämmät. Tilanteeni on ollut se, että on ihan hyvä, mutta eihän se buustaus haittaisi.

Kuvattu maaliskuussa

Maaliskuussa aloin huomaamaan ripsirivistössä pitkäikäisempiä silmäripsiä. Ne huomaa siitä, että ovat pidempiä kuin muut ja ovat vähän itsepäisempiä kääntymään haluamaansa suuntaan.

Kulmakarvoissa alkoi näkyä haivenia niissä kohdissa, minne en aikaisemmin saanut niitä kasvamaan kuin sen kaksi karvaa. Erityisesti kulmakarvojen ylälinja on ollut se, johon toivoin vähän buustia.

Kuvattu huhtikuussa

Huhtikuussa alkaa näkyä selkeämpää buustausta ripsissä ja kulmakarvoissa. Kulmakarvojen ylälinjaan on tullut uusia karvoja.

Haittapuolena toki on se, että joudun nyppimään kulmia useammin. Tavallisesti olen nyppinyt kerran viikossa ne pari karvaa kulmaluun seudulta, mutta nyt joudun nyppimään useammin.

Kuvattu samana päivänä huhtikuussa

En itse ole nähnyt silmäripsien buustausta ilman maskaraa, paitsi näiden kuvien avulla näen hieman muutosta. Parhaiten huomaan ripsien muutoksen maskaraa levittäessä. Lyhyistä ripsistä paljastuukin melkoiset räpsyttimet.

Voin sanoa, että minulla Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail antoi sitä lisäbuustia, kuten toivoin. En tietenkään ole saanut Brezhnevin kulmakarvoja tai tekoripsimäisiä silmäripsiä, mutta sellaista pientä lisää kyllä. Olen todella tyytyväinen.

Toiset kokevat suurimmat muutokset kynsissä, toiset hiuksissa. Minulla vaikuttavin kokemus on kulmakarvoissa. Niitä en koskaan ole saanut buustattua millään. Ripset olen saanut ripsiseerumilla, mutta kulmakarvoihin en ole aikaisemmin löytänyt toimivaa juttua. Kesti niin monta vuotta kasvattaa ne 90-luvulta asti ohuiksi nypityt kulmat tuuheammiksi. Saa nyt nähdä jääkö tuuheus tähän, vai tuuhentuvatko kulmakarvat pidemmällä biotiinin käytöllä?

Kotimaista Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail -biotiinivalmistetta myydään apteekeissa, luontaistuotekaupoissa sekä niiden verkkokaupoissa. Yhdessä pakkauksessa on 60 tablettia, eli kahden kuukauden annos. Täällä voit tutustua tuotteeseen! 

Minulla on kiva arvonta teille, jonka palkinnot tarjoaa Vitabalans. Arvon 3 kappaletta Biotiini Strong + Shampoo -lahjapakkauksia. Pakkaus sisältää Biotiini Strong 60 tabl. ja Biotiini Shampoon 75 ml. Alta löydät osallistumisohjeet:

  • Kommentoi postaukseen ja kerro mihin sinä haluaisit Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nailin tuovat apua?
  • Osallistumisaika päättyy 23.5.2018 klo 23.55.
  • Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Katselin, että silloin kun arvonnan osallistumisaika päättyy, on jo melkein kesä! Mahtavaa!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (525)

Hiuksiin

Apua kaipaa vähän joka paikka kropassa,tyttäreni syntyi kuukausi sitten,ja nyt huomaan miten imetys alkaa ”viedä”kaiken kropasta. Raskausaikana kynnet olivat vahvat ja pitkät,hiukset samoten ja iho kuulas ja kuivuus katosi. Nyt kynnet ovat muisto vain,iho kuiva kuin korppu ja hiuksia on alkanut pudota. Ehkä tästä valmisteesta saisi apua 🙂

Minulla on kanssa lohkeilevat kynnet ja ripseni saisi olla tuuhemmat,myös hiukseni sais olla tuuhemmat.

Myös hiukseni paksummaksi ja hyvinvoivammaksi haluan.

Hei! Hiukset on ruennu harvenemaan päälaelta ja kynnet liuskottuuvat=( Apua kaipaisin KYLLÄ =)
T.Helena

Haluisin boostia hiusten ja silmäripsien kasvuun. Raskaus rasitti kovasti varsinkin silmäripsiäni.

Ripsiin haluaisin tuuheutta. Ne on melko ok, mutta lisää ei olisi pahitteeksi 😁

Tahtoisin apua hiusten kasvatusprojektiin, jos sitä vain voisi vähän nopeuttaa 🙂

Kynsiin… ei vahvistu millään. Lohkeilee, liuskottuu, yksinkertaisesti täysin toivottomat. Kumpa joskus olisi sen verran kynsiä, että voisi pöydän pintaa naputella, mutta ei.

Tukkaan! Mulla kasvaa hiukset ihan naurettavan hitaasti. Toki juurikasvun kannalta yyvä juttu, mutta muuten ei.

Ripseni ovat tosi huonossa kunnossa,niihin buustia toivoisin!

Huomentapäivää! Mä oon syönyt just noita syksystä lähtien. Kynnet on kamalassa kunnossa, mutta ei niihin auta mikään.. Työ pieksää ne pilalle. Mutta hei! Huomasin syksyllä ohimon paistavan ja nyt-tädää- haituvaa pukkaa! (Samoin huomasin reisiini kasvaneen sentin karvat 😂😂.. hyvin menee) ..olen hieronut hiusrajaan myös risiiniöljyä. Hmmmmmmm 🤔

Tämä oli hauska kommentti 😅 onnea karvankasvatukseen 🤪

Eniten apua haluaisin hiuksiin. Olisi kiva, jos ne vähän vahvistuisivat 🙂

Apu on aina tervetullut kaikkiin mutta erityisesti kynnet on ollut lähiaikoina huonossa kunnossa, joten niihin.

Kynteni ovat todella hauraat ja katkeilevat helposti joten tarpeeseen tulisi.

Olisi mukava saada tuuheammat kulmakarvat ja hiukset 🙂

Toivoisin apua kynsiin. Mun kynnet liuskottuu helposti eikä kynsilakka pysy hyvänä montaa päivää.

Haluaisin apua kynsiin! Ovat tosi hauraat ja liuskottuvat helposti.

Hiukseni ja ripseni ovat ohentuneet ja muuttuneet huonokuntoisemmiksi kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuen. Haluaisin testata onko biotiinituotteista apua tässä tapauksessa.

Kilpirauhasen vajaatoimintaa myös minulla ja hiukset ovat ohentuneet huomattavasti varsinkin päälaelta myös kumakarvat häviävät iik. Olisikohan biotiinista tosiaankin apua

Minulla on hiukset huonohkossa kunnossa tällä hetkellä, joten siihen kaipaan apua!

ripsiin ja kynsiin olisi kiva saada apua 🙂

Kynsiini jotka ovat surkeat eikä muutama lisäkarva kulmiinkaan tekisi haittaa, senverran ohuet ne ovat

Vahvistamaaan hiuksia, imetyksen juuri lopettaneena tuntuu,että koko tukka irtoaa niputtain päästä, olisi kiva testata olisiko näistä tuotteita apua =)

Kynnet on kovin huonossa kunnossa, ja kesäksi olisi kiva saada ne vähän parempaan kuntoon. Ja toki ripsiin voisi saada lisäbuustia myös, joten toivon arpaonnen suosivan!! 🙂

Kynsiini jotka liuskoittuvat ja halkeavat usein. Olisi kiinnostavaa myös nähdä, millainen vaikutus niillä olisi hiusten kuntoon 🙂

anna-ylitalo@hotmail.fi

Käytin ennen, eniten minäkin huomasin vaikutuksen kulmakarvoissa! Ennen riitti siistiminen pari kertaa kuussa, biotiinin kanssa niitä piti nyppiä joka viikko:) Ai niin, myös säärikarvoissa sama homma… Ja tukkakin kasvoi nopsaan. Paksuus ei muuttunut radikaalisti. En ainakaan huomannut. Mulla biotiini toi näppyjä poskiin, mutta mulla tulee näppyjä kaikesta. Joillain tulee biotiinista sellainen sivuvaikutus, sitä kannattaa kuulemma tarkkailla jos on akneen taipuvainen. Mua kiinnostaisi antaa biotiinia lahjaksi kaverille, jolla tukka tippuu päästä (stressin?) takia. Ikävä seurata sivusta kun toinen suree hiuksiaan:( Hän on vähän lannistunut ongelman kanssa, eikä usko ”poppakonsteihin”:D Tää poppakonsti vaan sattuu toimimaan monilla. Jospa hän kokeilis näitä kun sais lahjana! Pieni ystävällinen painostus yrittämään!

Kynsiin, koska ovat hauraat ja katkeavat heti kun ehtivät vähän kasvaa.

Hiuksiin tarvitsisin apua, hiuksia irtoaa hirveästi.

Liuskottuviin ja vauraisiin kynsiin ensisijaisesti, mutta ei kyllä hiustenkaan kunnon paraneminen haittaisi!

Hiukset kaipaisivat tuuheutta, eikä biotiini olisi kynsillekään huonoksi.

Ripsien ja hiusten boostauksesta ei olisi haittaa 🙂

Ripset ja hiukset vois saada kunnon kasvupyrähdyksen 🙂

Rankka elämäntilanne on verottanut ulkonäköä. Ehkä tästä olisi apua!

Toivoisin sen parantavan hiusten kasvua 😊

Tämä sattui loistavasti kuin tilauksesta, kun viikonloppuna apteekkireissulla tuli mietittyä josko saisin tästä apua talven runtelemiin, liuskoittuviin kynsiini 😁 ja kerta tästä on apua kulmakarvoillekin niin avot, terveisin harvakarva. Ripsissä on boostia ripsipidennysten myötä ja hiuksetkin ok kunnossa, mutta kynnet ja kulmakarvat heikommat.

Haluaisin apua juurikin kynsien kasvamiseen(lohkeilevat ihan päältä päin) ja sekä ripsille ja kulmakarvoille. Viime vuonna sairastetun rintasyövän takia(sytostaatit) kynnet meni todellakin heikkoon kuntoon. Ripset ja kulmakarvat irtosivat kokonaan, kuten hiuksetkin. En ole oikein millään saanut kynsiäkään hyvään kuntoon sen jälkeen ja sama koskee ripsiä ja kulmakarvoja. Hiukset ovat kuitenkin kasvaneet jo takaisin. Ei siitä ole edes lähelle vuottakaan, kun sytostaatit loppuivat. Niin mielelläni kokeilisin näitä. Shampoo voisi myös korjata hiusten kuntoa. Nyt, kun vaan onnetar suosisi. Sulle on ainakin tehonneet, kun huomaa noista kuvista.

Minulla on aina lohkeilevat ja heikot kynnet, joten erityisesti niihin kaipailen helpotusta :)!

Haluaisin kulmakarvoistani vahvemmat ja tiheämmät koska olen perinyt iskältä sellaiset kulmat jotka on vähän hajanaiset ja heikot. Olisihan se muutenkin kiva voittaa, kukapa ei haluaisi tuuheita hiuksia tai kestäviä kynsiä!

Kynteni tarvitsisivat kyllä reippaasti vahvuutta eikä tuuheammat ripsetkään pahitteeksi olisi 🙂

Hiusten kuntoa tahtoisin parantaa ja toki myös haluaisin tuuheutta ripsiini. Minulla on pitkä vaalennettu tukka, ja ripseni ovat suht pitkät mutta mielestäni todella harvat ja ohuet. 😊 Tahtoisin myös kasvattaa kulmakarvoistani ehkä hieman tuuheammat.

Kyllä mä kynsiin ja hiuksiin kaipaisin jotain buustia eniten. Olen joskus jotain biotiini juttua kokeillut mutta sitten kun niitä unohti ottaa suurinpiirtein joka toinen päivä niin eipä sitä mahdollista hyötyä huomannut. Mutta josko nyt?!

Haluaisin apua kestolakkauksen jälkeiseen elämään. Kynteni ohenivat paljon ja nyt yritän kasvattaa tervettä kynttä vaurioituneen tilalle. Myös hiukseni ovat kokeneet kovia viime vuonna tehdyn leikkauksen jälkeen. Hiukset ohenivat niin että piti pätkäistä polkaksi. Odottelen innolla, että hiukset taas kasvavat vahvoina ja terveinä takaisin 🤗

Minulla on todella liuskottuvat kynnet. Jos biotiini auttaa tähän niin olisi kiva testata sen vaikutusta!

Hiuksiini 🙂

Eipä haittaisi, vaikka mullakin alkaisi kulmakarvoissa niihin karvattomiin kohtiin taas karvaa pukkaamaan! 😀

Ikää tulee ja karvat vähenee! 50-vuotiaana sitä tosiaan tarvii lannoitetta hiuksille, ripsille ja kulmakarvoille.

Ripset, kulmat… olemattomia molemmat!!! Ja nämä liuskottuvat kynnet, mistä kyllä saan syyttää pitkälti laiskuutta öljyn ja rasvan käytössä!

Kaljuihin kohtiin hiuspohjassa.

Kaipaisin hiuksille apua. Tuntuu, että niitä vaan lähtee päästä eikä kasva yhtään takaisin 😀

Kynnet tarvitsisivat lisäboostia!

Niin ihanat kulmakarvat sulla! <3
Ripsiin olisi kiva saada vähän tuuheutta ja miksei kulmakarvoihinkin.

Hiukset ovat masennuksen ja stressin takia putoilleet, toivon kaikkea mahdollista apua kokeiltavaksi!

Hiuksia lähtee kovasti ja kynnetkään ei huippukunnossa. Olisi kiva kokeilla näitä 🙂

Hiuksiin ja kynsiin. Tahdon pidemmät hiukset!

Hiukseni ovat ohuet, joten haluaisin niitä vahvemmaksi. Ehkä sillä tää ainainen takkuuntuminenkin loppuisi 🤔

Hiuksiin ehdottomasti! Hiustenlähtöä ollut paljon :/ Kynnetkin voisi toki olla vahvemmat, koska ovat työn puolesta niin kovalla koetuksella.
Ripsiini ja kulmiin olen tyytyväinen.

Hiusten ja kynsien vahvistukseen.

Ehdottomasti hauraisiin liuskottuviin kynsiini ja hiuksiini, joita lähtemyt stressin johdosta todella paljon.

Kynsien vahvistamiseen!

Kynsiin. Ehdottomasti 🙂

Miä tarvisin ehdottomasti haurastuneihin kynsiin! Eikä toki hiuksillekaan olisi pahitteeksi 🙂

Hiuksiin

Biotiinia olen syönyt kausittain ja jonkin aikaa lopettamisen jälkeen kynnet menee taas huonoon kuntoon ja liuskottuu, eli olen huomannut hyödyn. Paras on mielestäni Helein sininen purkki. Pinkki on kolme kertaa kalliimpaa, mutta ei omalla kohdalla tehokas. Apua tarvitsen siis kynsiin, mutta myös uusiutuva hius on tervetullutta tähän ohenevaan pehkoon 🙂

Kynsiin. Ne on aina olleet kamalat.

Hiuksiin:)

Toivoisin, että etenkin päälaen alueelle kasvaisi enemmän hiuksia tai lähinnä hennot uudet babyhiukset jaksaisivat kasvaa kunnon pituuteen.

Hiuksiin, kynsiin ja ripsiin 😅 kaikki kaipaavat enemmän tai vähemmän lisäboostia!

Kulmakarvat ovat alkaneet harventua ja haalistua, niihin kaipaisin apua

Hiuksiin, ripsiin

Oletko kokeillut ihan ruokakaupan seesamöljyä ripsiin ja kulmiin.?
Mulla pysyy karvat kunnossa tolla. Loput 0,5l pullosta voi käyttää ruuan laitossa, kun olen ensin täyttänyt vanhan, puhdistetun ripsiseerumi/-väripakkauksen seesamiöljyllä.
Toimii eikä hintakaan kauhistuta (0,5 l= 6-7e)

Hiukset ovat alkaneet ohentua iän myötä. Apuaaaaaa!

Hiuksiin, kynsiin, ripsiin ja kulmakarvoihin. Olisipa ihanaa jos tämä Vitabalansin Biotiini toisi näihin apua.

Kynsiin ja ripsiin.

Kynsiin

Minulla diagnosoitiin tänä talvena alopecia, eli voisin kokeilla olisiko tästä valmisteesta mitään apua.

Pitkin talvea minulta lähti paljon hiuksia, ja nyt olisi lisäboosti tarpeen uusien kasvattamiseen!

Haluaisin testata lohkeileviin kynsiini tuotetta.

Eniten toivoisin apua hiuksiini. Ne ovat todella ohuet, ja viimeisen parin vuoden aikana hiuksia on irronnut selvästi tavallista enemmän, eikä tilanne ole siitä vielä parantunut.

Ehdottomasti kynsiin! Omistan hauraat ja liuskottuvat kynnet, jotka katkeavat helposti.

Toivoisin, että saisin hiukset kasvatettua pidemmäksi ja että koinsyömän näköiset kulmakarvani saisivat vähän rehevyyttä 😀 Eikä haittaisi yhtään jos siinä sivussa myös ripset ja kynnet vahvistuisi.

Kyllä omat kulmat täytys saada sellaiseksi kuin ne pitäs olla. Nuoruudessa tuli vähä liikaa nypittyä😬

Hiukseni ovat ohuet ja ne katkeilevat helposti latvoista. Olisipa hienoa, jos biotiini toisi avun tähän ongelmaan.

Liuskottuviin kynsiin voisin kokeilla. 😊

Ripsille, hiuksille, kynsille ja iholle.

Hiuksille. Imetys teki tehtävänsä hiuksille ja nyt odottelen niiden palautuvan ja kasvavan takaisin. Pieni buustaus ei varmaan tekisi pahaa

Lohkeileviin kynsiin haluaisin kestävyyttä ja hiuksiin elinvoimaa. Olisi siis todella kiva palkinto voittaa 🙂

Hiuksille tuomaan elinvoimaa 🙂

värjäyksessä kuluneisiin hiuksiin tarttis apua

Hiuksia vahvistamaan.

Värikäsitellyt hiukset ja hauraat kynnet tarvitsisi apua, tämä paketti tulisi siis erittäin tarpeeseen! 😊

Lohkeileviin kynsiin ja kulmakarvojen ja ripsien tuuheuttamiseen.

Ripset tarvitsevat apua

Kynsiin ja hiuksiin

Ripsiin, kynsiin ja hiuksiin 😍

Ehdottomasti kynsien vahvistamiseen.

Haluaisin ehdottomasti boostia hiusten kasvatukseen!

Kyllä mä ensisijaisesti kaipaisin hiuksiin boostia! Yritän taas kasvattaa hiuksia kun olen saanut niistä nyt hyväkuntoiset, aiemmin on ollut pakko leikata lyhyemmäksi. Nyt viimein hiukset alkavat olla hyvässä kuosissa, kaipaan sitä pituutta ja tuuheutta takaisin! Toki myös kynnet ovat koetuksella työni takia, joudun pesemään paljon käsiä ja käyttämään käsidesiä.

Mukaan arvontaan kiitos

Hiuksiin

Ripsien j hiusten vahvistamiseen

Kynnet jotka eivät kasva, vaan heti katkeavat ja liuskottuvat.

Hiusten ja kynsien vahvistamiseen, erityisesti kynnet ovat tosi huonot olleet aina.

Hentojen ripsieni ja hiusteni vahvistukseen.

Ikääntymiseen.

Hiukset harvenee ja ohenee näin vanhetessa. Oiskohan tästä tuotteesta apua.

Alunperinkin aika olemattomiin ripsiin sekä iän ohentamiin hiuksiin.

Miunkin ripset vanhetessa on kummasti harvenneet ja lyhentyneet (tai sitten oon käyttäny ripsaria liikaa ja taivutelle niitä…)

Haluaisin silmäripsieni vahventuvan.

kynsiin,hiuksiin ja ripsiin

Minulla on aivan olemattomat kulmakarvat nyyh…

Lohkeileviin kynsiin.

hiuksille

kuiviin hiuksiin

Kaameisiin kynsiini tarvitsisin apuja.

Ajoittain liuskoittuviin kynsiin.

Minä kaipailen takaisin kauniita, tuuheita hiuksiani ja silmäripsiäni.Paniikki iskee, kun peilistä näen kuinka ripseni ovat harvenneet ja lyhentyneet aivan samoin kuin hiuksenikin. Olisipa mahtavaa,jos tuolla tuotteella todellakin voisi muuttaa ulkonäköään ja kohentaa omaa hyvinvointiaan.

OMG!!!! Voisin testata, että saankohan sitten naisen, kun käytän noita =D <33333

Silmäripsiin pituutta ja tuuheutta.

Kynsien kuntoon 🙂

Lohkeileviin kynsiin

Heikkoihin kynsiin

Kynsiin

Kynsiin ja miksei hiuksiinkin.

Sekä hiukset että kynnet kaipaisivat vahvistusta.

Olen käyttänyt tuotetta, tehokas on.

Kynnet ja hiukset

Kynteni vuosien rakennekynsien käytön jälkeen todella hauraat ja liuskoittuvat. Tarvitsisin kipeästi jotain apuja!

Kynsiini

Kynsien haurauteen.

Ripsiin, pidennysten jälkeen ne tarvitsisivat kasvuvoimaa.

Hiuksiini

Minulla oikeastaan kaikki todella huononlaatuiset. :’o Kynnet katkeilevat eivätkä ole suorat taikka nätit! Ripset taas.. mitkä ripset? Todella vaaleat ja lyhyet. Ja hiukset ovat peruskamaa: vaaleat, ohuet, hauraat ja katkeilevat!
Daah. :/

Kulmiin

Hiukset kaipaa vahvistusta

Tämä tuote vahvistaisi varmaan mukavasti hiuksia talven kuivumisen ja haurastumisen jäljiltä!

kynsiin ehdottomasti. kynnet mulla liuskottuu ja katkeaa aina kun meinaa tulla vähän pituutta lisää 🙁

Kynsiin ja hiuksiin (pituutta en niinkään kaipaa lisää, vaan parempaa ”kuntoa”). Olisi myös hienoa, jos ripseni vahvistuisivat.

silmäripsiin kaipaankin vahvuutta

Kynteni ovat erityisen kärsineet. Hoitotyössä jatkuva käsien peseminen ja käsidesin käyttäminen haurastuttaa myös kynsiä.

Sain harmikseni aivan älyttömän päätäi tartunnan ennen joulua ( ensimmäisen kerran elämässäni). Tablettilääkinnän, täishampoiden ja täikampauksen jäljiltä hiukseni ohenivat noin puoleen ja minulla on ”entiset ” pitkät hiukset. Ei tällaista toivo kenellekään. Apua, siis, hiuksiin, please.

Mie tarvisin tätä vahvistamaan kynsiä. Ne liuskoittuvat ja murtuvat heti, kun niihin tulee vähän pituutta. Olen kyllästynyt nysiin kynsiin.

kynsiin

Kaikkeen tasapuolisesti.

Kynnet ovat tosi heikot, eivät kasva ja jos pituutta sattuu milli tulemaan, niin ne lohkeavat ja katkeavat.

Myös hiukset saisivat kasvaa nopeammin 🙂

Kynsiin.

Katkeileviin hiuksiin.

Viime aikoina minulta on lähtenyt hiuksia melko runsaasti. Tuote ei tietenkään tuo takaisin jo menetettyjä yksilöitä, mutta auttaisi mahdollisesti uusia kasvamaan vahvempina.

Kynsien ja hiusten vahvistamiseen.

Harvoihin kulmakarvoihin ja pikkuhiljaa oheneviin hiuksiin

Kynsiin ja hiuksiin haluaisin vahvistusta.
Mukana arvonnassa si

Omat ripseni ovat surkeassa kunnossa pidennysten jälkeen!

Hiuksiin ja kynsiin.

Kynsiin

Kynsiin ja hiuksiin. Olen syönyt sinkkiä joka auttaa jonkin verran. Mutta tämä kuulostaa ihmeaineelta :-)! Muuten tietääkö joku kuka toimittaa ulkomaille? Katselin verkosta parista verkkokaupasta mutta eivät toimita kuin naapurimaihin. Asun siis Saksassa.

Hiukset ja kynnet pitäisi saada kuntoon, ovat tässä vanhemmiten hieman heikossa hapessa.

Kynnet ovat todella huonossa kunnossa geelikynsien jälkeen. Tarvitsevat todellakin buustausta 🙂

Kynsien lohkeiluun ja hiusten kasvatukseen 🙂

Kynsien kuntoon ja ikuiseen hiusten kasvatus projektiin 😀

Hiukset on huonossa kunnossa, katkeilee ja kuivat .Jos siihen sais apua.

Lapsen saannin jälkeen hiukset on todella heikot ja synnytyksen jälkeen hiuksia putoilikin aika paljon. Joten ehdottomasti hiuksiin, haluan vahvat hiukseni takaisin!

Kulmakarvoihin.

Kulmakarvoihin!

Hiuksiin

Ehdottomasti ripsiin! Viime syksynä ripseni alkoivat yllättäen harventua ja lopulta toisesta silmästäni lähti melkein kolmasosa ripsistä. Ne kasvoivat kyllä takaisin ja jatkoin taivuttamista ja vedenkestävän ripsivärin käyttöä entiseen tapaan. Kuitenkin jälleen tammikuussa sama ilmiö toistui ja sen jälkeen olen käyttänyt ripsiväriä vain muutaman kerran ja taivuttimistakin olen luopunut lähes täysin. Harmittaa kyllä ihan mielettömästi, sillä näyttävät ripset ovat aina olleet se ”mun juttu”. Kaiken lisäksi omat ripseni ovat aivan piikkisuorat eikä kevyt taivutus pysy lainkaan. Käytin parin kuukauden ajan risiiniöljyä, mutten huomannut sillä mitään vaikutusta. Tuossa talven aikana sairastin paljon ja söin todella yksipuolisesti, minkä epäilen myös vaikuttaneen negatiivisesti ripsiini. Mielestäni myös kulmakarvani ja hiukseni ovat ohentuneet. Nyt voin jo paremmin ja syön lähes normaalisti, joten toivon tilanteen jossain vaiheessa korjaantuvan. Tosin pahoin pelkään, että toisen silmäni ripset tulevat jatkossakin irtoamaan muutaman kuukauden välein, sillä ripsillä on käsittääkseni ”vakiintunut” kasvurytminsä.

Tulipas pitkä avautuminen, mutta eiköhän tästä ainakin käynyt selväksi kuinka mieleinen palkinto olisi.
Ihanaa kevään jatkoa! 🙂

Hiuksiin

Kulmakarvojen ja hiusten paksuuteen 🙂 Ei haittaisi kynsien vahvistuminen eikä silmäripsien pidentyminenkään.

Hiuksiin ja kynsiin

Kynsiin ja hiuksiin.

Kynsiin ja hiuksiin, ehkä ihoonkin.

Hiushoitoon kiiltoa ja korjausta

Hiukset…..ripset..

Kynnet, ripset ja kulmat, nyt huonossa kunnossa .

kynnet ja hiukset

Hiuksiini. Olen huomannut niiden ohentuneen viimeisen vuoden aikana ja olisi kiva testata miten tuo shampoo vaikuttaa hiusten vahvuuteen.

Kynsiin varsinkin mutta myös hiuksiin

Ripsiin mutta toki myös hiukset kaipaa tätä.

hiuksiin

Olen aina vaalennuttanut tukkaani ja se on yhtä haperoa! kynteni ovat ohuet olleet aina enkä koskaan ole pitkiä kynsiä voinut kasvattaa. Kiva olisi testata olisiko tästä tuotteesta apua minulle.

Minulla liuskoittuvat kynnet ja hiukset menneet ohuiksi värjäämisestä.. tätä tuotetta en ole koskaan kokeillut joten mielenkiinnosta voisin testata että tuoko minulle apua.

Hiuksiin ja kynsiin 🙂

Oheneviin hiuksiini.

Hentoihin hiuksiin ja ripsien voimaantuminen kelpaa myös 🙂

Hiusten kiiltoon…ovat niin elottomat tällä hetkellä.

Kynnet kaipaisivat apua kipeästi. Ripset ja hiukset eivät varmaan koskaan voi olla tarpeeksi volyymiset. Mutta valitettavasti biotiini minulla innoittaa kaikki muutkin karvat kasvamaan joten sisäisesti en varmasti hetkeen, kesän aikana ainakaan, biotiinia söisi 😂
Tuo paketin shampoo vaikuttaa todella mielenkiintoiselta!

Kynnet olisi kipeästi lisäavun tarpeessa.
Eivät kestä oikein mitään, liuskoittuvat ja lohkeilevat mokomat.

Minulla on päänahan psoriasis ja päänahan kunto on aika huono paikoitellen.Toivoisin Biotiinilla piristystä kärsineisiin hiuksiin !

Kilpirauhassairaus ohentanut niin olennaisesti kaikkea karvoitusta päässä ja kasvoissa…olisi ihana päästä kokeilemaan!

Kynnet ovat tosi hauraat ja myös ripsiin ja kulmiin sekä hiuksiin kaipaisin tuuheutta!

Kiinnostaisi nähdä millainen vaikutus tällä olisi hiusten kasvuun.

Hiuksiin ja kynsiin.

Hiuksille ja kynsille

Hiuksille toivoisin suurta apua

Ripsille, hiuksille ja kynsille

Buustia hiuksiin & ripsiin😊

Hauraille kynsille ja hiusten runsastumiseen.

Kortisonin haurastamiin hiuksiin ja kynsiin kaipaisin vahvistusta 😊

Vahvistamaan hiuksia.

Hiuksiin 🙂

Hiukset, ripset, kynnet – kaikki käy! 🙂

Hiuksille ja kynsille <3

Ripsiin ja kulmakarvoihin

Kynnet kaipaa vahvistusta.

kynsiin ja ei tekis pahaa riposiin tai hiuksiinkaan vahvennus 🙂

Toivon lisäboostia hiuksiin ja ripsiin, koska molemmissa on toivomisen varaa ☺

Hiukset ja kulmat kaipais jotakin.

Kynnet ja hiukset tarttis ainakin kaiken avun ja miksei räpsyttimetkin 🙂

Toivoisin sen auttavan hiustenlähtööni

Ehdottomasti hiuksiin ja ripsiin tarvitsen vahvistusta kynsiä unohtamatta !

Hiuksiin ja kynsiin

Ripsiin kaipaisin pituutta ja tuuheutta. Kuvissa näkyy muutos selvästi! 🙂

Oi!!! Näitä ois ihana kokeilla, kun imetyksen myötä on hiukset ohentuneet ja ripset katkeilee. Hyvä blogi sulla ❤️😊👍

Hiuksiin,kulmiin ja ripsiin kaipaisi apua .

Kynsiä ja kulmakarvoja vahvistamaan.

Uuden hiuskasvuston tuuheuttamiseen.

Buustausta joka paikkaan naisystävälleni

Ripseni ovat aika lyhyet. Olisi kiva kokeilla auttaisko tuote niiden kasvuun.

Minulla on eripariset kulmat ja toivoisin, että saisin niitä vähän enemmän saman muotoisiksi.

Haluaisin apua sekä kynsiin, kulmakarvoihin että hiuksiin. Kynnet ovat hauraat, teininä nypityt kulmakarvat eivät jaksa kasvaa ja hiukseni ovat ohentuneet parin vuoden aikana todella huomattavasti, varsinkin ohimoilta, johtuen kai stressistä 🙁

Ripsien ja kulmien tuuheuttamiseen ja kynsien vahvistamiseen.

Omat kulmakarvat ovat värittömät ja kasvavat jos kasvavat, yksi karva siellä ja toista ei edes huomaa… Ripset taas lyhyet ja …

Apu, vinkit ja niksit tulee siis todella tarpeeseen 👍🏻

Kynteni kaipaavat kyllä lisäravinteita. Liuskoittuvat ja katkeilevat helposti. Kiva arvonta ja mukana ollaan🤗

Sairastan rintasyöpää ja sytostaattihoidot ovat puolivälissä. Hiukseni ovat jo lähteneet ja ripsille sekä kulmakarvoille käy samoin. Olisi kiva kokeilla tuotetta, kun hoidot ovat ohi heinäkuussa.

Suomalaisille tyypilliseen ohueen hiuslaatuun tuuheutta ja jatkuvasti liuskottuviin kynsiin apua.

Raskauksien jäljiltä hiukseni ovat ohentuneet huomattavasti. Myös ripsiin ja kulmiin tarvittaisiin lisämiehitystä 😃

Antaisin ohut hiuksiselle äidilleni lahjaksi, joka on monlaista hius vitamiina sekä kollageenia kokeillut .

Olen itsekin käyttänyt tuotetta ja todennut sen auttavan mm. Kynsien kasvuun ja hiusten kiiltoon. Todellakin mukana kisassa.

Kynteni ovat yhtä haperoa, aivan kamalassa kunnossa sekä hiuksia lähtee tosi paljon. Apua kaipaan!

Vaihdevuodet harventaa kaikkia, alunperin jo vaatimattomia karvoja. Aika huikeaa olisi, jos nämä aurravat, kaikkien pitäisi käyttää ☺

Tyttärelläni on paikallinen pälvikalju, jokavie ripset. Niihin toivoisimme löytävämme jotakin, pientäkin apua.

Olen kasvattamassa hiuksia pitemmäksi, hiukseni kaipaavat myös tuuheutta ja runsautta. Kynteni liuskoittuvat helposti.

HIUKSIIN JA RIPSIIN

Kynsien vahvistamiseen sekä hiuksiin.

Kynsiin ja hiuksiin. Toki olis kiva myös ripsiin saada lisää pituutta, mutta kynnet minulla on lohkeilevat ja hauraat.

Hiuksiin ja ripsiin. Hiukset ovat jatkuvan stressaavan elämäntilanteen vuoksi harvenneet puolella samoin ripset ovat harvenneet!

Kynsiin ja hiuksiin. Teen siivoustyötä, joten kynnet katkeilevat melko helposti työn ohessa. Minulla on vaaleat ja ohuet hiukset ja joudun käyttämään pidennyksiä tuomaan vähän tuuheutta, olisi kiva luopua pidennyksistä kokonaan.

Haluaisin vahvistaa hiuksiani ja kynsiä,siinä sivussa menisi ripset ja kulmakarvatkin.

Kynsien, hiusten sekä ripsien vahvistamiseen.

Kulmakarvani ovat ohentuneet siihen verrattuna mitä ne olivat kaksikymppisenä. Haluaisin volyymia kulmakarvoihin ja tietty hiusten kasvuun tämä valmista voisi auttaa.

Mulla on ripset ohentunut ja vaalentuneet vuosien varrella. Jotekin yksittäinen ripsi on tullut hennoksi.

Puolet elämästäni olen pureskellut kynsiä, nyt kun koitan päästä tavasta ja kasvattaa, niin kynnet kuitenkin katkeavat herkästi. Tähän haluaisin apua.

Hiuksia lähtenyt vuoden ajan todella paljon, paljon erilaisia tuotteita ja valmisteita kokeillut. Tämäkin ollut käytössä ja uskon tästä jonkinlaista tukea tilanteeseeni saaneen. Paketti tulisi siis tarpeeseen 😊

Hiukset ohenivat ja vähenivät rajusti, kun kilpirauhasen vajaatoiminta puhkesi. Hiuksia pestessä jäi tuppu käteen. Aloin syömäön eilaisia hiuksia ja kynsiä vahvistavia tuotteita, jotka auttoivatkin. Hiusten lähtö väheni, ja uusia on tullut tilalle. Mutta hiuslaatu muuttui todella ohueksi ja hennoksi. Toiveena vahvemmat hiukset.
Kestolakkauksen poiston kälkeen myös kynnet ovat ovat huonossa kunnossa. Murtuvat ja katkeilevat. Niillekin toivoisin vahvistumista.

Kyllä ne on hiukset jotka tarvii kaiken mahdollisen avun.minulla ei ole ikinä ollut pitkiä hiuksia,sillä ne eivät kasva kuin tiettyyn pituuteen asti..ohenenevat latvasta heti kun tulevat pidemmiksi,joten ne on pakko leikata..”hiirenhännät”ei oo kivoja.. 🙁

Hiukseni ovet ohentuneet ja muuttuneet hentoisiksi. Joka pesussa irtoaa runsaasti hiuksia. Näin ollut vuosikausia. Kolmannen raskauden jälkeen tilanne oli huonoin ( 8v sitten ). Ikäkin tekee tehtävänsä.

Hiuksia lähtee runsaasti kammatessa ja pestessä. Olen vaihtanut shampoita ja hoitoaineita. Ei ole auttanut.
Syön mielestäni monipuolisesti. Enkä sairasta mitään vakavaa tautia.

Haluaisin pitkiin hiuksiini vahvuutta ja voimaa. Pitkän stressijakson jälkeen hiuksia lähtee roppakaupalla. Käden leikkaus ja lääkehoidot on saanut kroppani reagoimaan.

Hiukset ohenee koko ajan, apu-va

Haluaisin kokeilla tuotetta hauraisiin ja katkeileviin hiuksiini.

Haluaisin apua hauraisiin ja katkeileviin latvoihin. Hiukseni ovat paksut ja luonnonkiharat

Liuskoittuvat kynnet ja ohuet hiukset ovat ongelmana, niihin kaipaan apua.

Ohuviin hiuksiin, kulmakarvoihin ja kynsiin.

Etenkin kynsiin, jotka huonokuntoiset

Minulla on tosi harvat kulmakarvat ja hauraat kynnet ja hiuksiinkin tarvii boksia joten ois kiva kokeilla että auttaisko tuo biotiini ongelmiini. 💅👀💇‍♀️

Hauraat hiukseni kaipaisi nopeasti apua

minulla on katkeilevat hiukset ja kulmakarvat vähäiset

Hiuksiin haluaisin pituutta sekä tuuheutta. Käytin monta vuotta pidennyksiä, ja nyt yritän olla ilman – tästä voisi olla iso apu.

Hiukset kaipais boostia ja ei ois pahitteeksi jos kulmat ja ripsetki sais vähän tuuheutta lisää.

Hiuksiin ja kulmakarvoihin.

Vaikuttaa hyvältä, laadukkaalta tuotteelta.

Vaikuttaa hyvältä, laadukkaalta tuotteelta, täytyy ehdottomasti kokeilla

UPEETA mukana

Silmäripsien vahvistamiseen.

Minulla on ohuet ja harventuneet (ikä 59) pitkät hiukset, joihin tarvitsisin apua!

Olen koko ikäni kärsinyt ohuista, venyvistä ja katkeilevista hiuksista. Täytän pian 51 vuotta. Mitä enemmän ikää sitä ohuemmiksi hiukset. Nyt olisi korkea aika kokeilla biotiinia. Haluan ehdottomasti mukaan.

Miulla ollu pienestä pitäen ohuet hiukset,taipuu aina sinne minne ei pidä.Haluan ehottomasti mukkaan.

Minulla on ohuet hiukset ja lisäksi hiukseni kasvavat tosi hitaasti. Ehkä biotiini auttaisi hiusteni kasvuun ja antaisi hieman paksuutta. Siis mukana arvonnassa.

Mukana! Omaan todella ohuet, helposti katkeilevat ja liuskottuvat kynnet, joihin kaipaisin vahvistusta.

Mun hiukset ja kynnet kasvavat todella hitaasti. Olen nyt vähän aikaa syönyt kyseistä tuotetta ja mielestäni uutta hiusta pukkaa jonkin verran. Kynsissä en ole huomannut vaikutusta, mutta mullakin on lähtökohtaisesti melko vahvat ja pitkät kynnet.

Aivan mahtavaa minäkin haluaisin ripsiä kun alhaalla ei ole kuin kaksi kappaletta.

Kynteni ovat erittäin hauraat ja katkeilevat, joten olisi mahtava kokeilla jos tämä vahvistaisi edes vähän

Taitaisi olla niin, että eniten voimia huhuilevat kulmat ja hiukset. Mutta heti perään kuiskivat kynnet ja ripset, että hei, ei mekään niin vahvoilla olla! 54v 😊

Itselläni on lohkeilevat ja liuskoittuneet kynnet, toivoisin biotiinistä apua kynsiongelmien selättämiseen.

Todella arvonnassa mukana. Buustausta tartteis kynsiin, ripsiin ja samalla vahvistus hiuksetkin.

Ohuet ja katkeilevat hiukset.

Kynnet katkeilee paljon

Hiuksiin lisää eloa!!! Harmaat ei haittaa, mutta voisihan letti olla muuten vähän näyttävämpi.

Kyllähän ne nuo kulmakarvat vois olla tuuheammat

Hauraisiin hiuksiin ja lohkeileviin/ katkeileviin kynsiin

kuivat kädet ja kynnet todellakin
kulmat voisi olla tuuheammat kuin myös hiukset

Kynsiin ainakin ja jos todella auttaisi kulmakarvoihin, niin jees! Ovat vähän harvahkot….
Eikä hiuksetkaan kaikkein tuuheimmat ole eli kaikkeen mahdolliseen kaipaan apua!

Buustia hiuksille ja kynsille 😍

Lohkeileviin kynsiin ja kuiviin kynsinauhoihin.

Kynnet on heikoin kohta, kun tulee tehtyä paljon ulkotöitä ja remonttihommia. Olisi ihanaa jos kädet olisivat vähän naisellisemmat ja kynnet kasvaisivat.

Ehdottomasti näihin hauraisiin ja ohuisiin hiuksiin !

Hauraat hiukset

Kynteni ja hiukseni ovat todella huonossa kunnossa, kun jouduin syömään vahvaa antibiottikuuria viisiviikkoa tulehtuneen leikkaushaavan takia. Olisi todella mukava päästä kokeilemaan, olisiko siitä apua!

Olisikohan tästä apua minun lähteviin hiuksiini? Pian olen ihan hiukseton.
Jotain apua tarviisin? Kiitos!

Varsinkin kynnet ovat hauraat ja katkeilevat helposti, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Halkeiliviin kynsiin ja hiuksiin

Hiuksiin ja ripsiin.

vahvemmat hiukset ja kynnet

Katkeileviin ja hauraisiin kynsiin.

Iän myötä hiukset ohentuneet ja harventuneet,jospa apua olisi.

olisipas mahtavaa, jos tosiaan olisi mahdollista saada vähän buustia näihin olemattomiin kulmakarvoihin!
toki hiusten vahvistuminenkaan ei olisi pahitteeksi eikä tuuheampi ripsirivistökään. 🙂

Olisi mahtavaa saada nuoruuden hiukset ja kulmakarvat!

Samma!!!

Toivoisin apua hiusten ohenemiseen ja haurauteen! Tämä tuote vaikuttaisi siihen juuri sopivalle.

Kysiin ja ripsiin

Toivoisin apua hiusten runsaaseen poislähtöön ja kiillottomuuteen

Kyllä on ihana saada nuoruuden ripset, kulmakarvat, hiukset ja kynnet.

Kyllä olisi ihanaa kun saisi nuoruuden ripset, kulmat, hiukset ja kynnet näyttämään hyviltä.

Kynsiini tarvitsisin vahvuutta lisää ja ripsiin ja hiuksiinkin kelpaisi 👍😊

Haluaisin saada paksummat hiukset, koska minulla on todella hennot hiukset. Ja haluaisin myös saada edes hiukan pidemmät tai tuuheammat ripset, jos vain mahdollista ja lisäksi toivoisin, että kulmakarvojen häntäosaan kasvaisi muutama karva lisää. Kynnetkin olisi ihan kiva saada kasvamaan vähän nopeammin.

Minulla on ohuet hiukset, jotka ovat harventuneet (päänahka paistaa) noin kolmanneksella erään lääkärin määräämän lääkkeen ansiosta (en käytä lääkettä enää). Haluaisin tuuheammat hiukset ja kulmakarvoihinkin haluaisin lisää tuuheutta (kulmissa on kohtia, joissa ei ole juurikaan karvoja).

Hiukset

Ehdottomasti kynsiin. Liuskoittuvat ja katkeilevat päältä eli ovat todella huonossa kunnossa. Eikä olisi yhtään pahitteeksi, jos ripsetkin tuuheentuisivat. Syövän sairastettuani lähti kropasta hiukset ja kaikki karvat, myös ripset ja kulmakarvatkin. Nyt olen yrittänyt kasvattaa niitä takaisin, mut helpommin sanottu kuin tehty. Eivät kasva niin helposti samanlaisina takaisin. Tää voisikin auttaa siihen. Tosin kainalokarvatkin ovat sytostaattien jälkeen vain haivenia.

Haluaisin saada tuuheat ja terveet hiukset. Sekä apua lohkeileviin kynsiini.

Haluaisin vahvistusta hiuksiin ja kulmakarvoihin.

Haluaisin saada vahavat hiukset ja kulmakarvat,ripsiä unohtamatta.

Haluan vahvistusta hiuksiin ja kulmiin 😃

Kynnet tarttis nyt tosi paljon apua, kun töissä kuivuvat kovin ja liuskoittuvat. Hiuksiakin tulee värjättyä ja ovat kuivat eli niillekin varmasti tekis hyvää

Vahvemmat, kiiltävät hiukset haaveena!

Kynsien ja hiusten kunnon parantamiseen.

Hiukset ovat vanhemmiten heikentyneet entisestään ja erityisesti niihin toivoisin apua. Ja olisihan se kiva, jos kynnetkin vahvistuisivat.

Hiuksenli kaipais apua ja kynnet myös

Mä menetin runsaasti hiuksia parisen vuotta sitten ja tilanne ei siitä ole korjaantunut, elikkä hiusta tippuu enemmän kuin sitä ehtii kasvaa takaisin ja pitkästä tukasta voin enää vain haaveilla. Samaten luovuin geelikynsistä reilu vuosi sitten ja omat kynnet olivat tosi huonossa kunnossa, osa jo kynnen juuresta vahingoittunut. Epätoivoissani aloin vuosi sitten syömään biotiini-lisää, ja nyt vuoden jälkeen olen nähnyt ensimmäiset ”parantumisen” merkit. Ensi kertaa vuosiin mulla on kynnet kasvaneet noin 2 mm yli sormenpäiden, joudun menee kampaajalle lyhentämään hiuksia, koska ne on jaksaneet kasvaa (jihuu) ja nykyään omistan kunnon räpsyripset 😀 Eli mulla kesti vuoden ennen kuin näin biotiini-lisän vaikutukset ja aion todellakin jatkaa käyttöä <3

kaipaisin apua hiuksiini hyvin kipeästi.
hiusten kunto on parantunut kun olen lopettanut vaalentamisen mutta silti 10 vuoden vaalennuskuri jättäny jälkensä..mutta silti toiveikkain mielin uskon että voin vielä saada kauniit hiukset kun kärsivällisesti teen voitavani syömällä paremmin , ravintolisiä unohtamatta.

Olen ohuthiuksinen, koska olen kärsinyt munuaisvaivoista(munuaistulehdus, myyräkuume, munuaisten korjausleikkaus) jo v 1989. Olen kokeillut monia biotiinivalmisteita, mutta Biotin strong on hintalaatu suhteeltaan paras ja sen vaikutus näkyy hiuksissa, kynsissä todella nopeasti, n 2vk sisällä käytöstä. Suosittelen ja samalla kotimainen valmistaja!

hiukset ja kynnet tarvitsevat vahvistusta

Kulmat, ripset ja kynnet tarvis vahvistusta 😊

Hiukseni katkeilevat herkästi ja toivoisinkin vahvempia hiuksia.

Ohueen hiuslaatuuni.

Tarvitsisin kaikkiin lisä buutsia, ikä tuo tullessaan kaikkea ikävää 😀

Ripseni on alkaneet tippua pois, kaikki siis tippuu kerralla. Sitten ne pikkuhiljaa kasvavat takaisin, ihan vaan tippuakseen uudelleen. Ripset on muutenkin onnettoman lyhyet. Tätä ripsien tipumista on jatkunut nyt pari vuotta, säännöllisesti. Mitään vikaa ei mistään löydy, olen kokeillut useita eri ravintolisiä eikä mistään ole ollut apua… epätoivo iskee.

Ohuet ja hauraat hiukseni katkeavat helposti ja toivoisin niihin kestävyyttä ja tuuheutta.

Ripseni ovat aika onnettomat, joten niihin toivoisin pituutta/tuuheutta 👀

Hiukseni ovat ohentuneet iän myötä ja kulmakarvani ovat olemattomat koskapa olen nyppinyt niitä nuorempana tyhmyyksissäni pois. Josko biotiini auttaisi?!

Olen kokeillut kerran yhden 60kpl pakkauksen ajan ja tämä lisäravinne auttoi selvästi; huonot kynteni ja ohuehkot hiukseni vahvistuivat ja hiusten kiilto parani.

ripsiin toivoiwsin pituutta lisää-

Ripsiin ja hiuksiin

Ripset ja kulmakarvat kaipaavat lisäpotkua kasvamiseen 😊

Hiukset ja kulmat olisivat ensisijaiset asiat jotka tarvitsisivat vähän enemmän ravinteita, etenkin hiukset. Tuntuu että ohuempia ei löydy keltään 🙂

Kulmakarvat, ripset, hiukset ja kynnet. Kynnet liuskottuu ja syövän jälkeen kulmakarvat onnettomat.

Hiuksiin!! 😊

Hiuksiin, että kasvaisivat ehkä vähän nopeammin.

hiukset kaipaavat lisää tuuheutta , niitä lähtee jostain syystä aika paljon joka hiustenpesun jälkeen.

Kaipaan lisätuuhennusta ripsiini. Ripsiä meni poikki epähuomiossa, kun käytin huonoa ripsentaivutinta. Nyt olisi hätä saada nuo aukkopaikat pian kuntoon.

Mulla on todella helposti liuskoittuvat ja lohkeavat kynnet sekä ripsiin kaipaisin vähän lisää tuuheutta ja pituutta.

Hiuksiin ja ripsiin apuja, ikä alkaa tehdä tepposia ja korkea aika ottaa apukeinot kehiin

Kynnet liuskoittuvat ja katkeilevat. Eikä pieni boostaus ripsiin ja kulmiinkaan olis huono.

Toivoisin lisäbuustia hiustenkasvuun sekä vahvistusta liuskottuviin kynsiini sekä korjausta ripsienpidennysten vaurioittamiin ripsiini eli tarvetta olisi.

Kulmakarvojahan mulla ei ole juuri ollenkaan ja varmaan tuo biotiini ei olisi pahasta myös tosi ohuille hiuksille.

Kynnet liuskottuvat, siihen apuja tarttis.

Oi, Kynnet ja hiukset varmasti kiittäisivät huomiosta !

Toivoisin apua heikkoihin kynsiini

Hiuksiin, katkeilevat ja haaroittuvat talvi tehnyt tehtävänsä

Hauraille hiuksille ja kynsille.

Hiuksille, kulmakarvoille ja kynsile. Toki ripsetkin. Eli täysvaltaisesti 🙂

Kynnet ovat liuskottuvat ja helposti katkeilevat.

Liuskottuviin kynsiin ja ohuisiin hiuksiin boostia.

Hiuksiin ja kynsiin, kaikki lisä on tietysti plussaa. Kynnet ohuet ja liuskoittuvat, olisi kiva sada kesäksi lakattavat kynnet 😉

Hiukset ja kynnet kaipaisivat varmaan lisäbuustia jo!

Hiuksille ja kynsille! Hiukseni ovat todella ohuet ja kynnet halkeilevat herkästi. Olisi kyllä mahtava kokeilla saisiko näistä apua 🙂

kulmakarvat ja kynnet 🙂

Haluaisin apua erityisesti ripsiin ja kynsiin.

Ripset ja kulmakarvat 🙂

Haluaisin apua liuskottuviin kynsiin.

kaikkiin näihin lisää folyymia

Kynnet, hiukset, ripset sekä kulmakarvat.

Kynsiin, liuskottuvat ja katkeilevat. Kynnet ei ole ainoastaan koriste vaan niitä tarvitaan yllättävän monessa paikassa. Oli tosi hankalaa saada neulaa lattialta kun ei ollut kynsiä millä ottaa siitä kiinni.

Haperokynsilleni!!

Hiukset

Vahvistavan kynsiä ja hiuksia!

Ohentuneisiin hiuksiin ja lohkeaviin kynsiin

Hiusten vahvistamiseen

Hiuksilleja kynsille,

Ripset ja kulmakarvat😁

Ehdottomasti tynkäripsiini 🙂

Ohuisiin hiuksiini

Hiusten kasvuun ja kuntoon . Ripsien kasvu bonuksena.

Biotiinia olen kokeillut ja se kannattaa kyllä.

kynsiin.

Haluan hiukseni paksummiksi ja kynnet kestävimmiksi

Kynteni ovat liuskoittuvat ja katkeilevat ja hiukseni elottoman näköiset.

Lisäbuustia kaikkiin mainittuihin, kynsiin, kulmiin ja hiuksiin.

Kyllä kaikkiin näihin olisi jo suuri tarve saada jotain apua.

Mukana

Minulla on aina ollut liuskoittuvat ja katkeilevat kynnet, hiukset kyllä paksut ja tuuheat. Saisikohan tuolla täsmäiskun kynsiin? Mikään ähän asti käyttämistäni tuotteista ei ole ainakaan auttanut

Tarvitsen lisäbuustia silmäripsiin ja kulmakarvoihin.

Hiuksiin, joita tällä hetkellä irtoaa tavallistakin enemmän.

Nopeasti harveneviin haituviin.

Ripsiin ja hiuksiin

Kulmakarvoihin ja hiuksiin tarvitsisin turbobuustia.

hiuksiin ja kulmakarvohin tarvitsisin turbobuustia.

Ripsiin!

Ripsiin, hiuksiin ja kynsiin .

Hei haluan ripsiin ja hiuksiin paksuutta,

Haluaisin ehdottomasti saada hiuksiin vahvistusta.

Hiuksiin toivoisin paksuutta.

ehdottomasti kynsiin ja hiuksiin

Kynsiin, ne liuskottuvat ja katkeilevat joten olisi ihana saada niistä kestävämmät. Vaikka kuinka yritän niitä varoa en koskaan saa kaikkia kynsiä kerralla pidemmiksi vaan aina on joku tynkä siellä muiden joukossa 🙂

Ripseni ja kulmani kaipaisivat kipeästibuustia

Ripsiin haluaisin lisää pituutta sekä hiukset voisivat paksuuntua.

Laihduttaminen tulevaa lihavuusleikkausta varten on ohentanut hiuksiani huomattavasti, haluaisin kokeilla olisiko tästä tuotteesta apua. Myös kynnet tarvitsisivat hoitoa.

Hauraat kynnet ja kuivat hiusten latvat. Biotiini voisi vahvistaa niitä

Ripsiin ja hiuksiin

Vahvuutta kynsiin ja sama juttu, kulmakarvat kaipaisi lisävahvistuksia 🙂

Hiuksiin ehdottomasti!

Kulmiin ja hiuksiin.

Ohuisiin hiuksiini.

Ripset ja kulmakarvat!

Olispa mahtavaa jos ripsetkin tuuheutuisivat.

Mulla on rastojen luopumisen jälkeen hiusten kasvatus menossa, jotenka hiuksiin ja kynsiin jotka on mulla ihan onnettomat 😄

Oheneviin hiuksiin.

Ripsiin ja kynsiin

Ripset ja hiukset

Ripsien ja kynsien vahvistamiseen, kiitos😊

Ohuisiin hiuksiin sekä hauraisiin kynsiin

Hiuksiin ehdottomasti! 🙂

Ohuisiin hiuksiin ja liuskottuviin kynsiin.

Hiuksiin 🙂 Ovat ohuet.

Hiuksini

Kynteni kaipaisi muutosta, sekä silmän alaripset ovat todella onnettomat, ihanaa olisi kokeilla, tuleeko muutosta.

Kynteni ovat hauraat ja lohkeilevat helposti. Eikä tuuheammista ripsistä olisi haittaa 😊

Ehdottomasti hiuksiin, koska nyt on iskenyt joku ihmeen karvakato. Kulmiin olisi myös kiva saada vähän boostia.

Ripsiini haluaisin boostia 😍

Kulmat ripset hiukset …kynnetkin…kaikkiin noista.Heikot on.

Hiuksiin ja kynsiin

Hiuksiin, jotka ohenevat ja lähtevät yllättävän ja raskaan elämänmuutoksen ja siitä aiheutuneen stressin vuoksi.

Hiuksiin ja kulmiin tarvittais volyymia lisää.

Hiuksiin, koska niin ohuet hiukset

Hiuksien ohkaisuuteen

Ripset

Ensisijassa haluaisin vahvemmat hiukset, mutta pidemmät ja tuuheammat ripsetkin olisivat kivat😄

Hiusten kuntoon!

Hiukset kaipais apua 🙂

Kaipaisin lisäboostia ripsiin ja kulmiin, molemmat on aika kitukasvuisia tällä hetkellä. 😉

Ripsiin ja kulmiin itsekin tarvitsisin ”vähän ” buustausta 😍

Kulmat, ripset ja hiukset!

Nyt on alkanut tukka lähtemään eikä uutta kasvua ole näkyvissä kaljuusko tässä yllättää ?

Kynsiin tarvitseisin apua, ne ei kasva kunnolla ja liuskoittuvat.

Hiuksiin ensisijaisesti kaipaisin lisävahvistusta.

Hiuksiin ja ripsiin kaipaan buustia.

Kynteni ovat heikot ja uurteiset, toivon saavani apua kynsiini

Olisi mielenkiintoista kokeilla ja nähdä vaikutukset. Näin keski-ikäisenä olisi hienoa saada boostsusta vähän kaikkeen.

Kynnet halkeilee ja kulmakarvoja ei ole juuri koskaan ollutkaan. Josko tämä tuote toisi apua

Hiuksiin tarvitsisin apua, ne kasvaa niin hitaasti ja on hauraat.

Hiuksiin tarvitsisin apua, koska ne kasvaa niin hitaasti ja on hauraat.

hiukset alkavat iän myötä ohenemaan ja kynnet liuskoittumaan – kyllähän ne kauniimat voisivat olla

Todella mielenkiintoinen tuote. Haluaisin kokeilla, sillä omat kynteni eivät kasva vaan liuskottuvat niin että puolet kynnen paksuudesta häviää! Ei auta vaikka laittaisi lakkaa päälle, kun ruma kynsi paistaa läpi 🙁

Hiuksiin tarvitsisin apua.

Hiukset ja kynnet apua tarttis. Kynnet lohkee ja hiukset tippuu päästä.

Tarvitsisin kipeästi apuani kynsiini, minulla on harvinainen tauti jolloin kynteni alkavat verestämään ja osa kynsistäni putoaa pois. Olen aiemmin kokeillut biotiiniä ja todennut sen auttavan oireitani.

Kynsiini. Ne ovat viime kuukausina alkaneet ihmeellisesti halkeilemaan enkä kohta tiedä mitä teen niiden kanssa.

Hiuksiin ja samalla auttaa kynsiinkin 🙂

Kynnet hauraat ja lyhyet hiukseni hennot. Molemmat kaipaisi lisäbuustia.

Kynsiä ja katkeilevia hiuksi varten biotiinia pitäisi kyllä ottaa purkista!

Silmäripset kaipaisivat volyymia…👀

Hiuksiini ja kynsiini. Hiukset ovat ohuet ja kynnet liuskoittuu

Hiusten vaalennus punaisesta lähtötilanteesta meneillään, joten biotiinista ei varmasti olisi haittaa 🙂

Hiuksiin, kulmakarvoihin, ripsiin

Hiukset kaipaa eloa! 😄

Eloa hiuksiin ☺

Hiukseni karisee päästä kovaa vauhtia. Myös ihoni ei voi niin hyvin kuin pitäisi. 🙁

Toivoisin, että ennestäänkin ohuet hiukset eivät ainakaan harvenisi,
mieluusti päinvastoin.

Lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet olisi kiva saada joskus kasvamaan vähän pidemmiksi, jotta näyttäisivät kivemmilta lakattuina. Eikä lisäbuusti ohentuneisiin hiuksiinkaan olisi pahitteeksi.

Toivoisin lisää boostia hiuksiin ja ripsiin. Hiukset ovat ohuet, eikä oikein tahdo kasvaa, kynnet lohkeavat liiankin helposti, hoten pidän ne lyhyenä. Ripsiin etenkin haluaisin vähän lisäboostia, lapsillani on todella kauniit pitkät ripset ja itselläni tynkät, olisi kiva saada niihin vähän pituutta, niin olisi helpompi laittaa ripsaria, kun ei olisi kaikki luomessa.

Hiuksiin, jotka ovat kärsineet värinpoistokäsittelystä

Haluaisin kasvattaa pitkät hiukset mutta kasvu on nyt hidasta ja hius haurasta.

Vahvistaisin hiuksiani

Hiuksiin ja ripsiin.

Hiukset ja kynnet.

Hiuksiin.

Kynnet kaipaa kuntokuuria ja tuskin biotiini hiuksillekaan pahaa tekee😉

Eniten hiuksiini! Voi kun näitä pääsisikin testaamaan ja saisi edes hieman apua…

Hiukset, ripset ja kulmakarvat.

Hiukset, kynnet ja kulmakarvat.

Hiuksille ja helposti katkeaville kynsille 🙂

kynnet ja hiukset tarvisi apua nopeasti! 🙂

Liuskoittuviin kynsiini.

Päänahka alkaa näkyä hiusten alta. Kynnet nysät.

Kynnet ja kulmat tarvitsee apua. Hyvin hauraat kynnet jos yrittää kasvattaa. Kulmat vaaleat eikä näy. Myös ripset

Hiuksiin lisäpituutta, ripsiä ja kulmia unohtamatta

Runsaasti ohentuneisiin hiuksiin sekä lähes olemattomiin kulmakarvoihin

Kynsiin

Hiusten ja kynsien kasvuun ja kuntoon.

Ripset ja kynnet kaipaavat vahvistusta.

Hiuksien ja kynsien hyvinvointiin!

Toivoisin Vitabalansin auttavan lohkeileviin kynsii ja saisi tulkaakin tuuheuttaa!

Kynsien kasvuun tarvitsisin apua.

ohuisiin hiuksiini sekä hauraisiin kynsiini

Kynsiin

Hiuksiin ja ripsiin.

Tukkaani tuuheutta toivoisin.

Hiuksiin, kynsiin ja kulmakarvoihin😊

Hiuksille ja kynsille.

Ripsiin pituutta kaipaan, tuuheus ihan hyvä näin.

Hiuksiin ja ripsiin. 🙂

Hiusten kasvuun ja kulmakarvoihin lisää tuuheutta🙂

Hiusten ja kynsien hyvinvointiin. 👍😃

Hei
Apua haluaisin ikäntymymisestä johtuvaan karva lähtöön . Olen kuullut että apua voisi löytyä tästä myös iholleni. Ystäväni.terv Kaija

Toivoisin apua ohuisiin hiuksiin, katkeileviin ripsiin sekä kulmakarvoihin.

Hiuksiin ja kynsiin 😃🍀

Toivoisin apua hiustenlähtöön ja kynsien lohkeiluun. Kynsiä yrittänyt pidemmän aikaa kasvattaa, mutta aina lopulta lohkeavat. T: 24-vuotias nainen

Kilpirauhasen ongelmia kulmakarvat häviävät ehkäpä biotiini auttaisi

hiukset harvenee

Hiukseni ovat selvästi vahvistuneet biotiinilla.Valitettavasti samaa tehoa ei ole ripsiin (ainakaan vielä)
Anita

Kuiviin hiuksii ja erittäin pehmeisiin kynsiin =(

Hiukset saisivat aina olla paksummat ja terveemmät. Niihin toivoisin biotiinista apua.

Katkeileviin hiuksiin.

Ritva/ Upeat kulmat! Onnittelut!

Haluaisin vahvistusta kynsiin, eikä se hiuksillekaan pahitteeksi olisi.

Nyt kun alkaa tosissaan tuo puutarhakausi ja sormet ovat päässeet multaan, niin ehdottomasti kynnet tarvitsisivat vahvistusta. Kuulostaa kyllä sellaiselta tuotteelta, mikä tekisi hyvää kokonaisvaltaisesti 🙂

Iän myötä hiukset ohentuneet ja kynnen lohkeilleet. Ensimmäinen purkki meneillään ja odotan innolla tuloksia.
Riitta

Kilpparivaivaisena haluaisin kokeilla josko tuote auttaisi vähentämään hiustenlähtöä ja palauttaisi niille kaivattua elinvoimaisuutta 🙂

Kulmakarvani ovat olemattomat. Voi kun niihin saisi apua.

Kynsiin vahvuutta toivoisin . Mukana.

Hiukset ovat ohentuneet ja kynnen lohkeilevat.

Omat kynnet ovat heikot ja lohkeilevat. Niihin kun saisi jotain vahvistusta. Ja jospa silmäripset kasvaisi siinä samalla vähän lisämittaa 🙂

kynsien ja ripsien kasvuun toivoisin apua 🙂

Kynsiin ja hiusten tuuheuteen olen saanut apua Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nailista, mutta en ole huomannut muutosta ripsissä tai harventuneissa kulmakarvoissa. Ehkä pitäisi ottaa pidempi kuuri.
Kynsien liuskottuminen ja haurastuminen kyllä väheni huomattavan paljon.

Mulla on surkeat, onnettoman harvat ja lyhyet silmäripset, kynnet kyllä kasvaa, mutta lohkeilee ja liuskoittuu ja hiukset ei ole koskaan olleet sieltä tuuheimmasta päästä. Todellakin, kaikki apu olisi tarpeen!

Oheneviin hiuksiin ja aina katkeileviin kynsiin

Heikkoihin kynsiin ja ohuisiin ripsiin.

ohuet hiukset ja huonot kynnet

Imetysaikana tuntuu, että hiuksia lähtee tukottain niin tämä olisi oiva apu.

Lisää boostia hiuksiin, kiitos!

Kynnet saisivat olla vahvemmat

Ohuet hiukset.

Lohkeileville ja huonokuntoisille kynsille sekä ohuita kulmakarvoja kasvattamaan.

Hiuksia lähtee ja ovat muutenkin ohuet. Olisiko tuotteista apua?

Hiuksia ja kynsiä haluaisin vahvistaa.

Hiuksiin ja kynsiin.

Hiuksiin, kulmiin, kynsiin

Hiuksiin

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *