Mainos Glitz & Glam

Biotiinilla buustia silmäripsiin ja kulmakarvoihin + arvonta

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Biotiini Strong Hair & Nail 

Olet varmaan joskus kuullut, että biotiini auttaa kynsien ja hiusten kasvuun. Tästä puhutaan paljon, sillä moni on saanut apuja heikkokuntoisille kynsille tai oheneville hiuksille.

Minulla on hyväkuntoiset kynnet ja hiuksiakin on paljon, mutta vaalennusprosessin jättämät vauriot katkovat niitä herkemmin. Kulmakarvoihin ja silmäripsiin olen kaivannut pientä buustia, vaikka nekin ovat ihan hyvät minulla. Ripseni ovat lyhyet ja kulmakarvanikin vähän harvat, sillä joihinkin kohtiin karvat eivät meinaa kasvaa kunnolla. Hyvää tässä on ollut se, ettei kulmia ole tarvinnut siistiä tiuhaan tahtiin, koska ne eivät kasva.

Testasin yhteistyön kautta kotimaisen Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisää. Biotiinin lisäksi tässä biotiinivalmisteessa on sinkkiä sekä rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa. Hiukset ja kynnet ovat keratiinia, kuten olen monta kertaa aikaisemmissa postauksissa maininnut. Hiusten ja kynsien näkyvä osa on kuollutta ainesta, jossa ei ole verenkiertoa tmv. Tuottaakseen keratiinia, keho käyttää biotiinia sen muodostukseen.

Rikkipitoinen aminohappo vahvistaa hiusten ja kynsien keratiinia. Olet saattanut kuulla rikkisilloista, kun puhutaan hiusten erilaisista kemiallisista käsittelyistä. Esimerkiksi permanentissa rikkisillat katkotaan, hius muotoillaan haluttuun muotoon, jonka jälkeen rikkisillat tavallaan ”yhdistetään” uudelleen, ja näin hius pitää uuden muotonsa pitkään.

Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail on avuksi heikoille kynsille ja hiuksille, mutta itse lähdin miettimään, että voisiko siitä olla apua myös kulmakarvoille ja silmäripsille?

Minulla oli jo valmiiksi aika hyväkuntoiset kynnet. Siksi en voi arvioida Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisän tehokkuutta kynsien kuntoon. Sen kuitenkin olen huomannut, että pitkään aikaan ei ole ollut liuskottumia, eikä kynsien reunoissa rispaantumisia tai halkeamia. Eli ovat ne saattaneet tehdä vaikutusta kynsiinkin, mutta kun lähtökohta oli jo valmiiksi hyvä, niin vaikutuksia on vaikeampi havaita.

Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail -ravintolisä vahvistaa myös hiuksia. Minun pari kuukautta kestänyt testausjakso ei vielä tietenkään voi näyttää suuria muutoksia. Hius kasvaa hiuspohjasta, eli päänahasta, ja hius on kuollutta ainesta. Hiusten pituuksien kuntoon ei voi vaikuttaa sisäisesti käytetyillä ravintolisillä, mutta uusi hius kasvaa vahvempana, nopeammin tai sitä kasvaa enemmän. Lyhyissä hiuksissa muutokset huomaa yleensä nopeammin kuin pitkissä hiuksissa. Tyvikasvu tuleekin nopeammin ja tyvessä saattaa näkyä paljon pientä ja lyhyttä hiusta. Hius tosiaan kasvaa sen 0,5-1,5 senttiä kuukaudessa, joten kahden kuukauden testailulla ei vielä pitkähiuksisena näe tai tunne suuria muutoksia.

Mutta minkälaisia vaikutuksia Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail teki kulmakarvoille ja silmäripsilleni?

Kuvattu helmikuussa

Minulla on ihan hyvät kulmakarvat. Meikkaamalla niistä saa näkyvämmät. Mutta silti olen toivonut vähän tuuheampia. Ripseni ovat lyhyehköt, mutta maskaralla niistäkin saa näkyvämmät. Tilanteeni on ollut se, että on ihan hyvä, mutta eihän se buustaus haittaisi.

Kuvattu maaliskuussa

Maaliskuussa aloin huomaamaan ripsirivistössä pitkäikäisempiä silmäripsiä. Ne huomaa siitä, että ovat pidempiä kuin muut ja ovat vähän itsepäisempiä kääntymään haluamaansa suuntaan.

Kulmakarvoissa alkoi näkyä haivenia niissä kohdissa, minne en aikaisemmin saanut niitä kasvamaan kuin sen kaksi karvaa. Erityisesti kulmakarvojen ylälinja on ollut se, johon toivoin vähän buustia.

Kuvattu huhtikuussa

Huhtikuussa alkaa näkyä selkeämpää buustausta ripsissä ja kulmakarvoissa. Kulmakarvojen ylälinjaan on tullut uusia karvoja.

Haittapuolena toki on se, että joudun nyppimään kulmia useammin. Tavallisesti olen nyppinyt kerran viikossa ne pari karvaa kulmaluun seudulta, mutta nyt joudun nyppimään useammin.

Kuvattu samana päivänä huhtikuussa

En itse ole nähnyt silmäripsien buustausta ilman maskaraa, paitsi näiden kuvien avulla näen hieman muutosta. Parhaiten huomaan ripsien muutoksen maskaraa levittäessä. Lyhyistä ripsistä paljastuukin melkoiset räpsyttimet.

Voin sanoa, että minulla Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nail antoi sitä lisäbuustia, kuten toivoin. En tietenkään ole saanut Brezhnevin kulmakarvoja tai tekoripsimäisiä silmäripsiä, mutta sellaista pientä lisää kyllä. Olen todella tyytyväinen.

Toiset kokevat suurimmat muutokset kynsissä, toiset hiuksissa. Minulla vaikuttavin kokemus on kulmakarvoissa. Niitä en koskaan ole saanut buustattua millään. Ripset olen saanut ripsiseerumilla, mutta kulmakarvoihin en ole aikaisemmin löytänyt toimivaa juttua. Kesti niin monta vuotta kasvattaa ne 90-luvulta asti ohuiksi nypityt kulmat tuuheammiksi. Saa nyt nähdä jääkö tuuheus tähän, vai tuuhentuvatko kulmakarvat pidemmällä biotiinin käytöllä?

Kotimaista Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nail -biotiinivalmistetta myydään apteekeissa, luontaistuotekaupoissa sekä niiden verkkokaupoissa. Yhdessä pakkauksessa on 60 tablettia, eli kahden kuukauden annos. Täällä voit tutustua tuotteeseen! 

Minulla on kiva arvonta teille, jonka palkinnot tarjoaa Vitabalans. Arvon 3 kappaletta Biotiini Strong + Shampoo -lahjapakkauksia. Pakkaus sisältää Biotiini Strong 60 tabl. ja Biotiini Shampoon 75 ml. Alta löydät osallistumisohjeet:

  • Kommentoi postaukseen ja kerro mihin sinä haluaisit Vitabalans Biotiini Strong Hair & Nailin tuovat apua?
  • Osallistumisaika päättyy 23.5.2018 klo 23.55.
  • Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti!

Katselin, että silloin kun arvonnan osallistumisaika päättyy, on jo melkein kesä! Mahtavaa!

X