Glitz & Glam

Halpista silmäluomilla

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kun kesän lämpöisemmät ilmat saapuvat, niin turkoosi astuu taas minun käyttööni. En osaa käyttää samalla tavalla turkoosia talviaikana, kun kesällä.

Tykkään pukeutua kesällä turkoosiin ja sipaista sitä myös luomiini. Yhdistelen mielelläni kultaa ja ruskeaa turkoosin kanssa, mutta vaatteissa suosin ennemmin mustaa turkoosin seurana.

Turkoosi korostaa ihon päivettymistä, joten siinä varmaan yksi syy miksi assosioin turkoosin kesäväriksi. 
Turkoosin seurana oranssinen on hauska yhdistelmä. Käytin huulikiiltona GOSHin oranssista huulikiiltoa sävyltään 0074.
Minulla oli tälläinen rento meininki, eli hiukset vain aurinkolaseilla taakse ja suuret kultaiset korvikset korvissa.

Käytin luomiväreinä ns. ”halpisluomivärejä”. Käytössä oli H&M:n luomiväripaletti. Kulmaluulla ja luomen sisänurkasta liikkuvan luomen päälle käytin Avon Precision Glimmer White -luomiväriä, joka on minun tämän kesän suosikkini. Vanha luomiväri, mutta nyt vasta päässyt jatkuvaan käyttööni. 🙂
Liikkuvalle luomelle liukuvasti H&M:n paletista turkoosia. Luomivaossa paletin vaaleanruskeaa, jonka häivyttelin liukuvast ylöspäin kulmaluuta kohti. Alaluomella käytin samaa vaaleanruskeaa.

Rajaus tämän hetkisellä suosikki kajal-kynälläni, eli MeMeMen musta kajal. Käytin kynää myös alaluomen ulkonurkassa ja häivyttelin jälkeä pehmeämmäksi.
Ripsillä Sensai 38 C maskara, sillä ripsiväri on ja pysyy kesälläkin, joten voin olla huoleton, vaikka silmäni vuotaisivatkin.

Kuva vielä paletista, jonka ostin silloin syksyllä haasteessani. Eli kosmetiikka 30 eurolla.

Paletti maksoi 4,95 euroa, kävin lunttaamassa vanhasta postauksestani. ;D Pigmenttisyys on hyvä, mutta halpojen palettien tapaan tuo upea kimallus on vain pinnassa. Kun luomivärejä käyttää aikansa, niin alta paljastuu vähemmän hohtavaa luomiväriä. Tässä on se ero halpojen palettien ja esim. Make Up Storen ja MACin luomiväreihin. Kimallusta riittää pohjalle asti. 😉

Käytin vanhoja kuvia, sillä nykyää tuo violetti luomiväri on palasina. 🙁 Tyttäreni Milla halusi meikata itseään tuolla Mikki Hiiri -paletilla viime syksynä. Se oli sitä aikaa, kun Milla kävi käpelöimässä meikkejäni. Onneksi nykyää ne saavat olla rauhassa. 🙂

Kuuluuko turkoosi sinun ympäri vuotiseen käyttöön vai suositko turkoosia mielummin kesällä?

Nyt on Love It -verkkokaupan järjestämän kesämeikkikilpailun 6 finalistia valittu teille yleisölle äänestettäväksi. Äänestäneiden kesken arvotaan huulikiiltoja ja kolme eniten ääniä saanutta finalistia palkitaan. 😉 Käykää äänestämässä suosikkianne. 😉 Minua pyydettiin mukaan valitsemaan kilpailun kuusi finalistia. Valinta oli todella vaikea, mutta olenkin kirjoittanut syitä miksi kukakin finalisti oli minun suosikkejani. Monta kivaa meikkiä jäi finalistien ulkopuolelle, mutta valitettavasti vain se kuusi oli valittava.

TÄSTÄ pääsee katsomaan ja äänestämään finalisteja. Paljon tsemiä ja onnea kaikille finalisteille äänestykseen! 🙂

X